Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Miratorg investeste intr-o retea proprie de magazine in rusia

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Conform Globalmeatnews.com, unul dintre cei mai mari producatori de carne din Rusia, Miratorg, si-a anuntat planurile de a deschide propriul lant de magazine pentru a-si vinde produsele din carne in marile orase din Rusia.

Compania a declarat ca spera sa deschida 500 de magazine de specialitate in urmatorii 3 ani, cu o medie de investitii pentru fiecare magazin estimata la 660 000$.

Potrivit presedintelui companiei, Viktor Linnik, in urmatorii 3 ani planuim sa deschidem 500 de magazine, cu o investitie totala in reteaua de retail insumand 330 mil $. Magazinele vor fi deschise in orasele cu o populatie mai mare de 1 mil in partea europeana a Rusiei, dar regiunile prioritare vor fi Moscova si St. Petersburg. Compania a deschis deja 22 magazine in Moscova si in imprejurimile Moscovei, a declarat acesta.

Perutnina Ptuj România, preluată de MHP SE-Cipru
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 octombrie 2018

(Comunicat C.C.) Consiliul Concurenței analizează operațiunea prin care grupul MHP SE (Cipru) preia Perutnina Ptuj d.d. (Slovenia) și, implicit, Perutnina România SRL.   Grupul MHP SE are ca obiect de activitate comercializarea produselor din carne de pasăre. În România, MHP SE obține venituri din vânzarea produselor din carne...

INSSE: Valoarea producţiei agricole pe macroregiuni, în anul 2017 (Date definitive)
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 octombrie 2018

(Comunicat) Indicele producţiei ramurii agricole în anul 2017 faţă de anul 2016 a fost 112,5% pe total, 119,5% la producţia vegetală şi 99,6% la producţia animală.   În ceea ce priveşte valoarea serviciilor agricole, aceasta este în general nesemnificativă, în anul 2017 contribuind cu numai 1,2% la valoarea producţiei...