Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Mirdatod va expune la Meat Milk 2019

Autor: meatmilkluni, 11 martie, 2019

Firma Mirdatod Prod din Ibănești-Mureș, va participa și în acest an la Expo-Conferința Internațională Meat Milk, urmând să-și expună delicioasele produse lactate, fabricate dup[ la standul pe care îl va avea amenajat în zona Expo.

 

SC MIRDATOD PROD SRL a fost înfiinţată în anul 1994, cu sediul social în comuna Ibănesti, Jud.Mureş, iar ca aşezare geografică, este situată în zona montană a judeţului Mureş, la poalele Munţilor Gurghiu.

 

Zona geografică deosebită, condiţiile de climă şi relieful montan, flora bogată şi specifică, oferă caracteristici speciale laptelui materie primă şi implicit produselor lactate obţinute prin prelucrarea acestuia.

 

Societatea are ca domeniu de activitate colectarea laptelui materie primă şi obţinerea de produse lactate. Personalul angajat, la toate nivelele de producţie este în număr de peste 100 de persoane, fiind calificat pe acest segment al producţiei, urmându-se permanent cursuri de calificare şi perfecţionare.

 

La începutul lui 2015 site-ul european a prezentat Telemeaua de Ibăneşti ca fiind un produs cu Denumire de Origine Protejată.

 

Priceperea celor de la Mirdatod reflectată în calitatea produselor nu a trecut neobservată de către oficialităţile avizate care i-au impulsionat pe reprezentanţii companiei să înceapă demersurile pentru obţinerea certificării şi la nivel european.

Muller Dairy a fost preluată de Central Bottlings Co. Ltd.
Autor: meatmilk  /   vineri, 1 martie 2019

(Comunicat) Consiliul Concurenţei a autorizat tranzacţia prin care Central Bottlings Company Ltd achiziţionează de la Molkerei Alois Muller GmbH & CO KG participaţia deţinută de acesta la capitalul Muller Dairy Ro SRL.   În acest fel, The Central Bottlings rămâne unic acţionar al companiei Muller Dairy Ro SRL. Anterior...

Fotometric Instruments va fi Partener al Conferinței Meat Milk 2019
Autor: meatmilk  /   joi, 28 februarie 2019

Fotometric Instruments, firmă de prestigiu din domeniul tehnicii de laborator destinată siguranței alimentare și sănătății animalelor va fi Partener al Expo-Conferinței Internaționale Meat Milk, care se va desfășura în zilele de 30 și 31 mai la Hotel Alpin din poiana Brașov, urmând să își expună ultimele produse în secțiunea...