Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Ministrul agriculturii crede ca 2011 va fi un an mai bun pentru agricultura romaneasca decat 2010

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Valeriu Tabara, ministrul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, a declarat la The Money Channel ca 2011 se anunta un an mai bun pentru agricultura romaneasca decat 2010 si a subliniat ca actualele conditii climatice favorizeaza culturile de primavara.

Referitor la pretul graului si porumbului Tabara nu anticipeaza vreo schimbare. „Si la nivel national, si la nivel international, se vor mentine la nivelul pe care l-am avut anul acesta”, a precizat Tabara.

Potrivit datelor Institutului National de Statistica, Agricultura a tras in jos produsul intern brut al Romaniei cu 0,3 puncte procentuale in primele noua luni ale anului. Tot statisticile INS arata ca agricultura, piscicultura si silvicultura genereaza 6% din produsul intern brut al Romaniei.

IT Genetics: Black Friday, cu reduceri de până la 60%, pentru companii
Autor: meatmilk  /   vineri, 16 noiembrie 2018

(Comunicat) Compania românească IT Genetics, unul dintre cei mai mari furnizori de soluţii de identificare automată, colectare de date (AIDC) şi puncte de vânzare (POS), organizează, pe 16 noiembrie, ceamai mare campanie de Black Friday dedicatăsegmentului B2B, cu reduceri de până la 60% la toateprodusele din stoc.   Campania...

FAO: Restaurarea habitatului râurilor poate îmbunătăți pescuitul în apele interioare
Autor: meatmilk  /   vineri, 16 noiembrie 2018

(Comunicat) Ecosistemele de apă dulce găzduiesc 40% din speciile de pește din lume și contribuie direct la securitatea alimentară a gospodăriilor rurale. Cu 11,47 milioane de tone pe an, pescăriile interioare generează 12% din capturile globale de pește, potrivit ultimelor date ale Organizației Națiunilor Unite pentru Alimentație și...