Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Multivac investește 35 de mil. euro în dezvoltarea unui Centru de Excelență

Autor: Mircea Demeterluni, 8 octombrie, 2018

Multivac va construi un centru de excelență investind 35 de milioane de euro pentru dezvoltarea de tehnologii de porționare și automatizare, ca răspuns la cererea crescândă pentru unitatea de afaceri Slicer.

 

Hans-Joachim Boekstegers (CEO), Guido Spix (CTO și COO) și Christian Traumann (CFO), Multivac, au participat la o ceremonie oficială pentru a marca începerea construcției care urmează să se finalizeze în 2020.

 

„Complexul de clădiri este conceput ca un Centru de Aplicații pentru Unitatea de Afaceri Slicing, încurajând dezvoltarea noului nostru sector de afaceri. În viitor vor fi comandate și linii automate de ambalare”, a spus Boekstegers. „Am extins succesiv gama noastră de produse în ultimii ani, pentru a include echipamentele de proces în amonte și în aval de procedura de ambalare. Prin fondarea Unității de afaceri Slicer, am făcut un important pas strategic pentru o mai bună prelucrare”, a adăugat oficialul Multivac.

 

Clădirea cu trei etaje din Wolfertschwenden, Germania, va cuprinde 17.000 m² de spațiu, 180 stații de lucru, săli de conferințe și funcții. Spațiul de producție va fi de 7.500m² la parterul clădirii 16, iar clădirea 17 va găzdui Centrul de aplicații Slicer, recepția și restaurantul companiei, pe două etaje. Serviciile Centrului de aplicații pentru distribuitori vor fi similare cu cele din Centrul de Instruire și Inovare (TIC) existent, și anume, producția de probe, demonstrațiile mașinilor și programele de instruire. Boekstegers a adăugat că clienții vor putea să testeze echipamentul într-un mediu similar cu propriile site-uri de producție.

 

„Clienții noștri vor putea experimenta întregul lanț de procese live, de la demonstrația mașinilor de porționare, până la prezentarea tehnologiei de încărcare în aval de dispozitivul de sortare și până la procedura de ambalare „, a spus el.

 

Unitatea de producție din regiunea Allgäu, din Germania, cuprinde în prezent mai mult de 72.000 m² în total, inclusiv zone de producție pentru unitatea comercială Traysealer finalizată la începutul acestui an și spațiu suplimentar de birouri pentru departamentul de control al tehnologiei, de aproximativ 4.000 m², informează DairyReporter.

Mintel: În designul ambalajului alimentar trebuie stăpânită ”Arta esenței”
Autor: Mircea Demeter  /   joi, 11 aprilie 2019

Ambalajele trebuie să atragă consumatorii în decurs de trei secunde, spune directorul global al ambalajelor Mintel. În ultimii cinci ani, ambalajul a devenit un factor din ce în ce mai important de lansare pentru alimentele funcționale.   Între ianuarie 2014 și decembrie 2018, a fost constată o creștere de 10% a numărului de...

Prestigioasa companie Elopak-Norvegia, va expune la Meat.Milk 2019
Autor: meatmilk  /   joi, 4 aprilie 2019

Una dintre cele mai prestigioase companii, la nivel mondial, din domeniul tehnologiilor de ambalare, Elopak, din Norvegia, își va prezenta ultimele soluții, produse și servicii în cadrul secțiunii Expo a expo-conferinței internaționale Meat.Milk 2019, care se va desfășura în zilele de 30 și 31 mai la Hotel Alpin din Poiana...