Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Müller investește 140 de milioane de euro urmărind dublarea operațiunilor

Autor: Maria Demetriadmiercuri, 20 septembrie, 2017

Müller a declarat că va investi 140 de milioane de euro în următorii trei ani pentru a dezvolta, produce și comercializa o nouă generație de iaurturi, deserturi  și produse private fabricate din lapte.

 

Compania a declarat că intenționează să dezvolte și să inoveze în continuare noi game, printre care Müllerlight, Müller Corner și Müller Rice, și își propune să extindă disponibilitatea de livrare atât în Marea Britanie, cât și pe piața Uniunii Europene.

 

Müller se va baza, de asemenea, pe acordul său de licență cu Mondelēz pentru a-și dezvolta gama de produse Cadbury, inclusiv intrarea în noi segmente ale sectorului deserturilor.

 

În UK, planurile includ îmbunătățirea capacității la cele trei locații din Shropshire, inclusiv dublarea dimensiunii instalației Telford până în 2020. Müller a declarat că va crește și cheltuielile de marketing cu aproape 25% în următorii trei ani.

 

Planurile de afaceri pentru iaurtul și deserturile sale fac parte din categoria viziunii care a identificat o creștere a categoriei de iaurt și deserturi de cca 300 de milioane de euro, până în 2020.

 

Bergen Merey, directorul departamentului Müller Yogurt & Desserts, a declarat pentru Dairy Industries că prin această investiție, Müller va oferi un portofoliu tot mai mare de iaurturi și deserturi fabricate cu lapte de la fermierii europeni și britanici.

Unilever a preluat Good People SA
Autor: meatmilk  /   miercuri, 13 noiembrie 2019

Consiliul Concurenței a autorizat tranzacția prin care Unilever South Central Europe SA preia compania Good People SA.   Grupul Unilever îşi desfăşoară activitatea în industria bunurilor de consum, furnizând bunuri din toate segmentele de produse alimentare, produse pentru casă și produse de îngrijire...

Ziua Porţilor Deschise, încă o premieră pentru Sergiana!
Autor: meatmilk  /   luni, 11 noiembrie 2019

„A fost o premieră pentru noi, dar mai întâi de toate a fost un exerciţiu de comunicare cu publicul pe diverse căi, începând de la media electronică, dialoguri purtate la telefon , pentru ca la final să ne întâlnim faţă în faţă.   Peste toate acestea s-a suprapus un exerciţiu de planificare şi de armonizare a...