Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Minea: la anul vom asista la cele mai rasunatoare falimente din ultimii 10 ani

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Sorin Minea, presedintele Romalimenta si actionarul majoritar al Angst, unul dintre principalii jucatori industria romaneasca a carnii, a declarat pentru wall-street.ro ca se asteapta ca anul 2011 sa fie dificil: la anul vom asista la cele mai rasunatoare falimente din ultimii 10 ani, a avertizat acesta.

Minea si-a exprimat scepticismul in legatura cu dezvoltarea pietei de anul acesta, argumentand ca apetitul investitional crescut a antrenat o expansiune care nu intotdeauna a avut sens. „Momentul oportun pentru extindere nu mai este oportun daca toata lumea profita de el. Romania nu este inca in criza. La roman in casa nu este criza. Va veni criza reala prin martie si vom asista la cele mai frumoase falimente din ultimii 10 ani”, a precizat Minea.

Presedintele Romalimenta este de parere ca, fara banii bancilor, Romania va intra intr-o criza profunda. „A se vorbi despre o dezvoltare reala in aceasta perioada mi se pare fortat. E o tatonare pentru o dezvoltare ulterioara”, a mai punctat Minea.

ANPC a amendat hipermarket-uri din Oltenia
Autor: meatmilk  /   joi, 21 februarie 2019

(Comunicat) Urmare a actiunilor de control efectuate de o echipa a Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor (ANPC), formata din comisari ai corpului de control, ai Directiei Generale de Control si ai Comisariatului Regional pentru Protectia Consumatorilor (CRPC) S-V Oltenia, coordonati de seful Corpului de Control al Presedintelui...

Se reia schimbul comercial agroalimentar cu Republica Iran
Autor: meatmilk  /   joi, 21 februarie 2019

(Comunicat) Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale anunță că, datorită eforturilor diplomatice și ale Guvernului României din ultima perioadă, a fost deschisă piața de export pentru ovine cu Republica Iran.   Astfel, în ianuarie 2019 a fost agreat modelul de certificat de export între Autoritatea Națională...