Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Micii crescatori de porci din franta se pot extinde mai usor

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Guvernul francez a adoptat o lege prin care se instituie reguli mai putin stricte pentru obtinerea licentei de catre fermele cu mai putin de 2000 de capete de porci. Micii crescatori de suine din Franta au astfel posibilitatea de a se extinde mult mai usor, informeaza Agricultural Manager.

Specialistii apreciaza ca industria cresterii porcilor in Franta este printre cele mai slabe din Europa. Cei 23.000 de fermieri francezi din aceasta industrie sunt in primul rand persoane fizice sau mici intreprinzatori si nu firme cu un resurse finaciare importante ca in Spania sau SUA. Astfel doar putin peste 25.000.000 de porci sunt crescuti in fiecare an in aceasta tara.

Controale ANSVSA privind ouăle provenite din comerțul intracomunitar
Autor: meatmilk  /   miercuri, 24 aprilie 2019

(Comunicat) Inspectorii Autoritătii Naționale Sanitare Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor în colaborare cu reprezentanţii Inspectoratului General al Poliției Române au desfăşurat o acţiune la nivel naţional, pentru verificarea modului în care operatorii din sectorul alimentar respectă condiţiile sanitare veterinare şi de...

Studiu: Ce înțeleg românii printr-o alimentație sănătoasă?
Autor: meatmilk  /   miercuri, 24 aprilie 2019

Femeile sub 30 de ani reprezintă categoria cea mai interesată de un stil de viață sănătos   Zahărul și produsele care conțin grăsimi saturate și colesterol sunt considerate a fi alimentele cele mai dăunătoare sănătății   Doar 1 din 5 persoane interesate de un stil de viață sănătos folosește...