Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Mihai Dionisie Jula este noul director al DSV Hunedoara

Autor: Meat MIlkvineri, 25 octombrie, 2013

Direcţia Sanitar-Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor Hunedoara (DSVSA) are un nou director executiv, după ce fostului şef, Ioan Dumbravă, i-a expirat mandatul. Începând cu data de 21 octombrie, DSVSA Hunedoara este condusă de Mihai Dionisie Jula.

“Domnului Dumbravă i s-a terminat mandatul, iar acesta nu mai avea dreptul să şi-l prelungească. Mihai Dionisie Jula a fost coleg foarte multă vreme cu noi în cadrul direcţiei, este un om nemaipomenit, muncitor şi un coleg foarte bun. Totodată, acesta îşi desfăşura activitatea în cadrul direcţiei ca medic primar veterinar şi inspector zonal”, a precizat purtătorul de cuvânt al DSVSA Hunedoara, Leontin Laslău.

Ioan Dumbravă a fost directorul Direcţiei sanitare de la 1 iunie 2012 şi până în data de 20 octombrie 2013. (glasul-hd.ro)

Se extind controalele de sănătate la importul de porci din SUA și Canada
Autor: Meat MIlk  /   luni, 15 decembrie 2014

În urma deciziei Comisiei Europene luată săptămâna trecută, se extind controalele de sănătate asupra importurilor de porci vii din SUA și Canada, până la 31 octombrie anul viitor (2015) ca urmare a  preocupărilor legate de cazurile numeroase ale virusului diareei porcine epidemice (DPE). În luna iulie, Bruxelles-ul a impus re guli...

Laringotraheita infecțioasă aviară
Autor: Meat MIlk  /   vineri, 12 decembrie 2014

Laringotraheita infecțioasă aviară (LTI) este o boală infectocontagioasă endemică, care afectează îndeosebi găinile și fazanii, cu evoluție acută, caracterizată clinic prin tulburări respiratorii grave, iar morfopatologic prin leziuni catarale sau hemoragico-necrotice ale mucoasei laringotraheale.   Importanță,...