Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Ministrul tabara lauda oierii romani

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Valeriu Tabara, ministrul agriculturii si dezvoltarii rurale, a participat, sambata 03 septembrie 2011, la OvinExpo – Marginimea Sibiului, eveniment organizat in localitatea Saliste, judetul Sibiu.

Prezent la aceasta manifestare, ministrul Valeriu Tabara a vorbit despre succesele inregistrate de crescatorii de ovine din tara noastra si despre sprijinul acordat acestora de Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale (MADR). De asemenea, ministrul agriculturii a anuntat ca Romania se afla, in acest moment, pe locul trei in Europa in ceea ce priveste efectivul de ovine.

In cadrul evenimentului a fost organizata si o expozitie cu licitatie de berbeci din rasele traditionale romanesti Turcana si Tigaie. De asemenea, au mai fost organizate seminarii dedicate acetui sector al zootehniei, o expozitie de produse traditionale etc.(Biroul de Presa al MADR)

Intervenția domnului Petre Daea în Consiliul UE, privind PPA în România
Autor: meatmilk  /   miercuri, 18 iulie 2018

Doamnă președinte Domnule comisar Dragi colegi, România de-a lungul istoriei a dovedit și poate dovedi oricând că nu a dat boli nimănui, dar din nefericire a primit. România nu este izvor de pestă porcină, dar este în război cu această boală pe un front de aproape 1400 de km la granița de răsărit a Uniunii...

Lidl susține programul VIA, destinat tinerilor afectați de cancer
Autor: meatmilk  /   miercuri, 18 iulie 2018

(Comunicat) Izolarea este cunoscută ca fiind problema numărul unu cu care se confruntă tinerii adulți atunci când au de a face cu un diagnostic precum cancerul.   ,,VIA – aplicația mobilă concepută pentru a conecta persoane și pentru a crea conexiuni umane între tinerii adulți care se luptă cu cancerul astfel încât...