Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Ministrul agriculturii nu demisioneaza

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Mihail Dumitru, ministrul agrigulturii si dezvoltarii rurale nu va demisiona incepant cu 1 septembrie 2010, pentru a ocupa un post in administratia europeana, asa cum s-a aratat in presa, se arata intr-un comunicat.

Potrivit MADR, ministrul Dumitru nu a participat in luna iulie la nicio etapa a unui concurs pentru o functie in cadrul Comisiei sau a altei institutii europene, prioritatea sa in acest moment fiind continuarea mandatului si atingerea obiectivelor pe care si le-a propus la preluarea portofoliului agriculturii.

Ministrul agriculturii considera defaimatoare afirmatia potrivit careia isi cauta de lucru in strainatate, in conditiile in care, prin acceptarea functiei de ministru al agriculturii, a renuntat la o astfel de pozitie dupa o cariera de 15 ani in cadrul institutiilor europene. Mai mult, mandatul de ministru presupune responsabilitati multiple pe care Mihail Dumitru si le-a asumat si pentru care este hotarat sa faca toate eforturile necesare in beneficiul institutiei pe care o conduce.

In momentul de fata principala mea preocupare este reformarea intregii administratii agricole romanesti, ceea ce implica stabilitate, continuitate si sprijin din partea organizatiilor profesionale din domeniu, cu atat mai mult cu cat este pentru prima oara in ultimii 20 de ani cand are loc o astfel de reforma. Realizarea acesteia este numai in beneficiul fermierilor romani, precizeaza Dumitru.

Caravana Meseriilor AHK își continuă drumul
Autor: meatmilk  /   vineri, 18 mai 2018

(Comunicat) Caravana Meseriilor din domeniul automotive are ca scop informarea elevilor de clasa a VIII-a și a părinților acestora în legătură cu posibilitatea înscrierii în clasele de învățământ dual și profesional și prezentarea avantajelor parcurgerii acestui traseu profesional. Vor avea loc discuții despre locurile de muncă...

Semifinalele „Arenei Bucătarilor” 2018, în acest weekend, la București
Autor: meatmilk  /   vineri, 18 mai 2018

(Comunicat) Bucureștiul redevine pe 19 și 20 mai capitala gastronomiei românești, odată cu desfășuarea semifinalelor celebrei competiții gastronomice Arena Bucătarilor, ajunsă la a zecea ediție și organizată de Selgros Cash & Carry.   Cele patru semifinale regionale – Est, Centru, Vest și București - se...