Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Ministrul tabara lauda oierii romani

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Valeriu Tabara, ministrul agriculturii si dezvoltarii rurale, a participat, sambata 03 septembrie 2011, la OvinExpo – Marginimea Sibiului, eveniment organizat in localitatea Saliste, judetul Sibiu.

Prezent la aceasta manifestare, ministrul Valeriu Tabara a vorbit despre succesele inregistrate de crescatorii de ovine din tara noastra si despre sprijinul acordat acestora de Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale (MADR). De asemenea, ministrul agriculturii a anuntat ca Romania se afla, in acest moment, pe locul trei in Europa in ceea ce priveste efectivul de ovine.

In cadrul evenimentului a fost organizata si o expozitie cu licitatie de berbeci din rasele traditionale romanesti Turcana si Tigaie. De asemenea, au mai fost organizate seminarii dedicate acetui sector al zootehniei, o expozitie de produse traditionale etc.(Biroul de Presa al MADR)

Brexit: Industria europeană a laptelui plutește în incertitudine
Autor: Nora Marin  /   miercuri, 21 noiembrie 2018

Săptămâna trecută, premierul britanic Theresa May a anunțat un proiect de document Brexit, care a fost întâmpinat cu reacție mixtă. Ca urmare, în Marea Britanie, președintele Dairy UK, Paul Vernon, a solicitat "răspunsuri urgente la Brexit și la amenințarea stabilității în afaceri în sectorul produselor...

MADR: Metodologia stabilirii normelor pe venit
Autor: meatmilk  /   miercuri, 21 noiembrie 2018

(Comunicat) Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale este unul dintre producătorii de statistici oficiale din România.   Direcțiile pentru agricultură județene, respectiv a municipiului București (DAJ) colectează de la fermierii agricoli persoane juridice și fizice de pe raza teritorială a județului datele privind...