Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Milioane de lire investite într-o fabrică de procesare carne porc în Scoția

Autor: Meat MIlkjoi, 13 februarie, 2014

Cea mai mare unitate de prelucrare carne de porc din Scoția – A.P. Jess în Brechin – își va dubla capacitatea ca urmare a investițiilor din partea Guvernului scoțian, informează The Meat Site.

Secretarul de Stat pentru Dezvoltare Rurală, Richard LOCHHEAD a anunțat că AP Jess în Brechin a fost distins cu aproape 2.7 milioane de euro pentru realizarea un proiect major și de extindere. Proiectul are ca scop crearea de 20 de noi locuri de muncă cu normă întreagă și a proteja alte 42 de posturi, oferind totodată investiții esențiale în infrastructura de susținere a sectorului de porc din Scoția.

Domnul Lochhead a declarat că fermele scoțiene produc în jur de 81 milioane de lire sterline în fiecare an din procesarea cărnii de porc, iar acest sprijin acordat fabricii A.P. Jess din Brechin este o investiție majoră în susținerea infrastructurii sectorului cărnii de porc din Scoția.

Toată carnea de porc procesată la această unitate va fi achiziționată de către compania Tulip Ltd. Tulip Ltd este cel mai mare producător și procesator de carne de porc din Marea Britanie, cu 17 unități de prelucrare carne proaspătă cât și pregătită, având peste 8000 de angajați.

În 2015, Frigoexpres va avea o creștere de 10 %
Autor: Maria Demetriad  /   vineri, 16 ianuarie 2015

În anul 2015, compania de transport Frigoexpres va avea o creștere de 10 % a afacerilor, a declarat Florian Mihuţ, Directorul General şi acţionarul majoritar al transportatorului orădean, la acest lucru urmând să contrinuie noile contracte semnate în Germania, Franţa şi Elveţia.   „Anul trecut l-am terminat cu o cifră de...

Afacerile VPK Packaging-Salonta vor trece de 23 de milioane de euro
Autor: Maria Demetriad  /   joi, 15 ianuarie 2015

Afacerile VPK Packaging-Salonta vor trece de 23 de milioane de euro, în 2015. Mai precis, producătorul belgian de ambalaje din carton VPK Packaging, care deţine pe piaţa locală două fabrici la Salonta, judeţul Bihor, şi-a bugetat pentru anul 2015 o cifră de afaceri de 23,6 mil. euro, mai mult cu 13% faţă de anul trecut, în principal pe...