Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Miratorg investeste intr-o retea proprie de magazine in rusia

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Conform Globalmeatnews.com, unul dintre cei mai mari producatori de carne din Rusia, Miratorg, si-a anuntat planurile de a deschide propriul lant de magazine pentru a-si vinde produsele din carne in marile orase din Rusia.

Compania a declarat ca spera sa deschida 500 de magazine de specialitate in urmatorii 3 ani, cu o medie de investitii pentru fiecare magazin estimata la 660 000$.

Potrivit presedintelui companiei, Viktor Linnik, in urmatorii 3 ani planuim sa deschidem 500 de magazine, cu o investitie totala in reteaua de retail insumand 330 mil $. Magazinele vor fi deschise in orasele cu o populatie mai mare de 1 mil in partea europeana a Rusiei, dar regiunile prioritare vor fi Moscova si St. Petersburg. Compania a deschis deja 22 magazine in Moscova si in imprejurimile Moscovei, a declarat acesta.

IFFA 2019 – Subiect fierbinte: Tehnologii pentru siguranța alimentelor
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

(Comunicat) În perioada 4-9 mai 2019, companiile internaționale de vârf vor prezenta cele mai recente tehnologii la IFFA și vor furniza informații despre cele mai importante tendințe și evoluții din industria cărnii. De importanță majoră sunt, mai presus de toate, soluțiile menite să asigure o mai mare siguranță...

După Brexit, EDA anunță o posibilă ”apocalipsă” a laptelui
Autor: Nora Marin  /   vineri, 22 martie 2019

Cu o potențială posibilă de acțiune a Brexit în câteva zile, Asociația Europeană a Lactatelor (EDA) și-a exprimat îngrijorarea cu privire la impactul potențial asupra industriei europene a produselor lactate.   În timp ce guvernul britanic se luptă cu toate scenariile posibile - să se prăbușească fără înțelegere,...