Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Motiunea simpla pe agricultura fost respinsa

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Deputatii au respins, miercuri, cu 132 de voturi impotriva, 112 voturi pentru si 7 abtineri, motiunea simpla pe agricultura Programul national pentru agricultura si dezvoltare al Guvernului Boc pe anul 2010: Falimentul fermierilor din Romania, initiata de 66 de deputati ai PSD+PC, informeaza Mediafax.

Motiunea depusa a avut ca idee centrala faptul ca Executivul nu si-a onorat datoriile si promisiunile facute agricultorilor romani astfel incat s-a ajuns la situatia paradoxala in care acestia din urma au ajuns sa finanteze statul roman, in loc sa primeasca subventiile necesare.

Din aceste motive, semnatarii au cerut demiterea ministrului Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, Mihail Dumitru, care s-a dovedit incapabil sa administreze multitudinea problemelor cu care se confrunta agricultura si agricultorii din Romania. Totodata, s-a propus un set de masuri menite sa redreseze situatia agriculturii.

Intervenția domnului Petre Daea în Consiliul UE, privind PPA în România
Autor: meatmilk  /   miercuri, 18 iulie 2018

Doamnă președinte Domnule comisar Dragi colegi, România de-a lungul istoriei a dovedit și poate dovedi oricând că nu a dat boli nimănui, dar din nefericire a primit. România nu este izvor de pestă porcină, dar este în război cu această boală pe un front de aproape 1400 de km la granița de răsărit a Uniunii...

Lidl susține programul VIA, destinat tinerilor afectați de cancer
Autor: meatmilk  /   miercuri, 18 iulie 2018

(Comunicat) Izolarea este cunoscută ca fiind problema numărul unu cu care se confruntă tinerii adulți atunci când au de a face cu un diagnostic precum cancerul.   ,,VIA – aplicația mobilă concepută pentru a conecta persoane și pentru a crea conexiuni umane între tinerii adulți care se luptă cu cancerul astfel încât...