Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Ministrul Adrian Oros l-a confirmat pe Emil Dumitru ca Secretar de Stat în MADR

Autor: meatmilkjoi, 7 noiembrie, 2019

Odată cu preluarea mandatului de Ministru al Agriculturii și Dezvoltării Rurale, domnul Nechita-Adrian Oros l-a confirmat pe domnul Emil Dumitru în funcția de Secretar de Stat în MADR.

 

Cu această ocazie, Adrian Oros a informat presa că în perioada următoare, încă trei sau patru secretari de stat vor fi schimbați la MADR.

 

De profesie avocat, domnul Emil Dumitru deține o fermă agricolă în sudul României. Timp de cinci ani a condus federația Pro Agro, în această vară dându-și demisia din funcția de președinte și nedorind să mai candideze pentru un nou mandat.

 

După cum am informat anterior, domnul Emil Dumitru a avut susținerea fermierilor din România pentru a fi numit ca ministru al Agriculturii, dar în final s-a ajuns să ocupe funcția de Secretar de Stat.

Romalimenta: În ciuda detractorilor, Industria alimentarã româneascã existã
Autor: meatmilk  /   luni, 4 noiembrie 2019

Asistãm periodic la ieşiri ale nutriţioniştilor de canapea, donând pãreri despre siguranţa sau calitatea alimentelor româneşti, emiţând ipoteze relativ la un aditiv sau la alte ingrediente, fãrã nicio bazã ştiinţificã şi trecând sub tãcere faptul cã toate sunt autorizate cu maximã stricteţe, legislaţia europeanã fiind cea...

Indagra Food: Cris-Tim anunță intrarea cu lactate în marele retail
Autor: meatmilk  /   luni, 4 noiembrie 2019

Prezentă și în acest an la târgul Indagra Food, compania Cris-Tim a anunțat noile mize pentru perioada următoare. În acest sens, domnul Radu Timiș jr. a declarat special pentru revista Meat.Milk:   ”Pentru perioada următoare, dorim să întărim brandul Matache Măcelaru, inclusiv prin mărirea gamei de produse atât de...