Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Ministrul agriculturii crede ca 2011 va fi un an mai bun pentru agricultura romaneasca decat 2010

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Valeriu Tabara, ministrul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, a declarat la The Money Channel ca 2011 se anunta un an mai bun pentru agricultura romaneasca decat 2010 si a subliniat ca actualele conditii climatice favorizeaza culturile de primavara.

Referitor la pretul graului si porumbului Tabara nu anticipeaza vreo schimbare. „Si la nivel national, si la nivel international, se vor mentine la nivelul pe care l-am avut anul acesta”, a precizat Tabara.

Potrivit datelor Institutului National de Statistica, Agricultura a tras in jos produsul intern brut al Romaniei cu 0,3 puncte procentuale in primele noua luni ale anului. Tot statisticile INS arata ca agricultura, piscicultura si silvicultura genereaza 6% din produsul intern brut al Romaniei.

INSSE: În mai, comerțul cu ridicata a crescut cu 7,6 %
Autor: meatmilk  /   vineri, 20 iulie 2018

(Comunicat) În luna mai 2018, cifra de afaceri din comerţul cu ridicata (cu excepţia comerţului cu autovehicule şi motociclete), în termeni nominali, faţă de luna precedentă a crescut atât ca serie brută cu 7,6% cât şi ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate cu 1,1%.   Faţă de...

CTP dezvoltă facilitățile din CTPark Bucharest West
Autor: meatmilk  /   vineri, 20 iulie 2018

(Comunicat) CTP, cel mai mare dezvoltator și administrator pe termen lung de parcuri industriale și logistice premium din România și Europa Centrală și de Est, continuă să își consolideze poziția pe piața locală printr-o serie de investiții majore în dezvoltarea CTPark Bucharest West.   În prezent, parcul are cel mai...