Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Mezeluri romanesti feliate sub brandul fine food

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Conform brandprivat.ro, salam banatean sau ardelenesc, ceafa, muschi sau pastrama de porc sunt retetele pe care Metro le propune clientilor sai intr-o noua linie de mezeluri feliate romanesti, sub brandul Fine Food.

Provenite din productie autohtona noile articole ofera o solutie practica pentru sortimentatia categoriei in special pentru magazinele francizei LaDoiPasi.

Ambalarea speciala si gramajul limitat la 100g al noilor produse sunt doar doua dintre elementele care aduc astfel valoare adaugata afacerilor micilor comercianti si relanseaza practic categoria in magazinele traditionale.

In paralel cu lansarea liniei de mezeluri feliate, Metro isi completeaza oferta destinata revanzatorilor si cu doua ambalari de 300g pentru salamurile banatean si ardelenesc, tot sub brandul Fine Food.

O propunere care poate constiui astfel o solutie atractiva nu numai prin pret dar si prin volum pentru cei ce solicita cantitati mai mari. (Mai multe, pe www.brandprivat.ro)

Soluții digitale pentru productivitate sporită și profit ridicat în fermă
Autor: meatmilk  /   vineri, 3 august 2018

(Comunicat) Evoluția rapidă a domeniului IT și influența existenței Internetului se fac simțite în toate domeniile, inclusiv în agricultură. Fermierii din întreaga lume adoptă cu rapiditate noile tehnologii, astfel încât să își îndeplinească menirea cât mai ușor și să producă tot mai multă hrană pentru o populație...

C.E.: Rolul cheie pe care vânătorii trebuie să îl joace în împiedicarea evoluției PPA
Autor: meatmilk  /   joi, 2 august 2018

(Comunicat) Sectorul cărnii de porc este unul dintre cele mai semnificative sectoare agricole din UE. Acesta reprezintă 8,5% din producția totală a industriei agricole din UE, cea mai mare, în comparație cu alte sectoare de carne. Carnea de porc reprezintă 50% din producția totală de carne din UE. Carnea de porc este cea mai exportată...