Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Ministrul agriculturii a discutat despre viitorul pac cu grupul ppe din parlamentul european

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Ministrul agriculturii si dezvoltarii rurale, Valeriu Tabara, s-a intalnit saptamana trecuta, la Camera Deputatilor, cu delegatia Romaniei la Grupul PPE din Parlamentul European, se precizeaza intr-un comunicat al Ministerului Agriculturii si Dezvoltarii Rurale (MADR).

Intalnirea a avut ca tema Romania si viitorul Politicii Agricole Comune si a fost organizata in contextul dezbaterilor asupra reformei PAC si a viitorului acesteia dupa 2013. Discutiile, informale, au avut ca scop conturarea unei viziuni comune privind provocarile pe care le are de infruntat agricultura romaneasca in contextul viitoarei Politici Agricole Comune.

La reuniune au mai participat Rares Niculescu, vice-presedinte al Comisiei de Agricultura si Dezvoltare Rurala din Parlamentul European, si Theodor Stolojan, presedintele Delegatiei Romaniei la Grupul PPE din Parlamentul European.

Etichete cu tipar perfect? Agenția infoGROUP și tipografia infoCOLOR vă pot satisface orice pretenție!
Autor: meatmilk  /   luni, 16 iulie 2018

Agentia infoGROUP detine una dintre cele mai moderne si performante tipografii din Romania, infoCOLOR, dotata cu utilaje de ultima generatie:     Masina de tipar offset in patru grupuri – Ryobi 524GE, imprimanta digitala format SR A3 – Xerox 560, imprimanta de mari dimensiuni (3.2 metri), echipamente pentru faltuit, brosat,...

APCPR: Atenționare privind pericolul epidemiei de Pestă Porcină Africană în România
Autor: meatmilk  /   vineri, 13 iulie 2018

(Comunicat) APCPR (Asociația Producătorilor de Carne de Porc din România), AMVS (Asociația Medicilor Veterinari din Sectorul Suin), ANFNC (Asociația Națională a Fabricanților de Nutrețuri Combinate) și AFISS (Asociația Fermierilor cu Investiții în Sectorul Suin) atrag atenția fermierilor, vânătorilor și populației asupra...