Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Minea: la anul vom asista la cele mai rasunatoare falimente din ultimii 10 ani

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Sorin Minea, presedintele Romalimenta si actionarul majoritar al Angst, unul dintre principalii jucatori industria romaneasca a carnii, a declarat pentru wall-street.ro ca se asteapta ca anul 2011 sa fie dificil: la anul vom asista la cele mai rasunatoare falimente din ultimii 10 ani, a avertizat acesta.

Minea si-a exprimat scepticismul in legatura cu dezvoltarea pietei de anul acesta, argumentand ca apetitul investitional crescut a antrenat o expansiune care nu intotdeauna a avut sens. „Momentul oportun pentru extindere nu mai este oportun daca toata lumea profita de el. Romania nu este inca in criza. La roman in casa nu este criza. Va veni criza reala prin martie si vom asista la cele mai frumoase falimente din ultimii 10 ani”, a precizat Minea.

Presedintele Romalimenta este de parere ca, fara banii bancilor, Romania va intra intr-o criza profunda. „A se vorbi despre o dezvoltare reala in aceasta perioada mi se pare fortat. E o tatonare pentru o dezvoltare ulterioara”, a mai punctat Minea.

Caravana Meseriilor AHK își continuă drumul
Autor: meatmilk  /   vineri, 18 mai 2018

(Comunicat) Caravana Meseriilor din domeniul automotive are ca scop informarea elevilor de clasa a VIII-a și a părinților acestora în legătură cu posibilitatea înscrierii în clasele de învățământ dual și profesional și prezentarea avantajelor parcurgerii acestui traseu profesional. Vor avea loc discuții despre locurile de muncă...

Semifinalele „Arenei Bucătarilor” 2018, în acest weekend, la București
Autor: meatmilk  /   vineri, 18 mai 2018

(Comunicat) Bucureștiul redevine pe 19 și 20 mai capitala gastronomiei românești, odată cu desfășuarea semifinalelor celebrei competiții gastronomice Arena Bucătarilor, ajunsă la a zecea ediție și organizată de Selgros Cash & Carry.   Cele patru semifinale regionale – Est, Centru, Vest și București - se...