Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Multivac a semnat un acord de distribuție cu Krehalon

Autor: Meat MIlkmiercuri, 19 martie, 2014

Multivac și Krehalon au ajuns la un acord comun pentru a distribui filmele termoformare FormShrink, informează The Meat Site.

În acest acord , Multivac este numit distribuitor exclusiv, autorizat pentru a vinde filmele termoformare FormShrink aparținând Krehalon Industrie .

Acordul include multe piețe din Europa, Orientul Mijlociu, America, Africa și Asia. Soluția de ambalare FormShrink oferă eficiență la costuri și o alternativă foarte bună la ambalajul tip sac care se strânge.

Soluțiile Krehalon FormShrink sunt filme termoformabile care au fost special dezvoltate pentru a viza piața de ambalaje termoformabile. Multivac a dezvoltat o linie completă de utilaje de ambalare termoformare bine adaptate la volum mare.

FormShrink adaugă valoare prin automatizare, reducerea costurilor de ambalare și o prezentare a produsului mult superioră. Aplicațiile tipice includ: mezeluri , brânzeturi , mezeluri fierte sau crud-uscate, carne proaspătă și multe alte produse standardizate .

Acordul combină experiența îndelungată a celor două companii în comercializarea de produse pentru piața ambalajelor termocontractibile.

Abatoarele franceze sunt în criză accentuată
Autor: Meat MIlk  /   luni, 19 ianuarie 2015

Abatoarele franceze sunt în criză accentuată, potrivit asociației franceze a cărnii SNIV-SNCP. În urma veștii că abatoarele AIM au fost plasate în administrare judiciară săptămâna trecută, SNIV-SNCP a declarat că embargoul rus impus vara trecută a contribuit la o creștere a presiunii competiționale asupra întreprinderilor din...

China interzice importurile de produse avicole din SUA
Autor: Meat MIlk  /   joi, 15 ianuarie 2015

China interzice importurile de produse avicole din Statele Unite, reacționând la recentele apariții ale unor focare de gripă aviară în SUA, prin interzicerea oricăror importuri de păsări, ouă, carne de pasăre și produse de carne de pasăre din această țară, notează Global Meat.   O declarație comună a Ministerului...