Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Ministerul agriculturii va disponibiliza 2.820 angajati, dintre care 2.000 de la directiile judetene

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Ministerul Agriculturii va disponibiliza pana in toamna un numar de 2.820 de angajati, reprezentand o reducere cu 26-27% a numarului de personal, dintre care aproximativ 2.000 sunt salariati ai directiilor judetene, a declarat ministrul de resort, Mihail Dumitru, intr-o conferinta de presa.

„Avem doua proiecte de restructurare, unul de disponibilizare si altul de comasare. Din subordinea ministerului, cei mai multi angajati vor pleca din cadrul directiilor judetene, respectiv circa 2.000 oameni. In total vor fi disponibilizati 2.820 de angajati”, a afirmat Dumitru.El a aratat ca vor pleca si angajati din sediul ministerului, precum si din opt institutii subordonate.

„Agentiile de plati nu vor fi afectate, in schimb exista directii judetene care au chiar si 100 de angajati, ceea ce reprezinta un numar mult mai mare decat este necesar”, a explicat ministrul. Referitor la eventualitatea plecarii unuia dintre cei trei secretari de stat, ministrul a raspuns evaziv.

INSSE: În mai, comerțul cu ridicata a crescut cu 7,6 %
Autor: meatmilk  /   vineri, 20 iulie 2018

(Comunicat) În luna mai 2018, cifra de afaceri din comerţul cu ridicata (cu excepţia comerţului cu autovehicule şi motociclete), în termeni nominali, faţă de luna precedentă a crescut atât ca serie brută cu 7,6% cât şi ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate cu 1,1%.   Faţă de...

CTP dezvoltă facilitățile din CTPark Bucharest West
Autor: meatmilk  /   vineri, 20 iulie 2018

(Comunicat) CTP, cel mai mare dezvoltator și administrator pe termen lung de parcuri industriale și logistice premium din România și Europa Centrală și de Est, continuă să își consolideze poziția pe piața locală printr-o serie de investiții majore în dezvoltarea CTPark Bucharest West.   În prezent, parcul are cel mai...