Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Motiunea simpla pe agricultura fost respinsa

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Deputatii au respins, miercuri, cu 132 de voturi impotriva, 112 voturi pentru si 7 abtineri, motiunea simpla pe agricultura Programul national pentru agricultura si dezvoltare al Guvernului Boc pe anul 2010: Falimentul fermierilor din Romania, initiata de 66 de deputati ai PSD+PC, informeaza Mediafax.

Motiunea depusa a avut ca idee centrala faptul ca Executivul nu si-a onorat datoriile si promisiunile facute agricultorilor romani astfel incat s-a ajuns la situatia paradoxala in care acestia din urma au ajuns sa finanteze statul roman, in loc sa primeasca subventiile necesare.

Din aceste motive, semnatarii au cerut demiterea ministrului Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, Mihail Dumitru, care s-a dovedit incapabil sa administreze multitudinea problemelor cu care se confrunta agricultura si agricultorii din Romania. Totodata, s-a propus un set de masuri menite sa redreseze situatia agriculturii.

Meat.Milk 2019: Iveco România și Autofrigo Center vor expune echipamente de frig pentru transport auto
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 aprilie 2019

Iveco România și Autofrigo Center au devenit și în acest an parteneri ai conferinței Meat.Milk 2019, care se va desfășura în zilele de 30 și 31 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov. Ca urmare, pe platoul din fața hotelului, cele două companii vor expune autocamionete Iveco Daily, echipate cu soluții de frig auto, destinat...

Statul garantează 80% din creditele fermierilor
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 aprilie 2019

(Comunicat) Fondul Național de Garantare a Creditelor pentru IMM-uri (FNGCIMM), continua in 2019 strategia  de pozitionare ca pilon de sprijin pragmatic pentru dezvoltarea mediului antreprenorial, a persoanelor fizice si a beneficiarilor publici prin facilitarea accesului la finantare.   Implementarea si derularea diverselor programe...