Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Minea: carnea nu se va scumpi de sarbatori

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Presedintele Romalimenta, Sorin Minea, a declarat saptamana trecuta la Realitatea TV ca, de sarbatori, carnea nu se va scumpi: „Nu se vor scumpi (produsele din carne n.r.), cel putin pentru mine si pentru producatorii seriosi. Garantez ca nu vor fi scumpiri de sarbatori”, a spus Sorin Minea.

Declaratia lui Minea vine ca reactie la o observatie facuta de ministrul Agriculturii, Valeriu Tabara. „In opinia mea, preturile la produsele agroalimentare sunt excesiv de scumpe, iar aceste lucruri sunt datorate acelei extrem de intortocheate cai care pornesc de la producatorul de materie prima pana la produsul final pe raft”, declarase anterior Ministrul Agriculturii.

Sorin Minea a precizat ca preturile vor ramane constante datorita faptului ca „jumatate din materia prima din Romania vine din alte tari ale comunitatii europene, pentru ca Romania, din cauza politicilor coerente ale Ministerului Agriculturii din ultimii 20 de ani, nu mai este un producator agricol, este un surogat de producator agricol”.

INSSE: Cifra de afaceri în comerţul cu ridicata în luna ianuarie 2019
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

(Comunicat) În luna ianuarie 2019, cifra de afaceri din comerţul cu ridicata (cu excepţia comerţului cu autovehicule şi motociclete) a scăzut în termeni nominali faţă de luna precedentă atât ca serie brută cu 20,9% cât şi ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate cu 1,0%....

Dezbatere dedicată PAC şi Politicii de Coeziune, găzduită de Parlamentul României
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

(Comunicat) Secretarul de stat Daniel Dumitru Botănoiu a participat la Reuniunea dedicată Politicii Agricole Comune şi Politicii de Coeziune, ce s-a desfășurat la Parlamentul României.   Cu această ocazie, în cadrul sesiunii dedicate dezbaterii Bugetului Politicii Agricole Comune, secretarul de stat Botănoiu a punctat câteva...