Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Ministrul agriculturii nu demisioneaza

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Mihail Dumitru, ministrul agrigulturii si dezvoltarii rurale nu va demisiona incepant cu 1 septembrie 2010, pentru a ocupa un post in administratia europeana, asa cum s-a aratat in presa, se arata intr-un comunicat.

Potrivit MADR, ministrul Dumitru nu a participat in luna iulie la nicio etapa a unui concurs pentru o functie in cadrul Comisiei sau a altei institutii europene, prioritatea sa in acest moment fiind continuarea mandatului si atingerea obiectivelor pe care si le-a propus la preluarea portofoliului agriculturii.

Ministrul agriculturii considera defaimatoare afirmatia potrivit careia isi cauta de lucru in strainatate, in conditiile in care, prin acceptarea functiei de ministru al agriculturii, a renuntat la o astfel de pozitie dupa o cariera de 15 ani in cadrul institutiilor europene. Mai mult, mandatul de ministru presupune responsabilitati multiple pe care Mihail Dumitru si le-a asumat si pentru care este hotarat sa faca toate eforturile necesare in beneficiul institutiei pe care o conduce.

In momentul de fata principala mea preocupare este reformarea intregii administratii agricole romanesti, ceea ce implica stabilitate, continuitate si sprijin din partea organizatiilor profesionale din domeniu, cu atat mai mult cu cat este pentru prima oara in ultimii 20 de ani cand are loc o astfel de reforma. Realizarea acesteia este numai in beneficiul fermierilor romani, precizeaza Dumitru.

Companiile germane privesc îngrijorate către viitorul României
Autor: meatmilk  /   luni, 24 septembrie 2018

(Comunicat) Pentru a avea succes în străinătate, companiile au nevoie de un mediu de afaceri stabil și de autorități publice deschise la un dialog real cu reprezentanții mediului de afaceri.   Factori precum predictibilitatea politicilor economice, administrația publică, disponibilitatea forței de muncă, infrastructura,...

TransCOOL FORUM va avea loc în 28 septembrie 2018, ora 13:00, la Romexpo
Autor: meatmilk  /   luni, 24 septembrie 2018

(Comunicat) Jucatori importanti de pe lantul de aprovizionare si desfacere al produselor perisabile se intalnesc vineri, 28 septembrie, la Romexpo, ora 13.00, in cadrul FORUMULUI TransCOOL – transport si depozitare „frig”, eveniment conex din bogata agenda TransLogistica EXPO.   Subiectele propuse, desi nu neaparat noi, incita la...