Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Mirdatod va expune la Meat Milk 2019

Autor: meatmilkluni, 11 martie, 2019

Firma Mirdatod Prod din Ibănești-Mureș, va participa și în acest an la Expo-Conferința Internațională Meat Milk, urmând să-și expună delicioasele produse lactate, fabricate dup[ la standul pe care îl va avea amenajat în zona Expo.

 

SC MIRDATOD PROD SRL a fost înfiinţată în anul 1994, cu sediul social în comuna Ibănesti, Jud.Mureş, iar ca aşezare geografică, este situată în zona montană a judeţului Mureş, la poalele Munţilor Gurghiu.

 

Zona geografică deosebită, condiţiile de climă şi relieful montan, flora bogată şi specifică, oferă caracteristici speciale laptelui materie primă şi implicit produselor lactate obţinute prin prelucrarea acestuia.

 

Societatea are ca domeniu de activitate colectarea laptelui materie primă şi obţinerea de produse lactate. Personalul angajat, la toate nivelele de producţie este în număr de peste 100 de persoane, fiind calificat pe acest segment al producţiei, urmându-se permanent cursuri de calificare şi perfecţionare.

 

La începutul lui 2015 site-ul european a prezentat Telemeaua de Ibăneşti ca fiind un produs cu Denumire de Origine Protejată.

 

Priceperea celor de la Mirdatod reflectată în calitatea produselor nu a trecut neobservată de către oficialităţile avizate care i-au impulsionat pe reprezentanţii companiei să înceapă demersurile pentru obţinerea certificării şi la nivel european.

Gordon Prod nu va lipsi de la Meat.Milk 2019
Autor: meatmilk  /   vineri, 10 mai 2019

Prestigioasa companie de procesare a laptelui, Gordon Prod, din Harghita, nu va lipsi nici în acest an de la Conferința Meat.Milk, evenimentul central al sectoarelor de carne și lapte ale României, care va avea loc în zilele de 30 și 31 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov.   Iată cum își caracterizează activitatea firma...

Romprix sărbătorește 25 de ani de activitate
Autor: meatmilk  /   miercuri, 8 mai 2019

Romprix, companie care va participa la conferința internațională Meat.Milk 2019, eveniment care se va desfășura în zilele de 30 și 31 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov, împinește 25 de ani de activitate la cel mai înalt nivel, fiind unul dintre liderii din domeniul printului flexo și digital.   Cu o experienta de 25 de...