Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Ministrul agriculturii a discutat despre viitorul pac cu grupul ppe din parlamentul european

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Ministrul agriculturii si dezvoltarii rurale, Valeriu Tabara, s-a intalnit saptamana trecuta, la Camera Deputatilor, cu delegatia Romaniei la Grupul PPE din Parlamentul European, se precizeaza intr-un comunicat al Ministerului Agriculturii si Dezvoltarii Rurale (MADR).

Intalnirea a avut ca tema Romania si viitorul Politicii Agricole Comune si a fost organizata in contextul dezbaterilor asupra reformei PAC si a viitorului acesteia dupa 2013. Discutiile, informale, au avut ca scop conturarea unei viziuni comune privind provocarile pe care le are de infruntat agricultura romaneasca in contextul viitoarei Politici Agricole Comune.

La reuniune au mai participat Rares Niculescu, vice-presedinte al Comisiei de Agricultura si Dezvoltare Rurala din Parlamentul European, si Theodor Stolojan, presedintele Delegatiei Romaniei la Grupul PPE din Parlamentul European.

La Meat.Milk 2019, AB Tehnic Profesional va susține două comunicări
Autor: meatmilk  /   luni, 22 aprilie 2019

Companie de elită din domeniul frigului industrial, aflată în avangarda pieței pe care activează, AB Tehnic Profesional a devenit Prtener al Conferinței Internaționale Meat.Milk 2019, urmând să susțină două comunicări tehnologice în ziua de 30 mai, atât în workshop-ul CARNE, cât și în workshop-ul LAPTE.   AB Tehnic...

Carmangeria Godac a devenit Partener Mic dejun al Conferinței Meat.Milk 2013
Autor: meatmilk  /   luni, 22 aprilie 2019

Și în acest an, la fel ca la precedentele ediții, Carmangeria Godac, proprietate a domnului Radu Marian, este Partener Mic-Dejun al Expo-Conferinței Meat & Milk 2019, urmând să facă deliciul meselor de dimineață cu unele dintre cele mai bune produse ale sale.   Astfel, Carmangeria Godac va îmbia participanții ca,...