Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Müller își extinde operațiunile în UK

Autor: Maria Demetriadjoi, 1 august, 2019

Pentru a contracara efectelenegative ale Brexit, Muller a finalizat un proiect de extindere a afacerilor din Marea Britanie în valoare de 50 milioane lire sterline, prin construirea unei fabrici de iaurt refrigerat, capabil sa produca anual 500 milioane de porții.

 

Compania a declarat că investiția, care a creat 65 de noi locuri de muncă în zonă, și îi permite să răspundă cererii crescute din partea consumatorilor pentru iaurturi de marcă și de etichete private.

 

Proiectul a dublat dimensiunea site-ului actual al companiei din Telford, sporind capacitatea de a fabrica produse în diferite rețete și formate. Expansiunea include instalarea a trei noi linii de producție, modernizarea a trei linii existente, instalarea unei instalații de răcire eficiente din punct de vedere energetic și un nou depozit automatizat.

 

Bergen Merey, managing director la Müller Yogurt & Deserts, a declarat: „Suntem foarte mândri de ceea ce am realizat la Telford. Acesta este un pas important spre reducerea dependenței Regatului Unit de produsele lactate importate și ne oferă un avantaj competitiv semnificativ.

 

„Am acționat pentru a ne permite să creștem cota noastră atât din categoria privată, cât și din categoria de marcă de iaurt. Intenționăm să valorificăm capacitățile noastre mai mari pentru a susține creșterea activității noastre de etichetare privată, în timp ce continuăm să inovăm și să conducem produsele de bază de marcă precum Müllerlight și Müller Corner.

 

Merey a adăugat că, ca urmare a investiției, „clienții Müller vor beneficia de niveluri crescute de inovare, alegeri și capabilități pentru a face produse sănătoase și delicioase pentru iaurt produse în Marea Britanie cu lapte de la fermele britanice”.

Adam Grant-Danone: Consumatorii și-au pierdut încrederea în industria alimentară
Autor: Maria Demetriad  /   joi, 21 noiembrie 2019

Potrivit Dairy Reporter, gigantul alimentar francez Dadone a cerut un spirit de colaborare în industria alimentară și a îndemnat întreprinderile FMCG care operează la nivel mondial să devină certificate ”B Corp”, pentru a se angaja la crearea unui sistem alimentar durabil și la recâștigarea încrederii...

Tetra Pak a deschis o nouă fabrică de brânzeturi în Polonia
Autor: Nora Marin  /   miercuri, 30 octombrie 2019

Tetra Pak a anunțat deschiderea unei fabrici în valoare de 25 de milioane de euro în Polonia, inclusiv cu facilități de vânzare, inginerie și fabricație pentru producția brânzeturilor.   Centrul are capacități de inginerie la scară largă, de la proiectarea procesului de fabricare a brânzeturilor, până la inginerie...