Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

MICROCAT HX Biopreparatul care elimină hidrocarburile din staţiie de epurare

Autor: Meat MIlkmarți, 19 august, 2014

Microcat HX este un biopreparat 100 % ecologic, formulat special pentru eliminarea hidrocarburilor din sistemele de epurare a apelor uzate. Acesta are în compoziţia sa microorganisme aerobe şi anaerobe, atent selecţionate pentru capacitatea lor de a descompune hidrocarburi şi compuşi sintetici greu de eliminat.

Pentru eficienţă sporită, Microcat HX mai conţine cărbune, sub formă de pudră, pentru reţinerea compuşilor organici greu de eliminat.
Biopreparatul combină armonic capacitatea cărbunelui, de absorţie şi imobilizare, cu capacitatea microorganismelor de a descompune şi a elimina hidrocarburile.

Microcat HX este special conceput pentru utilizarea sa în Industria Chimică, Petrolieră, Metalurgică, Auto, Textilă şi în industiile conexe.
Are randament deosebit în staţiile de epurare ce colectează, pe lângă apele uzate menajere, şi ape uzate din industiile mai sus menţionate.
Microcat HX se aplică direct în bazinele de aerare a staţiei de epurare, iar dozele se stabilesc după o diagnoză a sistemului de către reprezentantul Microcat.

Pentru detalii accesaţi www.microcat.ro.
Informaţii suplimentare şi comenzi la: alin@microcat.ro sau 0748 538 844.

În 2015, Frigoexpres va avea o creștere de 10 %
Autor: Maria Demetriad  /   vineri, 16 ianuarie 2015

În anul 2015, compania de transport Frigoexpres va avea o creștere de 10 % a afacerilor, a declarat Florian Mihuţ, Directorul General şi acţionarul majoritar al transportatorului orădean, la acest lucru urmând să contrinuie noile contracte semnate în Germania, Franţa şi Elveţia.   „Anul trecut l-am terminat cu o cifră de...

Afacerile VPK Packaging-Salonta vor trece de 23 de milioane de euro
Autor: Maria Demetriad  /   joi, 15 ianuarie 2015

Afacerile VPK Packaging-Salonta vor trece de 23 de milioane de euro, în 2015. Mai precis, producătorul belgian de ambalaje din carton VPK Packaging, care deţine pe piaţa locală două fabrici la Salonta, judeţul Bihor, şi-a bugetat pentru anul 2015 o cifră de afaceri de 23,6 mil. euro, mai mult cu 13% faţă de anul trecut, în principal pe...