Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Mihail dumitru s-a intalnit cu reprezentantii fermerilor si ministrul finantelor

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Mihail Dumitru, ministrul agriculturii si dezvoltarii rurale s-a intalnit saptamana trecuta cu ministrul finantelor publice, Sebastian Vladescu, si cu reprezentanti ai sindicatelor si patronatelor, pentru a discuta lista revendicarilor transmise Guvernului cu ocazia mitingului din data de 11 mai.

Conducerea MADR a explicat ca neplata integrala a restantelor se datoreaza plafonului de finantare pe trimestrele I si II, insuficient, care nu a permis departamentului buget-finante al institutiei sa emita ordine de plata in contul datoriilor restante catre fermieri.

Pentru a continua demersurile intreprinse pana acum in sprijinul agricultorilor, MADR a solicitat avizarea schemelor de ajutoare de stat de catre Ministerul Finantelor Publice, si a inmanat ministrului Vladescu o propunere de accizare a Bauturilor Fermentate Linistit (BFL).

Pe de alta parte, participantii la intalnire au decis sa imbunatateasca gradul de comunicare in ceea ce priveste situatia platilor si absorbtia fondurilor europene.

Intervenția domnului Petre Daea în Consiliul UE, privind PPA în România
Autor: meatmilk  /   miercuri, 18 iulie 2018

Doamnă președinte Domnule comisar Dragi colegi, România de-a lungul istoriei a dovedit și poate dovedi oricând că nu a dat boli nimănui, dar din nefericire a primit. România nu este izvor de pestă porcină, dar este în război cu această boală pe un front de aproape 1400 de km la granița de răsărit a Uniunii...

Lidl susține programul VIA, destinat tinerilor afectați de cancer
Autor: meatmilk  /   miercuri, 18 iulie 2018

(Comunicat) Izolarea este cunoscută ca fiind problema numărul unu cu care se confruntă tinerii adulți atunci când au de a face cu un diagnostic precum cancerul.   ,,VIA – aplicația mobilă concepută pentru a conecta persoane și pentru a crea conexiuni umane între tinerii adulți care se luptă cu cancerul astfel încât...