Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

MULTIVAC prezintă noile tehnologii de ambalare la IFFA 2013

Autor: Meat MIlkmiercuri, 27 martie, 2013

MULTIVAC prezintă noul model complet automat de ambalat în tăvi pentru gama medie de procesare la târgul IFFA 2013, informează themeatsite.com.

Gama T 600 ambalează până la 40 de tăvi pe minut și este destinată în mod special producătorilor mici și medii de alimente. Această gamă este bazată pe o soluție compactă și capabilă de a fi complet integrată pe linia de producție.

” Gama T 600 este un model la un preț competitiv cu care umplem golul din portofoliul nostru de ambalaje traysealer situată între modelul compact mai mic T 300 și modelul de inaltă performanță T 700. Ne așteptăm la un mare interes din partea companiilor care se află în creștere și care doresc un nivel mai ridicat de automatizare și / sau doresc să treacă de la încărcarea manuală a mașinii lor de ambalat la o soluție complet automatizată, ” a declarat Alexander Kult, Product Manager la MULTIVAC.

Principalele domenii de utilizare ale T 600 sunt în sectorul alimentar, în principal pentru produse de carne, cârnați și produse convenabile, dar este, de asemenea, potrivit pentru ambalarea fructelor de mare/pește și brânză, precum și fructe și legume sau produse salată. T 600 poate realiza ambalarea MAP cu și fără peliculă LID, Isopak și ambalare Slicepac. (Elena Radu)

Abatoarele franceze sunt în criză accentuată
Autor: Meat MIlk  /   luni, 19 ianuarie 2015

Abatoarele franceze sunt în criză accentuată, potrivit asociației franceze a cărnii SNIV-SNCP. În urma veștii că abatoarele AIM au fost plasate în administrare judiciară săptămâna trecută, SNIV-SNCP a declarat că embargoul rus impus vara trecută a contribuit la o creștere a presiunii competiționale asupra întreprinderilor din...

China interzice importurile de produse avicole din SUA
Autor: Meat MIlk  /   joi, 15 ianuarie 2015

China interzice importurile de produse avicole din Statele Unite, reacționând la recentele apariții ale unor focare de gripă aviară în SUA, prin interzicerea oricăror importuri de păsări, ouă, carne de pasăre și produse de carne de pasăre din această țară, notează Global Meat.   O declarație comună a Ministerului...