Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Mezelurile carrefour discount, retete personalizate

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Patru noi retete, sub brandul sau entry level Carrefour Discount, au fost lansate in categoria mezelurilor. Este vorba de doua noi retete de parizer, fiecare in doua variante de gramaj, de cate 500 si respectiv 1.000 de grame, informeaza brandprivat.ro.

Producatorii sustin ca retetele folosite au impus modificarea produsului, pe etichetele noilor articole fiind inscriptionat Carrefour Discount Parizer cu pasare si Carrefour Discount Parizer cu porc.

Conform Revistei brandurilor private, abordarea celor doua produse propune solutii ce vizeaza limitele inferioare de pret, acolo unde brandul Carrefour Discount ar trebui sa faca legea. Pentru parizerul cu pasare, reteta produsului afiseaza, la rubrica ingrediente, „carne de pasare separata mecanic (30%)”, in timp ce pentru parizerul cu porc, procentul de carne urca la 50%. In acest ultim caz, alaturi de carnea de porc, pe lista ingredientelor mai regasim sorici si piele de pasare. (TS)

Pe piața europeană a cărnii de porc, cotatiile cresc din nou
Autor: Nora Marin  /   vineri, 16 februarie 2018

Potrivit Pig Site, pentru prima dată din iunie 2017, cotațiile de porci maturi pentru sacrificare indică o tendință ascendentă pentru lunile următoare.   În Germania, prețurile la producător au crescut cu 3 cenți / kg greutate de sacrificare, iar Țările de Jos, Belgia și Austria au urmat exemplul, ridicându-și cotațiile...

Vitamina A în furajele bovinelor protejează împotriva alergiei la lapte
Autor: meatmilk  /   vineri, 16 februarie 2018

Potrivit Scientific Reports, un studiu efectuat de Institutul de Cercetări Messerli, Viena, Meduni Viena și Universitatea din Viena a arătat că adaosul de vitamina A în furajele vacilor poate ajuta la prevenirea unei reacții alergice la lapte.   Potrivit statisticilor, o alergie reală la lapte apare la aproximativ 3-5% dintre...

Mezelurile carrefour discount, retete personalizate

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Patru noi retete, sub brandul sau entry level Carrefour Discount, au fost lansate in categoria mezelurilor. Este vorba de doua noi retete de parizer, fiecare in doua variante de gramaj, de cate 500 si respectiv 1.000 de grame, informeaza brandprivat.ro.

Producatorii sustin ca retetele folosite au impus modificarea produsului, pe etichetele noilor articole fiind inscriptionat Carrefour Discount Parizer cu pasare si Carrefour Discount Parizer cu porc. Conform Revistei brandurilor private, abordarea celor doua produse propune solutii ce vizeaza limitele inferioare de pret, acolo unde brandul Carrefour Discount ar trebui sa faca legea. Pentru parizerul cu pasare, reteta produsului afiseaza, la rubrica ingrediente, „carne de pasare separata mecanic (30%)”, in timp ce pentru parizerul cu porc, procentul de carne urca la 50%. In acest ultim caz, alaturi de carnea de porc, pe lista ingredientelor mai regasim sorici si piele de pasare.

IFFA 2019-MesseFrankfurt este Partener Silver al Conferinței Meat.Milk 2018
Autor: meatmilk  /   luni, 19 februarie 2018

Cel mai mare târg internațional dedicat sectorului mondial al cărnii, IFFA 2019, care se va desfășura în perioada 4-9 mai 2019 în uriașele spații expoziționale ale MesseFrankurt, a devenit Partener Silver al Expo-Conferinței Internaționale Meat.Milk. IFFA 2019 este reprezentat în România de firma Expo Sales Promotions, condusă de...

CopaCogeca: Nu sacrificați agricultura Europei, în afacerea Mercosur
Autor: Mircea Demeter  /   luni, 19 februarie 2018

CopaCogeca a adresat președintelui Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, solicitarea ca agricultura Uniunii Europene ”să nu fie vândută” în negocierile comerciale cu Mercosur. În textul oficial se arată:   ”Organismele agricole se opun mișcării UE de a acorda noi concesii agriculturii în schimbul câștigurilor...

Emisiunea Meat.Milk din 16 februarie a avut 45.822 telespectatori
Autor: meatmilk  /   luni, 19 februarie 2018

  Conform informațiilor furnizate de Agro TV, pe baza măsurătorilor efectuate de compania Kleffmann, ediția din seara zilei de 16 ferbuarie a emisiunii Meat.Milk a totalizat un număr de 45.822 de telespectatori.   Ediția i-a avut ca invitați pe domnii Radu Timiș-Președinte Cris-Tim și ARC, și Grigore...

Pe piața europeană a cărnii de porc, cotatiile cresc din nou
Autor: Nora Marin  /   vineri, 16 februarie 2018

Potrivit Pig Site, pentru prima dată din iunie 2017, cotațiile de porci maturi pentru sacrificare indică o tendință ascendentă pentru lunile următoare.   În Germania, prețurile la producător au crescut cu 3 cenți / kg greutate de sacrificare, iar Țările de Jos, Belgia și Austria au urmat exemplul, ridicându-și cotațiile...

Vitamina A în furajele bovinelor protejează împotriva alergiei la lapte
Autor: meatmilk  /   vineri, 16 februarie 2018

Potrivit Scientific Reports, un studiu efectuat de Institutul de Cercetări Messerli, Viena, Meduni Viena și Universitatea din Viena a arătat că adaosul de vitamina A în furajele vacilor poate ajuta la prevenirea unei reacții alergice la lapte.   Potrivit statisticilor, o alergie reală la lapte apare la aproximativ 3-5% dintre...