Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Monsanto România: “Caravana Dekalb susține conservarea apei în sol”

Autor: Meat MIlkjoi, 22 mai, 2014

Monsanto România organizează până pe 29 mai 2014, seria de evenimente “Caravana Dekalb susține conservarea apei în sol”, aducând astfel în discuție unul dintre cele mai importante aspecte legate de resursele epuizabile ale planetei.

Desfășurate sub egida Dekalb, un brand cu peste 100 ani de tradiție în furnizarea de servicii și produse agricole la nivel global, aceste evenimente reunesc comunitățile locale de fermieri preocupați de evoluția agriculturii în regim durabil, informează Agroinfo.

Prin intermediul evenimentelor, compania trage un semnal de alarmă asupra ideii de conservare a resurselor vitale și le oferă participanților posibilitatea de a afla care sunt soluțiile cele mai la îndemână pentru a crește productivitatea în agricultură. Județele vizate sunt: Teleorman, Constanța, Galați, Călărași și Arad. Subiectul principal va fi utilizarea eficientă a apei, în special la culturile de rapiță, iar temele de discuție vor fi: situația rapiței la nivel european și local, pregătirea terenului în cazul unei veri secetoase, avantajele oferite de produsele și serviciile Dekalb.

În 2015, Frigoexpres va avea o creștere de 10 %
Autor: Maria Demetriad  /   vineri, 16 ianuarie 2015

În anul 2015, compania de transport Frigoexpres va avea o creștere de 10 % a afacerilor, a declarat Florian Mihuţ, Directorul General şi acţionarul majoritar al transportatorului orădean, la acest lucru urmând să contrinuie noile contracte semnate în Germania, Franţa şi Elveţia.   „Anul trecut l-am terminat cu o cifră de...

Afacerile VPK Packaging-Salonta vor trece de 23 de milioane de euro
Autor: Maria Demetriad  /   joi, 15 ianuarie 2015

Afacerile VPK Packaging-Salonta vor trece de 23 de milioane de euro, în 2015. Mai precis, producătorul belgian de ambalaje din carton VPK Packaging, care deţine pe piaţa locală două fabrici la Salonta, judeţul Bihor, şi-a bugetat pentru anul 2015 o cifră de afaceri de 23,6 mil. euro, mai mult cu 13% faţă de anul trecut, în principal pe...