Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Ministrul tabara lauda oierii romani

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Valeriu Tabara, ministrul agriculturii si dezvoltarii rurale, a participat, sambata 03 septembrie 2011, la OvinExpo – Marginimea Sibiului, eveniment organizat in localitatea Saliste, judetul Sibiu.

Prezent la aceasta manifestare, ministrul Valeriu Tabara a vorbit despre succesele inregistrate de crescatorii de ovine din tara noastra si despre sprijinul acordat acestora de Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale (MADR). De asemenea, ministrul agriculturii a anuntat ca Romania se afla, in acest moment, pe locul trei in Europa in ceea ce priveste efectivul de ovine.

In cadrul evenimentului a fost organizata si o expozitie cu licitatie de berbeci din rasele traditionale romanesti Turcana si Tigaie. De asemenea, au mai fost organizate seminarii dedicate acetui sector al zootehniei, o expozitie de produse traditionale etc.(Biroul de Presa al MADR)

Controale ANSVSA privind ouăle provenite din comerțul intracomunitar
Autor: meatmilk  /   miercuri, 24 aprilie 2019

(Comunicat) Inspectorii Autoritătii Naționale Sanitare Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor în colaborare cu reprezentanţii Inspectoratului General al Poliției Române au desfăşurat o acţiune la nivel naţional, pentru verificarea modului în care operatorii din sectorul alimentar respectă condiţiile sanitare veterinare şi de...

Studiu: Ce înțeleg românii printr-o alimentație sănătoasă?
Autor: meatmilk  /   miercuri, 24 aprilie 2019

Femeile sub 30 de ani reprezintă categoria cea mai interesată de un stil de viață sănătos   Zahărul și produsele care conțin grăsimi saturate și colesterol sunt considerate a fi alimentele cele mai dăunătoare sănătății   Doar 1 din 5 persoane interesate de un stil de viață sănătos folosește...