Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Ministrul agriculturii nu demisioneaza

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Mihail Dumitru, ministrul agrigulturii si dezvoltarii rurale nu va demisiona incepant cu 1 septembrie 2010, pentru a ocupa un post in administratia europeana, asa cum s-a aratat in presa, se arata intr-un comunicat.

Potrivit MADR, ministrul Dumitru nu a participat in luna iulie la nicio etapa a unui concurs pentru o functie in cadrul Comisiei sau a altei institutii europene, prioritatea sa in acest moment fiind continuarea mandatului si atingerea obiectivelor pe care si le-a propus la preluarea portofoliului agriculturii.

Ministrul agriculturii considera defaimatoare afirmatia potrivit careia isi cauta de lucru in strainatate, in conditiile in care, prin acceptarea functiei de ministru al agriculturii, a renuntat la o astfel de pozitie dupa o cariera de 15 ani in cadrul institutiilor europene. Mai mult, mandatul de ministru presupune responsabilitati multiple pe care Mihail Dumitru si le-a asumat si pentru care este hotarat sa faca toate eforturile necesare in beneficiul institutiei pe care o conduce.

In momentul de fata principala mea preocupare este reformarea intregii administratii agricole romanesti, ceea ce implica stabilitate, continuitate si sprijin din partea organizatiilor profesionale din domeniu, cu atat mai mult cu cat este pentru prima oara in ultimii 20 de ani cand are loc o astfel de reforma. Realizarea acesteia este numai in beneficiul fermierilor romani, precizeaza Dumitru.

Guvernul a decis continuarea programului Laptele școlar
Autor: meatmilk  /   luni, 5 august 2019

(Comunicat) În Ședința Guvernului din 31 iulie 2019 a fost aprobată o Hotărâre pentru stabilirea bugetului de implementare a Programului pentru şcoli al României în perioada 2017-2023 pentru anul şcolar 2019-2020 și pentru modificarea și completarea HG nr. 640/2017 pentru aprobarea Programului pentru şcoli al României în perioada...

Pe Litoral, ANSVSA amendează de zor pe cei care încalcă legislația privind siguranța alimentară
Autor: meatmilk  /   vineri, 2 august 2019

(Comunicat) Seria controalelor în unităţile amplasate în cele 7 zone de interes turistic – Năvodari, Mamaia Nord, Mamaia Centru, Mamaia Sud, Eforie, Costineşti şi Mangalia – a continuat şi în săptămâna 22.07.2019 – 28.07.2019, unde medicii veterinari oficiali, care activează în cadrul Comandamentului Sezon Estival 2019, au...