Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Miratorg investeste intr-o retea proprie de magazine in rusia

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Conform Globalmeatnews.com, unul dintre cei mai mari producatori de carne din Rusia, Miratorg, si-a anuntat planurile de a deschide propriul lant de magazine pentru a-si vinde produsele din carne in marile orase din Rusia.

Compania a declarat ca spera sa deschida 500 de magazine de specialitate in urmatorii 3 ani, cu o medie de investitii pentru fiecare magazin estimata la 660 000$.

Potrivit presedintelui companiei, Viktor Linnik, in urmatorii 3 ani planuim sa deschidem 500 de magazine, cu o investitie totala in reteaua de retail insumand 330 mil $. Magazinele vor fi deschise in orasele cu o populatie mai mare de 1 mil in partea europeana a Rusiei, dar regiunile prioritare vor fi Moscova si St. Petersburg. Compania a deschis deja 22 magazine in Moscova si in imprejurimile Moscovei, a declarat acesta.

CMC Grup Broker de Asigurare a devenit Partener al Conferinței Meat Milk
Autor: Meat MIlk  /   miercuri, 21 martie 2018

CMC Grup Broker de Asigurare este și la această ediție Partener al Expo-Cnferinței Internaționale Meat & Milk, eveniment care se va desfășura în zilele de 10 și 11 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov.     Conform programului convenit, participarea CMC Grup se va concretiza într-o comunicare pe teme de asigurări și...

17,7 mil. euro pentru programul Lapte, fructe și legume în școli
Autor: meatmilk  /   miercuri, 21 martie 2018

(Comunicat) Potrivit Comisiei Europene, pentru anul școlar 2018/2019, României i-au fost alocate peste 17,6 milioane euro pentru programele de încurajare a consumului de legume, fructe și lapte în școli, o sumă similară celei alocate în anul precedent (17,7 mil. euro).   Acestea promovează obiceiuri alimentare sănătoase în...