Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Multivac investește 35 de mil. euro în dezvoltarea unui Centru de Excelență

Autor: Mircea Demeterluni, 8 octombrie, 2018

Multivac va construi un centru de excelență investind 35 de milioane de euro pentru dezvoltarea de tehnologii de porționare și automatizare, ca răspuns la cererea crescândă pentru unitatea de afaceri Slicer.

 

Hans-Joachim Boekstegers (CEO), Guido Spix (CTO și COO) și Christian Traumann (CFO), Multivac, au participat la o ceremonie oficială pentru a marca începerea construcției care urmează să se finalizeze în 2020.

 

„Complexul de clădiri este conceput ca un Centru de Aplicații pentru Unitatea de Afaceri Slicing, încurajând dezvoltarea noului nostru sector de afaceri. În viitor vor fi comandate și linii automate de ambalare”, a spus Boekstegers. „Am extins succesiv gama noastră de produse în ultimii ani, pentru a include echipamentele de proces în amonte și în aval de procedura de ambalare. Prin fondarea Unității de afaceri Slicer, am făcut un important pas strategic pentru o mai bună prelucrare”, a adăugat oficialul Multivac.

 

Clădirea cu trei etaje din Wolfertschwenden, Germania, va cuprinde 17.000 m² de spațiu, 180 stații de lucru, săli de conferințe și funcții. Spațiul de producție va fi de 7.500m² la parterul clădirii 16, iar clădirea 17 va găzdui Centrul de aplicații Slicer, recepția și restaurantul companiei, pe două etaje. Serviciile Centrului de aplicații pentru distribuitori vor fi similare cu cele din Centrul de Instruire și Inovare (TIC) existent, și anume, producția de probe, demonstrațiile mașinilor și programele de instruire. Boekstegers a adăugat că clienții vor putea să testeze echipamentul într-un mediu similar cu propriile site-uri de producție.

 

„Clienții noștri vor putea experimenta întregul lanț de procese live, de la demonstrația mașinilor de porționare, până la prezentarea tehnologiei de încărcare în aval de dispozitivul de sortare și până la procedura de ambalare „, a spus el.

 

Unitatea de producție din regiunea Allgäu, din Germania, cuprinde în prezent mai mult de 72.000 m² în total, inclusiv zone de producție pentru unitatea comercială Traysealer finalizată la începutul acestui an și spațiu suplimentar de birouri pentru departamentul de control al tehnologiei, de aproximativ 4.000 m², informează DairyReporter.

Tendințe în ambalarea cărnii proaspete destinate retail-ului
Autor: Mircea Demeter  /   vineri, 27 iulie 2018

Ambalarea cărnii implică extinderea duratei de conservare, prin întârzierea activității bacteriilor de degradare, a proceselor oxidative și a modificărilor în proprietățile senzoriale, cum ar fi culoarea și aroma. Pornind de la aceste cerințe obligatorii, să spunem că folosirea caserolelor  sau a ambalării centralizate a cărnii...

Euromonitor: Companii-vector în dezvoltarea industriei de ambalaje în sectoarele de carne și lapte ale României
Autor: Nora Marin  /   joi, 5 iulie 2018

Optimismul economic și standardele de viață îmbunătățite au permis vânzărilor de alimente ambalate să continue să progreseze în 2017, cu o creștere în valoare, la jumătatea anului 2018, de 3% și o creștere a volumului de 1% în termeni de vânzare cu amănuntul, după cum arată o analiză exaustivă efectuată de Euromonitor....