Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Napolact BIO te îndeamnă să îți iei picătura de tihnă

Autor: meatmilkmiercuri, 14 februarie, 2018

După lansarea din 2015 a gamei de lactate Napolact BIO, sub sloganul ”Gustul naturii pure”, iată că începutul de an 2018 găsește compania FrieslandCampina, deținătoarea mărcii, în plină campanie de relansare a gamei sub un nou slogan, ”Ia-ți picătura de tihnă.

 

În acest sens, doamna Anca Roman, Touchpoints, Digital & Communication Manager FrieslandCampina Romania, a declarat: “Pentru FrieslandCampina brandul Napolact este principalul pariu”.  Aceasta a adăugat:

 

”După cum se știe, în 2015, FrislandCampina România a lansat o gamă de produse obținute din lapte ecologic colectat din Ardeal, de la fermieri parteneri certificați, Napolact BIO devenind una dintre mărcile ecologice principale, de pe piața românească.

 

Apetitul noilor generații pentru produsele BIO, în special al familiilor tinere, preocupate de sănătate și mâncare gustoasă și echilibrată, este în creștere și transformă tiparul clasic al coșului de cumpărături.

 

Chiar daca principala provocare rămâne materia primă, veștile sunt buneîn acest domeniu: consumul de lactate a evoluat pozitiv în ultimii ani, atât în volum cât și în valoare. Această creștere s-a datorat renunțării parțiale a consumatorilor la achiziția de produse din piața gri”, notează smark.ro.

Lactatele Baciul-Competitivitate prin preț și calitate!
Autor: meatmilk  /   vineri, 12 octombrie 2018

SC MERIDIAN AGROIND SRL, deținătoarea de drept a brand-ului Baciul, a început producția de lactate în decembrie 1999. Firma are sediul în municipiul Râmnicu Sărat, județul Buzău și are ca obiect de activitate fabricarea produselor lactate proaspete și a brânzeturilor. Am dorit întotdeauna să ne diferențiem de concurență prin...

Grupul de firme Safir participă la Târgul Internațional SIAL
Autor: meatmilk  /   vineri, 12 octombrie 2018

(Comunicat) Grupul de firme Safir, o afacere de familie cu capital 100% românesc, cu peste 27 ani de experiență în industria cărnii, participa la cea de-a 28-a ediție a târgului SIAL, cel mai mare eveniment internațional dedicat industriei alimentareîn cadrul standului României.   Evenimentul va avea loc la Paris, în perioada...