Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Ministerul Mediului a devenit Partener Oficial al Expo-Conferinței Internaționale infoPACK

Autor: Meat MIlkluni, 1 august, 2016

Ministerul Mediului Apelor și Pădurilor a devenit Partener Oficial al Expo-Conferinței Internaționale infoPACK, prima ediție a acestei manifestări urmând să aibă loc în ziua de 17 noiembrie, la București.

 

Potrivit celor convenite, în cursul dezbaterilor, MMAP va avea o prezență deosebit de consistentă. Astfel, după mesajul doamnei Ministru Cristiana Pașca-Palmer, din deschiderea Sesiunii I, mesaj care se va subscrie temei cu titlul ”Industria ambalajelor, vector al creșterii economice și al protecției mediului”, la finalul aceleiași sesiuni, domnul Secretar de Stat Raul Pop va participa la dezbaterea cu titlul ”Planul Național de Gestionare a Deșeurilor, necesitate, nu moft!”.

 

Domnia sa va fi prezent și la Masa rotundă cu titlul ”Cum scoatem RECICLAREA din groapa de gunoi a economiei”, moment din program care se va desfășura între orele 15-17 și care va fi televizată în direct. La Masa rotundă, domnul Raul Pop va fi secondat de domnul Iștvan Jakab, Președintele Administrației Fondului pentru Mediu.

 

Subliniem faptul că Expo-Conferința Internațională infoPACK 2016 este organizată de agenția infoGROUP, cu sprijinul MMAP.  La manifestarea din 17 noiembrie, vor participa investitori, top-manageri, specialiști din packaging din România și străinătate, reprezentanți ai companiilor românești și internaționale de profil, dar și reprezentanți ai beneficiarilor producătorilor și distribuitorilor de tehnologii, materiale și servicii din domeniul ambalajelor. Ca invitați speciali, la eveniment vor fi prezenți membri ai Guvernului României, ai Parlamentului European, președinți ai asociațiilor profesionale din România și Uniunea Europeană, atât din industria de ambalaje, cât și din industriile beneficiare.

 

Programul evenimentului va conține dezbateri pe cele mai acute subiecte ale momentului, dar și prezentări de tehnologii, produse și servicii care vor viza următoarele domenii: Sustenabilitate, Reciclare, Industrie alimentară, Etichetare, Tipar, Codificare, FM GC, Pharma, Produse cosmetice, Jucării, Ambalare industrială, Inovație, Design etc.

Conferința Meat. Milk se va desfășura în zilele de 10 și 11 mai 2018 !!!
Autor: meatmilk  /   vineri, 16 februarie 2018

Agenția infoGROUP informează că Expo-Conferința Internațională Meat.Milk își modifică zilele de desfășurare, aceasta urmând să aibă loc în zilele de 10 și 11 mai 2018, la Hotel Alpin din Poiana Brașov. Toate celelalte detalii legate de tematică, program, secțiuni etc, rămân neschimbate.   Fiecare zi va debuta cu...

EVENIMENT: Vineri 19 ianuarie, pe Agro TV, va debuta emisiunea Meat.Milk.!
Autor: meatmilk  /   luni, 15 ianuarie 2018

Vineri, 19 ianuarie, de la ora 19, la postul de televiziune Agro TV va fi difuzată prima ediție a emisiunii Meat.Milk., o coproducție a agenției infoGROUP și a postului de televiziune amintit. Invitații premierei vor fi domnii Sorin Minea-Președinte Romalimenta, Dorin Cojocaru-Președinte APRIL și Florin Căpățână-Vicepreședinte...