Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Modernizarea fabricii ABP Food din Irlanda creează 152 de locuri de muncă

Autor: Meat MIlkvineri, 31 iulie, 2015

Modernizarea fabricii de procesare a alimentelor a grupului ABP Food Group din Cahir, Irlanda, cu o investitie de 50 de milioane de euro, va genera un miliard de euro pentru economia Irlandei in urmatorii cinci ani, informează Food Navigator.

 

Concluzia a fost făcută într-un raport al Oxford Economics și KPMG cu privire la modernizarea de la ABP Cahir.
Fabrica include o extensie și modernizare a instalațiilor de prelucrare a produselor alimentare actuale ale companiei, precum și introducerea unei unități de producție gel din oase la o fabrică vecină.

Dezvoltarea a creat 152 de locuri de muncă ceea ce înseamnă că societatea este acum unul dintre cei mai mari angajatori din regiune cu 615 de angajați. Aceasta susține, de asemenea, alte 1334 de locuri de muncă în economie în general.

 

Clive Black, analist la Shore Capital a declarat că Irlanda a fost afectată de scandalul cărnii de cal și orice investiție materială este foarte bună.
„Sectorul cărnii are nevoie de procese avansate de producție care respectă legislația actuală și viitoare în ceea ce privește nu doar siguranța alimentelor, dar și bunăstarea animalelor și protecția mediului”, a spus acesta.
Cu toate acestea, el a emis o notă de precauție.
„Depinde de ceea ce au de gând să producă și cât de eficient au de gând să-l producă dacă aceasta va oferi un bun randament al investițiilor pentru ABP”, a mai spus acesta.

 

„În cazul în care ridică ștacheta pentru producția de carne irlandeză în mod clar va procura o mulțime de produse din economia locală, care va angaja oameni și va avea nevoie de furnizori auxiliari.
Reabilitarea a fost lansată oficial la 23 iulie de către un Taoiseach Enda Kenny TD care a spus la deschidere că acesta este un semn de încredere în industria agro-alimentară.

Ministrul Muncii, Întreprinderilor și Inovării, Richard Bruton TD, prezent de asemenea, la lansare, a declarat că sectorul alimentar este o „parte-cheie” a guvernului care intenționează să accelereze creșterea ocupării forței de muncă în țară.

În colaborare cu Microsoft, Tetra Pak a conceput fabrica viitorului
Autor: Mircea Demeter  /   joi, 4 aprilie 2019

Tetra Pak a colaborat cu Microsoft, ABB, SAP și Elettric80 pentru a digitiza producția de lactate, aceasta urmând a fi dezvăluită la evenimentul "Factory of the Future", de la Hannover Messe 2019.   Compania declară că dorește să ofere un sprijin mai mare clienților săi în era digitală, unde tehnologia digitală...

C.E., dispusă să tripleaze contingentul Tax Free al Ucrainei, la carnea de pasăre
Autor: Maria Demetriad  /   miercuri, 3 aprilie 2019

Comisia Europeană poate să tripleze cota de export fără taxe vamale pentru pieptul de pui dezosat pentru companiile de păsări din Ucraina, aducând-o la 70.000 de tone pe an, dacă Ucraina este de acord cu anumite taxe de import pe piept de pui din oase.   În 2018, Ucraina a devenit al treilea exportator de păsări de curte în...