Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

MGC Topoloveni, succes incontestabil la Indagra Food 2013

Autor: Meat MIlkjoi, 7 noiembrie, 2013

Participarea la Indagra Food 2013 a fost pentru MGC Topoloveni un succes incontestabil, la standul companiei fiint prezenți numeroși vizitatori dar, mai ales, numeroși traderi și achizitori ai firmelor care au dorit întărirea relațiilor de afaceri sau care urmează să deschidă noi linii de colaborare.

Referitor la acest oment, doamna Mara Andronescu, reprezentant al firmei, a declarat: ” Participarea la cea de a 18-a editie a Târgului INDAGRA a reprezentat pentru noi cea mai bună ocazie de a prezenta publicului portofoliul nostru de produse din gamele Spring foods, Bunătăti de Topoloveni, A la carte si Gurmando`s si de a lua „pulsul” pietei. Feedback-ul pe care l-am primit atât din rândul consumatorilor finali, cât si din rândul retailerilor a fost unul extreme de bun. Faptul că le-am lăsat un gust bun vizitatorilor standului nostru, atat la propriu, cat si la figurat, nu poate decât să ne bucure.

Cele cinci zile petrecute în cadrul târgului INDAGRA ne-au confirmat încă o dată faptul că românilor le plac produsele de cea mai bună calitate, de aceea suntem încrezători în succesul de care se va bucura fiecare produs din portofoliul nostru.”

Complexul de fabrici MGC Topoloveni

Istoria complexului începe încă din anul 1901 când a fost construită, chiar pe prezentul amplasament, o fabrică de prelucrare a fructelor şi legumelor. Fabrica s-a dezvoltat în următorii ani, devenind în 1941 una din cele mai importante fabrici ce aprovizionau soldaţii aliaţi în timpul celui de-al doilea război mondial cu marmeladă.

În 2002 Fabrica de Conserve, Legume şi Fructe Topoloveni a fost preluată de către compania MGC Topoloveni, care deţine şi în acest moment complexul iar tehnologiile utilizate au fost îmbunătăţite în mai multe etape.

În ultimii ani MGC Topoloveni a investit progresiv în extinderea complexului prin adăugarea unei noi fabrici: Fabrica de Semipreparate din Carne, Legume si Mixte. De asemenea, compania a modernizat şi vechea fabrică de la 1901, care poartă acum denumirea de Fabrica de Conserve Fructe, Legume, Carne si Mixte.  Ultima etapă a modernizării, respectiv cea a fabricii vechi, a fost realizată printr-o investiţie în valoare de 3,7 mil. Euro.

Fabricile din cadrul complexului MGC Topoloveni deţin certificate de export, utilajele moderne respectă toate standardele europene în materie de siguranţă alimentară şi calitate, iar  întregul complex este certificat ISO 22000.

Carnea de porc, primul loc în Top-ul importurilor
Autor: Maria Demetriad  /   luni, 19 ianuarie 2015

Carnea de porc a ocupat primul loc în Top-ul importurilor de produse agroalimentare, în primele 10 luni ale anului 2014 Carnea de porc a ocupat primul loc în topul importurilor de produse agroalimentare în perioada 1 ianuarie - 31 octombrie 2014 cu o cantitate de 129.000 de tone, în creştere cu 7 procente faţă de aceeaşi perioadă din...

Cris Tim va investi 5 mil. de euro în dezvoltarea producției ready-meal
Autor: Maria Demetriad  /   vineri, 16 ianuarie 2015

Cris Tim va investi 5 milioane de euro în dezvoltarea producției ready-meal, segment care a crescut cu 30% anul trecut, a declarat Radu Timiş, preşedintele grupului. Totodată, activitatea companiei se va extinde și în zona vinificației, investind alte 2,5 milioane de euro în ”Crama Butic”. "În acest an investim aproximativ 3...