Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Micii pescari s-au întrecut la Cupa Doripesco-Junior

Autor: Ilie Stoianluni, 3 iunie, 2013

Doripesco a organizat sâmbătă, 01 iunie 2013, concursul de pescuit pentru copii Cupa Doripesco Junior, care a avut loc pe Balta 2-3 a Complexului Piscicol Doripesco-Vadu Roșu. Competiţia a început sâmbătă, la ora 08 dimineaţa, deși copiii nerebdători să prindă peștișorul de aur se strânseserău încă de la ora 07.30. La startul concursului au luat parte 61 de tineri pescari, cu vârsta cuprinsă între 3 ani și 14 ani.

În prima parte a competiției vremea a fost destul de rece, iar peștele nu s-a lăsat prins foarte ușor. După apariția soarelui, peștii au vrut să le ureze personal copiilor „La mulți ani” de ziua lor, demonstrându-le că au șanse mari să devină pescari adevărați.  Clasamentul final a fost următorul:

DSCF2171– Locul I: Pavel Adrian – 2,72 kg

– Locul II: Ursu Alin – 2,12 kg

– Locul III: Iacobuta Stefan – 1,70 kg

– Captură: Parvu Gheorghita – 0,87 kg

Alături de echipa Doripesco au fost membrii S.O.R., dar și sponsorii acestui concurs: Algida, Coca – Cola si cofetăria Viverom.

În fiecare an, cu ocazia zilei internaţionale a copilului, Doripesco organizează în Delta din Carpaţi o competiţie dedicată tinerilor pasionaţi de pescuit. Scopul principal al acestei competiţii este dublu: pe de o parte dorim să oferim copiilor un cadou de ziua lor, iar, pe de altă parte, promovând sistemul catch and release, dorim să-i educăm în spiritul concursurilor sportive de pescuit.

Doripesco s-a remarcat în ultimii ani ca lider naţional în organizarea de competiţii de pescuit sportiv. Baza piscicolă de la Vadu Roşu oferă atât bălţi de pescuit în sistem tradiţional, cât şi bălţi destinate pescuitului sportiv profesionist (catch and release). Anul trecut, pe balta numărul 4 de la Vadu Roşu s-a înregistrat un nou record naţional şi mondial, de 24.744,80 kg peşte prinse de 24 de echipe, în 96 de ore. Locul I a capturat 2.011,40 kg/96 de ore. Calendarul competiţional Doripesco din 2012 cuprinde peste 20 de evenimente competiţionale de pescuit.

Carnea de porc, primul loc în Top-ul importurilor
Autor: Maria Demetriad  /   luni, 19 ianuarie 2015

Carnea de porc a ocupat primul loc în Top-ul importurilor de produse agroalimentare, în primele 10 luni ale anului 2014 Carnea de porc a ocupat primul loc în topul importurilor de produse agroalimentare în perioada 1 ianuarie - 31 octombrie 2014 cu o cantitate de 129.000 de tone, în creştere cu 7 procente faţă de aceeaşi perioadă din...

Cris Tim va investi 5 mil. de euro în dezvoltarea producției ready-meal
Autor: Maria Demetriad  /   vineri, 16 ianuarie 2015

Cris Tim va investi 5 milioane de euro în dezvoltarea producției ready-meal, segment care a crescut cu 30% anul trecut, a declarat Radu Timiş, preşedintele grupului. Totodată, activitatea companiei se va extinde și în zona vinificației, investind alte 2,5 milioane de euro în ”Crama Butic”. "În acest an investim aproximativ 3...