Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Morrisons cere clienților săi să returneze produsele Ham achiziționate!

Autor: Aura Alexa Ioanvineri, 11 septembrie, 2015

Lantul de supermarketuri Morrisons a amintit ca produsul Ham este unul dintre cele mai sigure in privinta calitatii, pe fondul temerilor referitoare la intoxicatiile alimentare.

 

Preocupările privind produsele alimentare care conțin Listeria monocytogenes a condus la retragerea la nivel național a mai multor produse, iar clienții au fost îndemnati să returneze sunca, cu scopul de a primi o rambursare.

 

„Există o posibilitate ca acest produs ar putea prezenta un risc microbiologic daca este consumat”. „Va sfatuim ca orice persoana a achizitionat acest produs să nu il consume și sa-l returneze la cel mai apropiat magazin. ”

 

Food Standards Agency a oferit consultanță clienților pe site-ul lor: „Dacă ați cumpărat acest produs, nu-l măncati. În schimb, veniti la cel mai apropiat magazin Morrisons pentru o rambursare completă. ”

 

Între timp, un purtator de cuvant Morrison, a declarat: „Am testat in mod curent produsele noastre pentru a confirma ca  toate standardele noastre de siguranță sunt la locul lor. Un nivel scăzut de Listeria monocytogenes a fost gasit in unele dintre produsele noastre Morrisons Savers 200g Ham. Ca o măsură de precautie, am retras un lot preparat la data de 11 septembrie, dar nu ne asteptam sa fie problem pentru clientii nostril”, a mai spus reprezentantul companiei.

În colaborare cu Microsoft, Tetra Pak a conceput fabrica viitorului
Autor: Mircea Demeter  /   joi, 4 aprilie 2019

Tetra Pak a colaborat cu Microsoft, ABB, SAP și Elettric80 pentru a digitiza producția de lactate, aceasta urmând a fi dezvăluită la evenimentul "Factory of the Future", de la Hannover Messe 2019.   Compania declară că dorește să ofere un sprijin mai mare clienților săi în era digitală, unde tehnologia digitală...

C.E., dispusă să tripleaze contingentul Tax Free al Ucrainei, la carnea de pasăre
Autor: Maria Demetriad  /   miercuri, 3 aprilie 2019

Comisia Europeană poate să tripleze cota de export fără taxe vamale pentru pieptul de pui dezosat pentru companiile de păsări din Ucraina, aducând-o la 70.000 de tone pe an, dacă Ucraina este de acord cu anumite taxe de import pe piept de pui din oase.   În 2018, Ucraina a devenit al treilea exportator de păsări de curte în...