Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Ministerul agriculturii va disponibiliza 2.820 angajati, dintre care 2.000 de la directiile judetene

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Ministerul Agriculturii va disponibiliza pana in toamna un numar de 2.820 de angajati, reprezentand o reducere cu 26-27% a numarului de personal, dintre care aproximativ 2.000 sunt salariati ai directiilor judetene, a declarat ministrul de resort, Mihail Dumitru, intr-o conferinta de presa.

„Avem doua proiecte de restructurare, unul de disponibilizare si altul de comasare. Din subordinea ministerului, cei mai multi angajati vor pleca din cadrul directiilor judetene, respectiv circa 2.000 oameni. In total vor fi disponibilizati 2.820 de angajati”, a afirmat Dumitru.El a aratat ca vor pleca si angajati din sediul ministerului, precum si din opt institutii subordonate.

„Agentiile de plati nu vor fi afectate, in schimb exista directii judetene care au chiar si 100 de angajati, ceea ce reprezinta un numar mult mai mare decat este necesar”, a explicat ministrul. Referitor la eventualitatea plecarii unuia dintre cei trei secretari de stat, ministrul a raspuns evaziv.

IT Genetics: Black Friday, cu reduceri de până la 60%, pentru companii
Autor: meatmilk  /   vineri, 16 noiembrie 2018

(Comunicat) Compania românească IT Genetics, unul dintre cei mai mari furnizori de soluţii de identificare automată, colectare de date (AIDC) şi puncte de vânzare (POS), organizează, pe 16 noiembrie, ceamai mare campanie de Black Friday dedicatăsegmentului B2B, cu reduceri de până la 60% la toateprodusele din stoc.   Campania...

FAO: Restaurarea habitatului râurilor poate îmbunătăți pescuitul în apele interioare
Autor: meatmilk  /   vineri, 16 noiembrie 2018

(Comunicat) Ecosistemele de apă dulce găzduiesc 40% din speciile de pește din lume și contribuie direct la securitatea alimentară a gospodăriilor rurale. Cu 11,47 milioane de tone pe an, pescăriile interioare generează 12% din capturile globale de pește, potrivit ultimelor date ale Organizației Națiunilor Unite pentru Alimentație și...