Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Mintel face cunoscute viitoarele trenduri privind consumul de produse substituente pentru carne

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Potrivit foodnavigator.com, trendul pentru produsele sanatoase si conveniente vor insemna mult pentru producatorii de produse substituente pentru carne, dupa cum arata un raport al companiei de analiza de piata, Mintel Group.

Proiectul de cercetare desfasurat in UK si care se refera la piata globala, indica ca 40% dintre consumatori au fost dezamagiti de produsele subsituente pentru produsele din carne, deoarece ei le-au perceput ca fiind fara gust si neplacute.

Ca si concluzie, David Jego, directorul departamentului de inovatie al Mintel, a declarat ca producatorii ar putea sa se foloseasca de aceste rezultate pentru a obtine succes in afacerile lor, focusandu-se pe aspectele legate de placere si sanatate.Axandu-se pe obtinerea de produse care sa imbunatateasca sanatatea consumatorilor a ajutat la extinderea categoriei si la atragerea atentiei consumatorilor iubitori de carne interesati de produsele sanatoase.

INSSE: Cifra de afaceri în comerţul cu ridicata în luna ianuarie 2019
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

(Comunicat) În luna ianuarie 2019, cifra de afaceri din comerţul cu ridicata (cu excepţia comerţului cu autovehicule şi motociclete) a scăzut în termeni nominali faţă de luna precedentă atât ca serie brută cu 20,9% cât şi ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate cu 1,0%....

Dezbatere dedicată PAC şi Politicii de Coeziune, găzduită de Parlamentul României
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

(Comunicat) Secretarul de stat Daniel Dumitru Botănoiu a participat la Reuniunea dedicată Politicii Agricole Comune şi Politicii de Coeziune, ce s-a desfășurat la Parlamentul României.   Cu această ocazie, în cadrul sesiunii dedicate dezbaterii Bugetului Politicii Agricole Comune, secretarul de stat Botănoiu a punctat câteva...