Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Minea: carnea nu se va scumpi de sarbatori

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Presedintele Romalimenta, Sorin Minea, a declarat saptamana trecuta la Realitatea TV ca, de sarbatori, carnea nu se va scumpi: „Nu se vor scumpi (produsele din carne n.r.), cel putin pentru mine si pentru producatorii seriosi. Garantez ca nu vor fi scumpiri de sarbatori”, a spus Sorin Minea.

Declaratia lui Minea vine ca reactie la o observatie facuta de ministrul Agriculturii, Valeriu Tabara. „In opinia mea, preturile la produsele agroalimentare sunt excesiv de scumpe, iar aceste lucruri sunt datorate acelei extrem de intortocheate cai care pornesc de la producatorul de materie prima pana la produsul final pe raft”, declarase anterior Ministrul Agriculturii.

Sorin Minea a precizat ca preturile vor ramane constante datorita faptului ca „jumatate din materia prima din Romania vine din alte tari ale comunitatii europene, pentru ca Romania, din cauza politicilor coerente ale Ministerului Agriculturii din ultimii 20 de ani, nu mai este un producator agricol, este un surogat de producator agricol”.

EDA, dezamăgită de limitarea Observatorului laptelui de către P.E.
Autor: Nora Marin  /   miercuri, 23 mai 2018

Asociația Europeană a Producătorilor de Lactate (EDA) a declarat că regretă direcția adoptată de Comisia pentru agricultură a Parlamentului European (COMAGRI) prin votul privind raportul deputatului Herbert Dorfmann, acela care susținea întărirea rolului Observatorului laptelui. În opoziție, însă, parlamentarii europeni au votat...

Top-ul lunii aprilie al vizibilității în online a mărcilor de carne
Autor: meatmilk  /   miercuri, 23 mai 2018

ZeList Monitor si fbMonitor, platforme de monitorizare si analiza ale companiei TreeWorks, au dat publicitatii Top-ulvizibilitatii marcilor de carne si produse din carne, in online, pentru luna aprilie 2018.    Top-ul acopera brandurile prezente in online in mai multe categorii, dintre care vi le prezentam pe cele mai...