Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Mezeluri romanesti feliate sub brandul fine food

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Conform brandprivat.ro, salam banatean sau ardelenesc, ceafa, muschi sau pastrama de porc sunt retetele pe care Metro le propune clientilor sai intr-o noua linie de mezeluri feliate romanesti, sub brandul Fine Food.

Provenite din productie autohtona noile articole ofera o solutie practica pentru sortimentatia categoriei in special pentru magazinele francizei LaDoiPasi.

Ambalarea speciala si gramajul limitat la 100g al noilor produse sunt doar doua dintre elementele care aduc astfel valoare adaugata afacerilor micilor comercianti si relanseaza practic categoria in magazinele traditionale.

In paralel cu lansarea liniei de mezeluri feliate, Metro isi completeaza oferta destinata revanzatorilor si cu doua ambalari de 300g pentru salamurile banatean si ardelenesc, tot sub brandul Fine Food.

O propunere care poate constiui astfel o solutie atractiva nu numai prin pret dar si prin volum pentru cei ce solicita cantitati mai mari. (Mai multe, pe www.brandprivat.ro)

Meat.Milk 2019: În ziua de 31 mai, fii prezent la Forum Retail!
Autor: meatmilk  /   marți, 26 martie 2019

Tendințele de globalizare ale piețelor internaționale de carne și lapte se manifestă tot mai pregnant. Puși în fața acestei noi realități, fermierii, procesatorii și retail-ul din România trebuie să își adapteze afacerile. Cum vor reuși să facă acest lucru, în condițiile în care se propune o nouă paradigmă legislativă? Cum...

Când gura bate fundul oii
Autor: Ilie Stoian  /   luni, 25 martie 2019

În luna decembrie a anului trecut, autoritățile de la București anunțau cu bucurie semnarea unui acord cu Regatul Hașemit al Iordaniei, pentru exportul către acea țară a unui număr de 100.000 de ovine.   Anunțul a avut darul să ofere o perspectivă favorabilă ciobanilor români, în condițiile în care, după cum bine...