Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Ministrul agriculturii crede ca 2011 va fi un an mai bun pentru agricultura romaneasca decat 2010

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Valeriu Tabara, ministrul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, a declarat la The Money Channel ca 2011 se anunta un an mai bun pentru agricultura romaneasca decat 2010 si a subliniat ca actualele conditii climatice favorizeaza culturile de primavara.

Referitor la pretul graului si porumbului Tabara nu anticipeaza vreo schimbare. „Si la nivel national, si la nivel international, se vor mentine la nivelul pe care l-am avut anul acesta”, a precizat Tabara.

Potrivit datelor Institutului National de Statistica, Agricultura a tras in jos produsul intern brut al Romaniei cu 0,3 puncte procentuale in primele noua luni ale anului. Tot statisticile INS arata ca agricultura, piscicultura si silvicultura genereaza 6% din produsul intern brut al Romaniei.

Meat.Milk 2019: Iveco România și Autofrigo Center vor expune echipamente de frig pentru transport auto
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 aprilie 2019

Iveco România și Autofrigo Center au devenit și în acest an parteneri ai conferinței Meat.Milk 2019, care se va desfășura în zilele de 30 și 31 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov. Ca urmare, pe platoul din fața hotelului, cele două companii vor expune autocamionete Iveco Daily, echipate cu soluții de frig auto, destinat...

Statul garantează 80% din creditele fermierilor
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 aprilie 2019

(Comunicat) Fondul Național de Garantare a Creditelor pentru IMM-uri (FNGCIMM), continua in 2019 strategia  de pozitionare ca pilon de sprijin pragmatic pentru dezvoltarea mediului antreprenorial, a persoanelor fizice si a beneficiarilor publici prin facilitarea accesului la finantare.   Implementarea si derularea diverselor programe...