Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Ministrul agriculturii nu demisioneaza

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Mihail Dumitru, ministrul agrigulturii si dezvoltarii rurale nu va demisiona incepant cu 1 septembrie 2010, pentru a ocupa un post in administratia europeana, asa cum s-a aratat in presa, se arata intr-un comunicat.

Potrivit MADR, ministrul Dumitru nu a participat in luna iulie la nicio etapa a unui concurs pentru o functie in cadrul Comisiei sau a altei institutii europene, prioritatea sa in acest moment fiind continuarea mandatului si atingerea obiectivelor pe care si le-a propus la preluarea portofoliului agriculturii.

Ministrul agriculturii considera defaimatoare afirmatia potrivit careia isi cauta de lucru in strainatate, in conditiile in care, prin acceptarea functiei de ministru al agriculturii, a renuntat la o astfel de pozitie dupa o cariera de 15 ani in cadrul institutiilor europene. Mai mult, mandatul de ministru presupune responsabilitati multiple pe care Mihail Dumitru si le-a asumat si pentru care este hotarat sa faca toate eforturile necesare in beneficiul institutiei pe care o conduce.

In momentul de fata principala mea preocupare este reformarea intregii administratii agricole romanesti, ceea ce implica stabilitate, continuitate si sprijin din partea organizatiilor profesionale din domeniu, cu atat mai mult cu cat este pentru prima oara in ultimii 20 de ani cand are loc o astfel de reforma. Realizarea acesteia este numai in beneficiul fermierilor romani, precizeaza Dumitru.

ANPC a amendat hipermarket-uri din Oltenia
Autor: meatmilk  /   joi, 21 februarie 2019

(Comunicat) Urmare a actiunilor de control efectuate de o echipa a Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor (ANPC), formata din comisari ai corpului de control, ai Directiei Generale de Control si ai Comisariatului Regional pentru Protectia Consumatorilor (CRPC) S-V Oltenia, coordonati de seful Corpului de Control al Presedintelui...

Se reia schimbul comercial agroalimentar cu Republica Iran
Autor: meatmilk  /   joi, 21 februarie 2019

(Comunicat) Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale anunță că, datorită eforturilor diplomatice și ale Guvernului României din ultima perioadă, a fost deschisă piața de export pentru ovine cu Republica Iran.   Astfel, în ianuarie 2019 a fost agreat modelul de certificat de export între Autoritatea Națională...