Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Müller își extinde operațiunile în UK

Autor: Maria Demetriadjoi, 1 august, 2019

Pentru a contracara efectelenegative ale Brexit, Muller a finalizat un proiect de extindere a afacerilor din Marea Britanie în valoare de 50 milioane lire sterline, prin construirea unei fabrici de iaurt refrigerat, capabil sa produca anual 500 milioane de porții.

 

Compania a declarat că investiția, care a creat 65 de noi locuri de muncă în zonă, și îi permite să răspundă cererii crescute din partea consumatorilor pentru iaurturi de marcă și de etichete private.

 

Proiectul a dublat dimensiunea site-ului actual al companiei din Telford, sporind capacitatea de a fabrica produse în diferite rețete și formate. Expansiunea include instalarea a trei noi linii de producție, modernizarea a trei linii existente, instalarea unei instalații de răcire eficiente din punct de vedere energetic și un nou depozit automatizat.

 

Bergen Merey, managing director la Müller Yogurt & Deserts, a declarat: „Suntem foarte mândri de ceea ce am realizat la Telford. Acesta este un pas important spre reducerea dependenței Regatului Unit de produsele lactate importate și ne oferă un avantaj competitiv semnificativ.

 

„Am acționat pentru a ne permite să creștem cota noastră atât din categoria privată, cât și din categoria de marcă de iaurt. Intenționăm să valorificăm capacitățile noastre mai mari pentru a susține creșterea activității noastre de etichetare privată, în timp ce continuăm să inovăm și să conducem produsele de bază de marcă precum Müllerlight și Müller Corner.

 

Merey a adăugat că, ca urmare a investiției, „clienții Müller vor beneficia de niveluri crescute de inovare, alegeri și capabilități pentru a face produse sănătoase și delicioase pentru iaurt produse în Marea Britanie cu lapte de la fermele britanice”.

În 2019, World Cheese Awards vor fi acordate la Bergamo
Autor: Mircea Demeter  /   vineri, 5 iulie 2019

Gala premiilor World Cheese Awards va avea loc vineri, 18 octombrie 2019, în Italia, ca parte a festivalului de brânzeturi FORME, din Bergamo, care se va desfășura în perioada 17-20 octombrie 2019.   Pînă atunci, începând de luni, 22 iulie, Guild of Fine Food, în calitate de organizatori, cheamă producătorii de nivel mondial...

În premieră, UE are un candidat comun pentru președinția FAO
Autor: meatmilk  /   luni, 1 iulie 2019

(Comunicat) Presedinția Română a Consiliului Uniunii Europene, alături de Comisia Europeană, a participat la Conferința Organizației Națiunilor Unite pentru Alimentație și Agricultură (FAO), care s-a desfășurat în perioada 22-29 iunie 2019, la Roma.   Ministrul Agriculturii și Dezvoltarii Rurale, Petre...