Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Motii de la lori alba isi vor prezenta produsele la salonul fabrica de carne

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Salonul International Fabrica de Carne, care va fi organizat de infoALIMENT in perioada 19-23 octombrie 2011 in cadrul targului Alimenta, va fi gazda motilor de la Lori Alba.

Procesator atestat si certificat, Lori Alba va expune produse traditionale din carne, comercializate sub marcile Alpin si Crisul. Astfel, vizitatorii Salonului vor avea posibilitatea sa deguste din bogata oferta.

Amintim ca in cadrul Salonului, infoALIMENT va organiza Simpozionul dedicat industriei de profil, oamenii de afaceri, specialistii si toti cei interesati avand posibilitatea sa ia contact cu ultimele noutati, dezbatand teme de actualitate.

Etichete cu tipar perfect? Agenția infoGROUP și tipografia infoCOLOR vă pot satisface orice pretenție!
Autor: meatmilk  /   luni, 16 iulie 2018

Agentia infoGROUP detine una dintre cele mai moderne si performante tipografii din Romania, infoCOLOR, dotata cu utilaje de ultima generatie:     Masina de tipar offset in patru grupuri – Ryobi 524GE, imprimanta digitala format SR A3 – Xerox 560, imprimanta de mari dimensiuni (3.2 metri), echipamente pentru faltuit, brosat,...

APCPR: Atenționare privind pericolul epidemiei de Pestă Porcină Africană în România
Autor: meatmilk  /   vineri, 13 iulie 2018

(Comunicat) APCPR (Asociația Producătorilor de Carne de Porc din România), AMVS (Asociația Medicilor Veterinari din Sectorul Suin), ANFNC (Asociația Națională a Fabricanților de Nutrețuri Combinate) și AFISS (Asociația Fermierilor cu Investiții în Sectorul Suin) atrag atenția fermierilor, vânătorilor și populației asupra...