Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Miratorg investeste intr-o retea proprie de magazine in rusia

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Conform Globalmeatnews.com, unul dintre cei mai mari producatori de carne din Rusia, Miratorg, si-a anuntat planurile de a deschide propriul lant de magazine pentru a-si vinde produsele din carne in marile orase din Rusia.

Compania a declarat ca spera sa deschida 500 de magazine de specialitate in urmatorii 3 ani, cu o medie de investitii pentru fiecare magazin estimata la 660 000$.

Potrivit presedintelui companiei, Viktor Linnik, in urmatorii 3 ani planuim sa deschidem 500 de magazine, cu o investitie totala in reteaua de retail insumand 330 mil $. Magazinele vor fi deschise in orasele cu o populatie mai mare de 1 mil in partea europeana a Rusiei, dar regiunile prioritare vor fi Moscova si St. Petersburg. Compania a deschis deja 22 magazine in Moscova si in imprejurimile Moscovei, a declarat acesta.

Soluții digitale pentru productivitate sporită și profit ridicat în fermă
Autor: meatmilk  /   vineri, 3 august 2018

(Comunicat) Evoluția rapidă a domeniului IT și influența existenței Internetului se fac simțite în toate domeniile, inclusiv în agricultură. Fermierii din întreaga lume adoptă cu rapiditate noile tehnologii, astfel încât să își îndeplinească menirea cât mai ușor și să producă tot mai multă hrană pentru o populație...

C.E.: Rolul cheie pe care vânătorii trebuie să îl joace în împiedicarea evoluției PPA
Autor: meatmilk  /   joi, 2 august 2018

(Comunicat) Sectorul cărnii de porc este unul dintre cele mai semnificative sectoare agricole din UE. Acesta reprezintă 8,5% din producția totală a industriei agricole din UE, cea mai mare, în comparație cu alte sectoare de carne. Carnea de porc reprezintă 50% din producția totală de carne din UE. Carnea de porc este cea mai exportată...