Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Ministerul agriculturii va disponibiliza 2.820 angajati, dintre care 2.000 de la directiile judetene

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Ministerul Agriculturii va disponibiliza pana in toamna un numar de 2.820 de angajati, reprezentand o reducere cu 26-27% a numarului de personal, dintre care aproximativ 2.000 sunt salariati ai directiilor judetene, a declarat ministrul de resort, Mihail Dumitru, intr-o conferinta de presa.

„Avem doua proiecte de restructurare, unul de disponibilizare si altul de comasare. Din subordinea ministerului, cei mai multi angajati vor pleca din cadrul directiilor judetene, respectiv circa 2.000 oameni. In total vor fi disponibilizati 2.820 de angajati”, a afirmat Dumitru.El a aratat ca vor pleca si angajati din sediul ministerului, precum si din opt institutii subordonate.

„Agentiile de plati nu vor fi afectate, in schimb exista directii judetene care au chiar si 100 de angajati, ceea ce reprezinta un numar mult mai mare decat este necesar”, a explicat ministrul. Referitor la eventualitatea plecarii unuia dintre cei trei secretari de stat, ministrul a raspuns evaziv.

Meat.Milk 2019: Iveco România și Autofrigo Center vor expune echipamente de frig pentru transport auto
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 aprilie 2019

Iveco România și Autofrigo Center au devenit și în acest an parteneri ai conferinței Meat.Milk 2019, care se va desfășura în zilele de 30 și 31 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov. Ca urmare, pe platoul din fața hotelului, cele două companii vor expune autocamionete Iveco Daily, echipate cu soluții de frig auto, destinat...

Statul garantează 80% din creditele fermierilor
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 aprilie 2019

(Comunicat) Fondul Național de Garantare a Creditelor pentru IMM-uri (FNGCIMM), continua in 2019 strategia  de pozitionare ca pilon de sprijin pragmatic pentru dezvoltarea mediului antreprenorial, a persoanelor fizice si a beneficiarilor publici prin facilitarea accesului la finantare.   Implementarea si derularea diverselor programe...