Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Ministrul agriculturii a discutat despre viitorul pac cu grupul ppe din parlamentul european

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Ministrul agriculturii si dezvoltarii rurale, Valeriu Tabara, s-a intalnit saptamana trecuta, la Camera Deputatilor, cu delegatia Romaniei la Grupul PPE din Parlamentul European, se precizeaza intr-un comunicat al Ministerului Agriculturii si Dezvoltarii Rurale (MADR).

Intalnirea a avut ca tema Romania si viitorul Politicii Agricole Comune si a fost organizata in contextul dezbaterilor asupra reformei PAC si a viitorului acesteia dupa 2013. Discutiile, informale, au avut ca scop conturarea unei viziuni comune privind provocarile pe care le are de infruntat agricultura romaneasca in contextul viitoarei Politici Agricole Comune.

La reuniune au mai participat Rares Niculescu, vice-presedinte al Comisiei de Agricultura si Dezvoltare Rurala din Parlamentul European, si Theodor Stolojan, presedintele Delegatiei Romaniei la Grupul PPE din Parlamentul European.

Soluții FrieslandCampina Kievit, pentru produse ready meal-clean label
Autor: Maria Demetriad  /   joi, 15 noiembrie 2018

Compania olandeză FrieslandCampina Kievit, producător mondial de ingrediente alimentare și băuturi, a realizat recent un studiu privind  tendințele și evoluțiile de pe piața produselor ready meal, indulgence și clean label, cu țintă directă asupra savorii.   Utilizând propria analiză a conversațiilor online, precum și...

Metro AG Metro-Nom a deschis un birou IT la Cluj-Napoca
Autor: Nora Marin  /   joi, 15 noiembrie 2018

Metro AG Metro-Nom și-a deschis cel de-al treilea birou IT românesc în Cluj-Napoca, denumit și Silicon Valley al Balcanilor, după cum informează publicația European Supermarket Magazine.   Compania mai are încă două unități IT care operează local, mai precis, în București și Brașov. Divizia IT a firmei, Metro-Nom este...