Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Napolact BIO te îndeamnă să îți iei picătura de tihnă

Autor: meatmilkmiercuri, 14 februarie, 2018

După lansarea din 2015 a gamei de lactate Napolact BIO, sub sloganul ”Gustul naturii pure”, iată că începutul de an 2018 găsește compania FrieslandCampina, deținătoarea mărcii, în plină campanie de relansare a gamei sub un nou slogan, ”Ia-ți picătura de tihnă.

 

În acest sens, doamna Anca Roman, Touchpoints, Digital & Communication Manager FrieslandCampina Romania, a declarat: “Pentru FrieslandCampina brandul Napolact este principalul pariu”.  Aceasta a adăugat:

 

”După cum se știe, în 2015, FrislandCampina România a lansat o gamă de produse obținute din lapte ecologic colectat din Ardeal, de la fermieri parteneri certificați, Napolact BIO devenind una dintre mărcile ecologice principale, de pe piața românească.

 

Apetitul noilor generații pentru produsele BIO, în special al familiilor tinere, preocupate de sănătate și mâncare gustoasă și echilibrată, este în creștere și transformă tiparul clasic al coșului de cumpărături.

 

Chiar daca principala provocare rămâne materia primă, veștile sunt buneîn acest domeniu: consumul de lactate a evoluat pozitiv în ultimii ani, atât în volum cât și în valoare. Această creștere s-a datorat renunțării parțiale a consumatorilor la achiziția de produse din piața gri”, notează smark.ro.

Grupul GrECo JLT a devenit Partener al Conferinței Internaționale Meat Milk 2018
Autor: meatmilk  /   joi, 3 mai 2018

Compania GrECo JLT, un nume de referință al pieței de consultanță a riscului și al asigurărilor, a devenit Partener al conferinței Meat Milk 2018. GrECo JLT va fi reprezentată de domnul Eduard Simionescu, General Manager, acela care, în ședința generală din ziua de 10 mai va susține prezentarea cu titlul ”Gestionarea riscurilor...

SGS România a devenit Partener al Conferinței Meat Milk 2018
Autor: meatmilk  /   vineri, 27 aprilie 2018

Prestigioasa companie SGS România a devenit partener al Expo-Conferinței Internaționale Meat.Milk 2018, care se va desfășura în zilele de 10 și 11 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov.   Compania va fi reprezentată prin Divizia sa de Agricultură și Alimentație, prin domnul Tudor Suciu-Coordonator de Afaceri, urmând să...