Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Mezelurile carrefour discount, retete personalizate

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Patru noi retete, sub brandul sau entry level Carrefour Discount, au fost lansate in categoria mezelurilor. Este vorba de doua noi retete de parizer, fiecare in doua variante de gramaj, de cate 500 si respectiv 1.000 de grame, informeaza brandprivat.ro.

Producatorii sustin ca retetele folosite au impus modificarea produsului, pe etichetele noilor articole fiind inscriptionat Carrefour Discount Parizer cu pasare si Carrefour Discount Parizer cu porc.

Conform Revistei brandurilor private, abordarea celor doua produse propune solutii ce vizeaza limitele inferioare de pret, acolo unde brandul Carrefour Discount ar trebui sa faca legea. Pentru parizerul cu pasare, reteta produsului afiseaza, la rubrica ingrediente, „carne de pasare separata mecanic (30%)”, in timp ce pentru parizerul cu porc, procentul de carne urca la 50%. In acest ultim caz, alaturi de carnea de porc, pe lista ingredientelor mai regasim sorici si piele de pasare. (TS)

IT Genetics: Black Friday, cu reduceri de până la 60%, pentru companii
Autor: meatmilk  /   vineri, 16 noiembrie 2018

(Comunicat) Compania românească IT Genetics, unul dintre cei mai mari furnizori de soluţii de identificare automată, colectare de date (AIDC) şi puncte de vânzare (POS), organizează, pe 16 noiembrie, ceamai mare campanie de Black Friday dedicatăsegmentului B2B, cu reduceri de până la 60% la toateprodusele din stoc.   Campania...

FAO: Restaurarea habitatului râurilor poate îmbunătăți pescuitul în apele interioare
Autor: meatmilk  /   vineri, 16 noiembrie 2018

(Comunicat) Ecosistemele de apă dulce găzduiesc 40% din speciile de pește din lume și contribuie direct la securitatea alimentară a gospodăriilor rurale. Cu 11,47 milioane de tone pe an, pescăriile interioare generează 12% din capturile globale de pește, potrivit ultimelor date ale Organizației Națiunilor Unite pentru Alimentație și...

Mezelurile carrefour discount, retete personalizate

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Patru noi retete, sub brandul sau entry level Carrefour Discount, au fost lansate in categoria mezelurilor. Este vorba de doua noi retete de parizer, fiecare in doua variante de gramaj, de cate 500 si respectiv 1.000 de grame, informeaza brandprivat.ro.

Producatorii sustin ca retetele folosite au impus modificarea produsului, pe etichetele noilor articole fiind inscriptionat Carrefour Discount Parizer cu pasare si Carrefour Discount Parizer cu porc. Conform Revistei brandurilor private, abordarea celor doua produse propune solutii ce vizeaza limitele inferioare de pret, acolo unde brandul Carrefour Discount ar trebui sa faca legea. Pentru parizerul cu pasare, reteta produsului afiseaza, la rubrica ingrediente, „carne de pasare separata mecanic (30%)”, in timp ce pentru parizerul cu porc, procentul de carne urca la 50%. In acest ultim caz, alaturi de carnea de porc, pe lista ingredientelor mai regasim sorici si piele de pasare.

AFIR: Fonduri nerambursabile pentru procesarea produselor agricole
Autor: meatmilk  /   luni, 19 noiembrie 2018

(Comunicat) Agenția pentru Finanțarea Investițiilor Rurale reamintește tuturor celor interesați că în această perioadă sunt fonduri disponibile pentru investiții în procesarea și marketingul  produselor agricole prin intermediul submăsurii 4.2 din Programul Național de Dezvoltare Rurală 2014 – 2020.   Din alocarea de...

FIC: Piața muncii are nevoie de politici atent cântărite și dezbătute
Autor: meatmilk  /   luni, 19 noiembrie 2018

(Comunicat) Consiliul Investitorilor Străini (FIC) semnala cu îngrijorare, încă de acum 2-3 ani, că în viitorul apropiat piața muncii și sistemul educațional din România se vor confrunta cu probleme din ce în ce mai mari, deoarece multe companii vorbeau de atunci despre un deficit de forță de muncă calificată.   Datele...

La Dublin, a avut loc Convenția EDA 2018
Autor: Nora Marin  /   luni, 19 noiembrie 2018

În perioada 14-16 noiembrie, la Dublin, a avut loc Convenția anuală a European Dairy Association, la care au participat numeroși reprezentanți ai țărilor și companiilor membre, precum și oficiali ai Uniunii Europene. România nu a fost reprezentată la acest eveniment.   Motto-ul acestei ediții a fost "Un viitor verde pentru...

IT Genetics: Black Friday, cu reduceri de până la 60%, pentru companii
Autor: meatmilk  /   vineri, 16 noiembrie 2018

(Comunicat) Compania românească IT Genetics, unul dintre cei mai mari furnizori de soluţii de identificare automată, colectare de date (AIDC) şi puncte de vânzare (POS), organizează, pe 16 noiembrie, ceamai mare campanie de Black Friday dedicatăsegmentului B2B, cu reduceri de până la 60% la toateprodusele din stoc.   Campania...

FAO: Restaurarea habitatului râurilor poate îmbunătăți pescuitul în apele interioare
Autor: meatmilk  /   vineri, 16 noiembrie 2018

(Comunicat) Ecosistemele de apă dulce găzduiesc 40% din speciile de pește din lume și contribuie direct la securitatea alimentară a gospodăriilor rurale. Cu 11,47 milioane de tone pe an, pescăriile interioare generează 12% din capturile globale de pește, potrivit ultimelor date ale Organizației Națiunilor Unite pentru Alimentație și...