Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Minea: la anul vom asista la cele mai rasunatoare falimente din ultimii 10 ani

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Sorin Minea, presedintele Romalimenta si actionarul majoritar al Angst, unul dintre principalii jucatori industria romaneasca a carnii, a declarat pentru wall-street.ro ca se asteapta ca anul 2011 sa fie dificil: la anul vom asista la cele mai rasunatoare falimente din ultimii 10 ani, a avertizat acesta.

Minea si-a exprimat scepticismul in legatura cu dezvoltarea pietei de anul acesta, argumentand ca apetitul investitional crescut a antrenat o expansiune care nu intotdeauna a avut sens. „Momentul oportun pentru extindere nu mai este oportun daca toata lumea profita de el. Romania nu este inca in criza. La roman in casa nu este criza. Va veni criza reala prin martie si vom asista la cele mai frumoase falimente din ultimii 10 ani”, a precizat Minea.

Presedintele Romalimenta este de parere ca, fara banii bancilor, Romania va intra intr-o criza profunda. „A se vorbi despre o dezvoltare reala in aceasta perioada mi se pare fortat. E o tatonare pentru o dezvoltare ulterioara”, a mai punctat Minea.

Companiile germane privesc îngrijorate către viitorul României
Autor: meatmilk  /   luni, 24 septembrie 2018

(Comunicat) Pentru a avea succes în străinătate, companiile au nevoie de un mediu de afaceri stabil și de autorități publice deschise la un dialog real cu reprezentanții mediului de afaceri.   Factori precum predictibilitatea politicilor economice, administrația publică, disponibilitatea forței de muncă, infrastructura,...

TransCOOL FORUM va avea loc în 28 septembrie 2018, ora 13:00, la Romexpo
Autor: meatmilk  /   luni, 24 septembrie 2018

(Comunicat) Jucatori importanti de pe lantul de aprovizionare si desfacere al produselor perisabile se intalnesc vineri, 28 septembrie, la Romexpo, ora 13.00, in cadrul FORUMULUI TransCOOL – transport si depozitare „frig”, eveniment conex din bogata agenda TransLogistica EXPO.   Subiectele propuse, desi nu neaparat noi, incita la...