Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Ministrul Agriculturii a vizitat Agricola International Bacău şi Suinprod Roman

Autor: Ilie Stoianluni, 15 aprilie, 2013

Ministrul Agriculturii, Daniel Constantin, a efectuat joi, 11 aprilie, o vizită de lucru in județul Bacău, prilej cu care a vizitat firma Agricola International S.A. Bacău, unitate de producție integrată, înglobând producerea nutrețurilor concentrate, creșterea și îngrășarea păsărilor, procesarea și comercializarea cărnii, a produselor din carne și ouălor pe piața internă și externă.

În cadrul vizitei, ministrul Agriculturii si conducerea societății au discutat aspecte legate de managementul companiei, cifra de afaceri, investițiile făcute în linia de producție și procesare, dar și în unitățile de comercializare. Pe parcursul zilei au urmat deplasări la două unități de procesare, respectiv S.C. Salbac S.A. Bacău – lider pe piața românească în producerea sortimentului “salam de Sibiu” şi SC Ro Lion Foods SRL – specializată în conserve din carne de vită.

În data de 12 aprilie 2013, ministrul Agriculturii a vizitat societatea SC Suinprod SA Roman, din judetul Neamț, unitate aparținând grupului Kosarom, având ca obiect de activitate creșterea porcinelor.

(Biroul de Presă al MADR)

Carnea de porc, primul loc în Top-ul importurilor
Autor: Maria Demetriad  /   luni, 19 ianuarie 2015

Carnea de porc a ocupat primul loc în Top-ul importurilor de produse agroalimentare, în primele 10 luni ale anului 2014 Carnea de porc a ocupat primul loc în topul importurilor de produse agroalimentare în perioada 1 ianuarie - 31 octombrie 2014 cu o cantitate de 129.000 de tone, în creştere cu 7 procente faţă de aceeaşi perioadă din...

Cris Tim va investi 5 mil. de euro în dezvoltarea producției ready-meal
Autor: Maria Demetriad  /   vineri, 16 ianuarie 2015

Cris Tim va investi 5 milioane de euro în dezvoltarea producției ready-meal, segment care a crescut cu 30% anul trecut, a declarat Radu Timiş, preşedintele grupului. Totodată, activitatea companiei se va extinde și în zona vinificației, investind alte 2,5 milioane de euro în ”Crama Butic”. "În acest an investim aproximativ 3...