Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Ming Yang va construi un parc eolian de 200 de megawați

Autor: Meat MIlkvineri, 29 noiembrie, 2013

Producătorul chinez de turbine eoliene Ming Yang Wind Power Group Ltd. a anunțat joi că a ajuns la un acord pentru construirea unui parc eolian de 200 de megawați în România pentru firma Speranta & Succesul SA, transmite Bloomberg.

Pentru acest proiect, ale cărui costuri sunt estimate la aproximativ 400 milioane de euro, Ming Yang va furniza turbine eoliene cu o putere de 2 megawați fiecare și, de asemenea, va fi responsabil de lucrările de construcție pentru dezvoltatorul românesc de energie regenerabilă.

‘Ming Yang se așteaptă să utilizeze această oportunitate din România ca o bază pentru expansiune’, a declarat președintele companiei chineze Zhang Chuanwei într-un comunicat de presă.(Agerpres)

În 2015, Frigoexpres va avea o creștere de 10 %
Autor: Maria Demetriad  /   vineri, 16 ianuarie 2015

În anul 2015, compania de transport Frigoexpres va avea o creștere de 10 % a afacerilor, a declarat Florian Mihuţ, Directorul General şi acţionarul majoritar al transportatorului orădean, la acest lucru urmând să contrinuie noile contracte semnate în Germania, Franţa şi Elveţia.   „Anul trecut l-am terminat cu o cifră de...

Afacerile VPK Packaging-Salonta vor trece de 23 de milioane de euro
Autor: Maria Demetriad  /   joi, 15 ianuarie 2015

Afacerile VPK Packaging-Salonta vor trece de 23 de milioane de euro, în 2015. Mai precis, producătorul belgian de ambalaje din carton VPK Packaging, care deţine pe piaţa locală două fabrici la Salonta, judeţul Bihor, şi-a bugetat pentru anul 2015 o cifră de afaceri de 23,6 mil. euro, mai mult cu 13% faţă de anul trecut, în principal pe...