Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

MGC Topoloveni oferă cel mai diversificat portofoliu de produse alimentare

Autor: Meat MIlkmarți, 5 noiembrie, 2013

MGC Topoloveni, compania care operează unul dintre cele mai moderne complexe de fabrici din sectorul alimentar din România, a prezentat în cadrul Târgului INDAGRA portofoliul său de produse alimentare. Gamele Spring foods, Bunătăţi de Topoloveni şi A la Carte, concepute să răspundă preferinţelor diversificate ale consumatorilor, iar Gurmando’s, gândit să deservească nevoile companiilor care activează în domeniul HoReCa. Referitor la acest segment, doamna Mara Andronescu, reprezentant al companiei, ne-a declarat că, practic, un beneficiar al MGC Topoloveni își poate asigura activitatea cu peste 80 % din necesarul de produse alimentare, în afara băuturilor, sucurilor etc.

mgc2 fdcSpring foods este brandul care aduce pe mesele românilor cele mai faimoase reţete cu specific internaţional, dar şi mâncăruri româneşti preparate după reţete tradiţionale. Gama conţine produse din bucătăriile de pe întreg Globul, printre care chili con carne, mozzarella sticks, falafel, cordon bleu, pacheţele de primăvară, chifteluţe cu susan, sos Bolognese, sos Carbonara, humus, specialităţi româneşti ca zacusca tradiţională, ardeii umpluţi şi fasolea cu cârnaţi, dar şi binecunoscutele sosuri Spring şauce.

mgc3 fdcProdusele premium Bunătăţi de Topoloveni sunt rezultatul procesului de culegere şi preparare a legumelor şi fructelor când este vremea lor. Astfel, marca Bunătăţi de Topoloveni oferă românilor produse specifice fiecărui anotimp. Gama de toamnă reuneşte produse ca zacusca tradiţională, magiunul de prune, dulceaţa de fructe de pădure, dulceaţa de gutui, salata de vinete şi dulceaţa de gogonele cu nuci.

mgc4 fdcGama A la Carte a fost creată pentru consumatorii cărora le place să experimenteze în bucătărie. Ingrediente ca pesto, pasta de ardei iute, dulceaţa de ceapă, dulceaţa de ardei iute şi gutui cu ghimbir promit să inspire consumatorii în a găti şi mânca creativ.

mgc5 fdcPrin marca Gurmando’s, MGC Topoloveni îşi ia angajamentul de a sprijini activitatea operatorilor HoReCa, oferindu-le produse care uşurează şi eficientizează munca bucătarilor – de la conserve de legume şi fructe, la mâncăruri gata pregătite, baze pentru mâncăruri şi până la semipreparate (specialităţi din carne sau vegetale), sosuri şi produse de brutărie şi patiserie.

Prezent în cadrul târgului pe întreaga durată a acestuia, standul MGC Topoloveni îşi aşteaptă vizitatorii cu degustări de produse reprezentative din portofoliul său precum şi cu sesiuni de live cooking.

Complexul de fabrici MGC Topoloveni

Istoria complexului începe încă din anul 1901 când a fost construită, chiar pe prezentul amplasament, o fabrică de prelucrare a fructelor şi legumelor. Fabrica s-a dezvoltat în următorii ani, devenind în 1941 una din cele mai importante fabrici ce aprovizionau soldaţii aliaţi în timpul celui de-al doilea război mondial cu marmeladă.

În 2002 Fabrica de Conserve,  Legume şi Fructe Topoloveni a fost preluată de către compania MGC Topoloveni, care deţine şi în acest moment complexul iar tehnologiile utilizate au fost îmbunătăţite în mai multe etape. În ultimii ani MGC Topoloveni a investit progresiv în extinderea complexului prin adăugarea unei noi fabrici: Fabrica de Semipreparate din Carne, Legume şi Mixte. De asemenea, compania a modernizat şi vechea fabrică de la 1901, care poartă acum denumirea de Fabrică de Conserve Fructe, Legume, Carne şi Mixte. Ultima etapă a modernizării, respectiv cea a fabricii vechi, a fost realizată printr-o investiţie în valoare de 3,7 mil. Euro. Fabricile din cadrul complexului MGC Topoloveni deţin certificate de export, utilajele moderne respectă toate standardele europene în materie de siguranţă alimentară şi calitate, iar întregul complex este certificat ISO 22000.

Carnea de porc, primul loc în Top-ul importurilor
Autor: Maria Demetriad  /   luni, 19 ianuarie 2015

Carnea de porc a ocupat primul loc în Top-ul importurilor de produse agroalimentare, în primele 10 luni ale anului 2014 Carnea de porc a ocupat primul loc în topul importurilor de produse agroalimentare în perioada 1 ianuarie - 31 octombrie 2014 cu o cantitate de 129.000 de tone, în creştere cu 7 procente faţă de aceeaşi perioadă din...

Cris Tim va investi 5 mil. de euro în dezvoltarea producției ready-meal
Autor: Maria Demetriad  /   vineri, 16 ianuarie 2015

Cris Tim va investi 5 milioane de euro în dezvoltarea producției ready-meal, segment care a crescut cu 30% anul trecut, a declarat Radu Timiş, preşedintele grupului. Totodată, activitatea companiei se va extinde și în zona vinificației, investind alte 2,5 milioane de euro în ”Crama Butic”. "În acest an investim aproximativ 3...