Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Micii crescatori de porci din franta se pot extinde mai usor

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Guvernul francez a adoptat o lege prin care se instituie reguli mai putin stricte pentru obtinerea licentei de catre fermele cu mai putin de 2000 de capete de porci. Micii crescatori de suine din Franta au astfel posibilitatea de a se extinde mult mai usor, informeaza Agricultural Manager.

Specialistii apreciaza ca industria cresterii porcilor in Franta este printre cele mai slabe din Europa. Cei 23.000 de fermieri francezi din aceasta industrie sunt in primul rand persoane fizice sau mici intreprinzatori si nu firme cu un resurse finaciare importante ca in Spania sau SUA. Astfel doar putin peste 25.000.000 de porci sunt crescuti in fiecare an in aceasta tara.

Brexit: Industria europeană a laptelui plutește în incertitudine
Autor: Nora Marin  /   miercuri, 21 noiembrie 2018

Săptămâna trecută, premierul britanic Theresa May a anunțat un proiect de document Brexit, care a fost întâmpinat cu reacție mixtă. Ca urmare, în Marea Britanie, președintele Dairy UK, Paul Vernon, a solicitat "răspunsuri urgente la Brexit și la amenințarea stabilității în afaceri în sectorul produselor...

MADR: Metodologia stabilirii normelor pe venit
Autor: meatmilk  /   miercuri, 21 noiembrie 2018

(Comunicat) Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale este unul dintre producătorii de statistici oficiale din România.   Direcțiile pentru agricultură județene, respectiv a municipiului București (DAJ) colectează de la fermierii agricoli persoane juridice și fizice de pe raza teritorială a județului datele privind...