Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Ministrul Adrian Oros l-a confirmat pe Emil Dumitru ca Secretar de Stat în MADR

Autor: meatmilkjoi, 7 noiembrie, 2019

Odată cu preluarea mandatului de Ministru al Agriculturii și Dezvoltării Rurale, domnul Nechita-Adrian Oros l-a confirmat pe domnul Emil Dumitru în funcția de Secretar de Stat în MADR.

 

Cu această ocazie, Adrian Oros a informat presa că în perioada următoare, încă trei sau patru secretari de stat vor fi schimbați la MADR.

 

De profesie avocat, domnul Emil Dumitru deține o fermă agricolă în sudul României. Timp de cinci ani a condus federația Pro Agro, în această vară dându-și demisia din funcția de președinte și nedorind să mai candideze pentru un nou mandat.

 

După cum am informat anterior, domnul Emil Dumitru a avut susținerea fermierilor din România pentru a fi numit ca ministru al Agriculturii, dar în final s-a ajuns să ocupe funcția de Secretar de Stat.

Klaus Iohannis: România nu acceptă actualul proiect de buget agricol pentru noul PAC
Autor: meatmilk  /   vineri, 13 decembrie 2019

România nu este mulțumită de ultima propunere privind bugetul pe termen lung al Uniunii Europene, pentru că nu satisface niciuna dintre cerințele exprimate în ultimul an și jumătate de autoritățile de la București, a declarat Klaus Iohannis, citat de Euractiv.   Recent, președinția finlandeză a Consiliului UE a...

Să spunem La Mulți Ani, Asociației Române a Cărnii!
Autor: meatmilk  /   marți, 10 decembrie 2019

Asociația Română a Cărnii, una dintre cele mai puternice organizații profesionale din România, sărbătorește în această perioadă 20 de ani de activitate, timp în care, prin intervențiile sale benefice în organizarea industriei specifice, dar și a mediului de afaceri, a fost determinantă în dezvoltarea economiei...