Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Mihail dumitru: vom avea putine resurse pentru a inlocui subventiile la porc, pui si legume

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Mihail Dumitru, ministrul Agriculturii, s-a aratat nemultumit de bugetul institutiei pe care o conduce, la audierile comisiilor parlamentare pentru agricultura reunite pentru dezbaterea bugetului pe 2010.

Este un buget care se incadreaza in restrictiile bugetare fixate de Ministerul de Finante in contextul crizei economice. In 2010 vom putea achita datoriile aferente anului trecut, vom putea asigura cofinantarea programelor europene, dar vom avea putine resurse pentru a inlocui formele de ajutor de stat care au incetat la sfarsitul anului 2009″, a declarat Dumitru.

Subventiile la carnea de porc si pasare, oua, sfecla de zahar, orez, in, canepa, soia, tutun si motorina au incetat de la 1 ianuarie 2010. Agricultorii vor beneficia, in schimb, de ajutoare legate de indeplinirea cerintelor suplimentare privind bunastarea animalelor, de finantarea actiunilor fitosanitare de interes national, de sustinerea unor investitii in agricultura si garantarea creditelor de investitii, precum si de reducerea accizei pentru motorina si energia electrica utilizate in agricultura.

GfK: Creștere pentru bunurile de larg consum, dar pe baza inflației, nu a volumelor!
Autor: meatmilk  /   joi, 22 februarie 2018

(Comunicat) Piața FMCG a înregistrat în 2017 o creștere semnificativă de 7% pentru bunurile de folosință curentă cumpărate pentru consumul casnic.   În spatele aceste evoluții pozitive a pieței a stat majorarea prețurilor ca urmare a inflației și nu creșterea volumelor cumpărate, așa cum s-a întâmplat în 2016. Cu...

Negro investește masiv în publicitate
Autor: Ilie Stoian  /   joi, 22 februarie 2018

Negro, o companie care în anii trecuți s-a remarcat din punct de vedere al promovării prin spot-uri publicitare, prin economia evidentă în producția propriu-zisă a imaginilor, a demarat un program de investiții care, măcar după numele pe care le-a atras, se dovedește a fi cât se poate de consistent.   Din punct de vedere al...