Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Mezeluri romanesti feliate sub brandul fine food

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Conform brandprivat.ro, salam banatean sau ardelenesc, ceafa, muschi sau pastrama de porc sunt retetele pe care Metro le propune clientilor sai intr-o noua linie de mezeluri feliate romanesti, sub brandul Fine Food.

Provenite din productie autohtona noile articole ofera o solutie practica pentru sortimentatia categoriei in special pentru magazinele francizei LaDoiPasi.

Ambalarea speciala si gramajul limitat la 100g al noilor produse sunt doar doua dintre elementele care aduc astfel valoare adaugata afacerilor micilor comercianti si relanseaza practic categoria in magazinele traditionale.

In paralel cu lansarea liniei de mezeluri feliate, Metro isi completeaza oferta destinata revanzatorilor si cu doua ambalari de 300g pentru salamurile banatean si ardelenesc, tot sub brandul Fine Food.

O propunere care poate constiui astfel o solutie atractiva nu numai prin pret dar si prin volum pentru cei ce solicita cantitati mai mari. (Mai multe, pe www.brandprivat.ro)

GOURMET PACK de la Karpaten Premium Angus, noua pasiune a consumatorilor
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 octombrie 2018

(Comunicat) Pentru cei pasionați de specialități culinare, a căror gusturi rafinate îi poartă mereu într-o călătorie printre ingrediente de calitate care stau la baza unui meniu pe măsură, Karpaten Premium Angus lansează pachetul GOURMET PACK!   În lumea gourmet nimic nu este întâmplător! Fiecare ingredient, fiecare aromă...

Audit din partea Comisiei Europene privind Pesta Porcină Africană
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 octombrie 2018

(Comunicat) A demarat misiunea de audit din partea Comisiei Europene privind Pesta Porcină Africană (PPA). Aceasta este pentru a patra oară când experți europeni vizitează România, în ultimul an si jumătate, pe tema Pestei Porcine Africane.   Această misiune de audit vizează evaluarea modului în care au fost aplicate...