Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Motiunea simpla pe agricultura fost respinsa

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Deputatii au respins, miercuri, cu 132 de voturi impotriva, 112 voturi pentru si 7 abtineri, motiunea simpla pe agricultura Programul national pentru agricultura si dezvoltare al Guvernului Boc pe anul 2010: Falimentul fermierilor din Romania, initiata de 66 de deputati ai PSD+PC, informeaza Mediafax.

Motiunea depusa a avut ca idee centrala faptul ca Executivul nu si-a onorat datoriile si promisiunile facute agricultorilor romani astfel incat s-a ajuns la situatia paradoxala in care acestia din urma au ajuns sa finanteze statul roman, in loc sa primeasca subventiile necesare.

Din aceste motive, semnatarii au cerut demiterea ministrului Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, Mihail Dumitru, care s-a dovedit incapabil sa administreze multitudinea problemelor cu care se confrunta agricultura si agricultorii din Romania. Totodata, s-a propus un set de masuri menite sa redreseze situatia agriculturii.

Festival multi-cultural gastronomic, la București, invitată de onoare: Turcia
Autor: meatmilk  /   vineri, 16 noiembrie 2018

(Comunicat) Festivalului Culturilor Asiatice  - Asia Fest va avea loc în perioada 16 – 18 noiembrie la Romexpo (pavilionul C3). Deși festivalul de anul acesta are ca țară invitată Turcia, aducând în prim plan muzica modernă dar și tradițională, alături de filmul documentar și delicioasa gastronomie de pe malul Bosforului,...

ANSVSA: Actualizarea situației privind evoluția Pestei Porcine Africane
Autor: meatmilk  /   joi, 15 noiembrie 2018

(Comunicat) La această dată, Pesta Porcină Africană (PPA) evoluează în 287 de localități din 18 județe, cu un număr de 1092 de focare (dintre care 16 în exploatații comerciale) și 167 de cazuri la mistreți. În total au fost eliminați 360.800 de porci afectați de boală.   Prin aplicarea eficentă a măsurilor de...