Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Mezeluri romanesti feliate sub brandul fine food

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Conform brandprivat.ro, salam banatean sau ardelenesc, ceafa, muschi sau pastrama de porc sunt retetele pe care Metro le propune clientilor sai intr-o noua linie de mezeluri feliate romanesti, sub brandul Fine Food.

Provenite din productie autohtona noile articole ofera o solutie practica pentru sortimentatia categoriei in special pentru magazinele francizei LaDoiPasi.

Ambalarea speciala si gramajul limitat la 100g al noilor produse sunt doar doua dintre elementele care aduc astfel valoare adaugata afacerilor micilor comercianti si relanseaza practic categoria in magazinele traditionale.

In paralel cu lansarea liniei de mezeluri feliate, Metro isi completeaza oferta destinata revanzatorilor si cu doua ambalari de 300g pentru salamurile banatean si ardelenesc, tot sub brandul Fine Food.

O propunere care poate constiui astfel o solutie atractiva nu numai prin pret dar si prin volum pentru cei ce solicita cantitati mai mari. (Mai multe, pe www.brandprivat.ro)

FAO: Crizele alimentare și foamea acută se intensifică
Autor: meatmilk  /   vineri, 23 martie 2018

(Comunicat) Aproximativ 124 milioane de persoane din 51 de țări au fost afectate de insecuritate alimentară acută în 2017, cu 11 milioane de persoane mai mult decât în anul precedent – potrivit celei mai recente ediții a Raportului Global privind Crizele Alimentare.   Raportul definește insecuritatea alimentară acută ca și...

Wave Division a lansat tehnologia de detecție facială a consumatorilor
Autor: Nora Marin  /   vineri, 23 martie 2018

Petrivit unei prezentări publicată pe site-ul agenției, Wave Division a lansat un nou serviciu care analizează comportamentul cumpărătorului când acesta se află în fața unui raft sau a unui mesaj publicitar, pentru o înțelegere mult mai profundă a modului în care consumatorii interacționează cu brandurile în magazine,...