Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Motii de la lori alba isi vor prezenta produsele la salonul fabrica de carne

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Salonul International Fabrica de Carne, care va fi organizat de infoALIMENT in perioada 19-23 octombrie 2011 in cadrul targului Alimenta, va fi gazda motilor de la Lori Alba.

Procesator atestat si certificat, Lori Alba va expune produse traditionale din carne, comercializate sub marcile Alpin si Crisul. Astfel, vizitatorii Salonului vor avea posibilitatea sa deguste din bogata oferta.

Amintim ca in cadrul Salonului, infoALIMENT va organiza Simpozionul dedicat industriei de profil, oamenii de afaceri, specialistii si toti cei interesati avand posibilitatea sa ia contact cu ultimele noutati, dezbatand teme de actualitate.

Meat.Milk 2019: Iveco România și Autofrigo Center vor expune echipamente de frig pentru transport auto
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 aprilie 2019

Iveco România și Autofrigo Center au devenit și în acest an parteneri ai conferinței Meat.Milk 2019, care se va desfășura în zilele de 30 și 31 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov. Ca urmare, pe platoul din fața hotelului, cele două companii vor expune autocamionete Iveco Daily, echipate cu soluții de frig auto, destinat...

Statul garantează 80% din creditele fermierilor
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 aprilie 2019

(Comunicat) Fondul Național de Garantare a Creditelor pentru IMM-uri (FNGCIMM), continua in 2019 strategia  de pozitionare ca pilon de sprijin pragmatic pentru dezvoltarea mediului antreprenorial, a persoanelor fizice si a beneficiarilor publici prin facilitarea accesului la finantare.   Implementarea si derularea diverselor programe...