Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Motii de la lori alba isi vor prezenta produsele la salonul fabrica de carne

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Salonul International Fabrica de Carne, care va fi organizat de infoALIMENT in perioada 19-23 octombrie 2011 in cadrul targului Alimenta, va fi gazda motilor de la Lori Alba.

Procesator atestat si certificat, Lori Alba va expune produse traditionale din carne, comercializate sub marcile Alpin si Crisul. Astfel, vizitatorii Salonului vor avea posibilitatea sa deguste din bogata oferta.

Amintim ca in cadrul Salonului, infoALIMENT va organiza Simpozionul dedicat industriei de profil, oamenii de afaceri, specialistii si toti cei interesati avand posibilitatea sa ia contact cu ultimele noutati, dezbatand teme de actualitate.

Festival multi-cultural gastronomic, la București, invitată de onoare: Turcia
Autor: meatmilk  /   vineri, 16 noiembrie 2018

(Comunicat) Festivalului Culturilor Asiatice  - Asia Fest va avea loc în perioada 16 – 18 noiembrie la Romexpo (pavilionul C3). Deși festivalul de anul acesta are ca țară invitată Turcia, aducând în prim plan muzica modernă dar și tradițională, alături de filmul documentar și delicioasa gastronomie de pe malul Bosforului,...

ANSVSA: Actualizarea situației privind evoluția Pestei Porcine Africane
Autor: meatmilk  /   joi, 15 noiembrie 2018

(Comunicat) La această dată, Pesta Porcină Africană (PPA) evoluează în 287 de localități din 18 județe, cu un număr de 1092 de focare (dintre care 16 în exploatații comerciale) și 167 de cazuri la mistreți. În total au fost eliminați 360.800 de porci afectați de boală.   Prin aplicarea eficentă a măsurilor de...