Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Naturex se aliniaza trendului natural prin lansarea unei noi game de ingredinte

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Naturex, unul dintre principalii jucatori de pe piata franceza a materiilor prime pentru domeniul alimentar, a produs un oxidant pe baza de plante pentru industria carnii precum si o linie de uleiuri esentiale si oleorasini despre care reprezentantii companiei spun ca pot ajuta procesatorii de carne sa satisfaca cerintele consumatorilor pentru alimente cat mai naturale. Produsele, denumite Aquaready si EZ-Caps, au fost lansate la nivel international.

Aquaready promite sa fie potrivit pentru produsele fara grasimi sau pentru cele cu un continut foarte scazut de grasimi deoarece „uleiurile esentiale si oleorasinile sunt solubile in ulei si pot fi folosite pentru a reduce grasimile din produse”, spun specialistii Naturex. De asemenea, produsul este solubil si in apa ceea ce ii sporeste utilitatea in industria alimentara. Ingredientul este sub forma lichida si permite procesatorilor sa-l combine cu ierburi si condimente in aplicatii precum sosuri, marinade, maioneza.

Naturex a lansat, de asemenea, si o tehnologie de incapsulare – EZ-Caps – pentru aceste uleiuri esentiale si oleorasini. Ingredintele sunt spray-dried si incapsulate ceea ce standardizeaza aroma si le protejeaza de degradarea in timp.

Companiile germane privesc îngrijorate către viitorul României
Autor: meatmilk  /   luni, 24 septembrie 2018

(Comunicat) Pentru a avea succes în străinătate, companiile au nevoie de un mediu de afaceri stabil și de autorități publice deschise la un dialog real cu reprezentanții mediului de afaceri.   Factori precum predictibilitatea politicilor economice, administrația publică, disponibilitatea forței de muncă, infrastructura,...

TransCOOL FORUM va avea loc în 28 septembrie 2018, ora 13:00, la Romexpo
Autor: meatmilk  /   luni, 24 septembrie 2018

(Comunicat) Jucatori importanti de pe lantul de aprovizionare si desfacere al produselor perisabile se intalnesc vineri, 28 septembrie, la Romexpo, ora 13.00, in cadrul FORUMULUI TransCOOL – transport si depozitare „frig”, eveniment conex din bogata agenda TransLogistica EXPO.   Subiectele propuse, desi nu neaparat noi, incita la...