Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Mihail dumitru s-a intalnit cu reprezentantii fermerilor si ministrul finantelor

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Mihail Dumitru, ministrul agriculturii si dezvoltarii rurale s-a intalnit saptamana trecuta cu ministrul finantelor publice, Sebastian Vladescu, si cu reprezentanti ai sindicatelor si patronatelor, pentru a discuta lista revendicarilor transmise Guvernului cu ocazia mitingului din data de 11 mai.

Conducerea MADR a explicat ca neplata integrala a restantelor se datoreaza plafonului de finantare pe trimestrele I si II, insuficient, care nu a permis departamentului buget-finante al institutiei sa emita ordine de plata in contul datoriilor restante catre fermieri.

Pentru a continua demersurile intreprinse pana acum in sprijinul agricultorilor, MADR a solicitat avizarea schemelor de ajutoare de stat de catre Ministerul Finantelor Publice, si a inmanat ministrului Vladescu o propunere de accizare a Bauturilor Fermentate Linistit (BFL).

Pe de alta parte, participantii la intalnire au decis sa imbunatateasca gradul de comunicare in ceea ce priveste situatia platilor si absorbtia fondurilor europene.

Aplicarea OUG 114/2018 în cazul investițiilor finanțate prin PNDR
Autor: meatmilk  /   joi, 25 aprilie 2019

(Comunicat) Conducerea Agenției pentru Finanțarea Investițiilor Rurale a luat o serie de decizii referitoare la situația generată de aplicarea prevederilor OUG nr. 114/ 2018 privind instituirea unor măsuri în domeniul investiţiilor publice şi a unor măsuri fiscal - bugetare, modificarea şi completarea unor acte normative şi prorogarea...

Sergiana relansează Stâna Turistică din Poiana Braşov!
Autor: meatmilk  /   miercuri, 24 aprilie 2019

(Comunicat) Încă un proiect de anvergură se naşte sub semnătura Sergiana. Este vorba de relansarea Stânii Turistice din Poiana Braşov, care va deveni astfel al zecelea restaurant din portofoliul Sergiana Grup.   În martie anul trecut, presa semnala că Sergiana Grup  a achiziţionat Stâna Turistică din Poiana Braşov. De...