Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Mihail dumitru: vom avea putine resurse pentru a inlocui subventiile la porc, pui si legume

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Mihail Dumitru, ministrul Agriculturii, s-a aratat nemultumit de bugetul institutiei pe care o conduce, la audierile comisiilor parlamentare pentru agricultura reunite pentru dezbaterea bugetului pe 2010.

Este un buget care se incadreaza in restrictiile bugetare fixate de Ministerul de Finante in contextul crizei economice. In 2010 vom putea achita datoriile aferente anului trecut, vom putea asigura cofinantarea programelor europene, dar vom avea putine resurse pentru a inlocui formele de ajutor de stat care au incetat la sfarsitul anului 2009″, a declarat Dumitru.

Subventiile la carnea de porc si pasare, oua, sfecla de zahar, orez, in, canepa, soia, tutun si motorina au incetat de la 1 ianuarie 2010. Agricultorii vor beneficia, in schimb, de ajutoare legate de indeplinirea cerintelor suplimentare privind bunastarea animalelor, de finantarea actiunilor fitosanitare de interes national, de sustinerea unor investitii in agricultura si garantarea creditelor de investitii, precum si de reducerea accizei pentru motorina si energia electrica utilizate in agricultura.

Etichete cu tipar perfect? Agenția infoGROUP și tipografia infoCOLOR vă pot satisface orice pretenție!
Autor: meatmilk  /   luni, 16 iulie 2018

Agentia infoGROUP detine una dintre cele mai moderne si performante tipografii din Romania, infoCOLOR, dotata cu utilaje de ultima generatie:     Masina de tipar offset in patru grupuri – Ryobi 524GE, imprimanta digitala format SR A3 – Xerox 560, imprimanta de mari dimensiuni (3.2 metri), echipamente pentru faltuit, brosat,...

APCPR: Atenționare privind pericolul epidemiei de Pestă Porcină Africană în România
Autor: meatmilk  /   vineri, 13 iulie 2018

(Comunicat) APCPR (Asociația Producătorilor de Carne de Porc din România), AMVS (Asociația Medicilor Veterinari din Sectorul Suin), ANFNC (Asociația Națională a Fabricanților de Nutrețuri Combinate) și AFISS (Asociația Fermierilor cu Investiții în Sectorul Suin) atrag atenția fermierilor, vânătorilor și populației asupra...