Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Naturex se aliniaza trendului natural prin lansarea unei noi game de ingredinte

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Naturex, unul dintre principalii jucatori de pe piata franceza a materiilor prime pentru domeniul alimentar, a produs un oxidant pe baza de plante pentru industria carnii precum si o linie de uleiuri esentiale si oleorasini despre care reprezentantii companiei spun ca pot ajuta procesatorii de carne sa satisfaca cerintele consumatorilor pentru alimente cat mai naturale. Produsele, denumite Aquaready si EZ-Caps, au fost lansate la nivel international.

Aquaready promite sa fie potrivit pentru produsele fara grasimi sau pentru cele cu un continut foarte scazut de grasimi deoarece „uleiurile esentiale si oleorasinile sunt solubile in ulei si pot fi folosite pentru a reduce grasimile din produse”, spun specialistii Naturex. De asemenea, produsul este solubil si in apa ceea ce ii sporeste utilitatea in industria alimentara. Ingredientul este sub forma lichida si permite procesatorilor sa-l combine cu ierburi si condimente in aplicatii precum sosuri, marinade, maioneza.

Naturex a lansat, de asemenea, si o tehnologie de incapsulare – EZ-Caps – pentru aceste uleiuri esentiale si oleorasini. Ingredintele sunt spray-dried si incapsulate ceea ce standardizeaza aroma si le protejeaza de degradarea in timp.

Guvernul a decis continuarea programului Laptele școlar
Autor: meatmilk  /   luni, 5 august 2019

(Comunicat) În Ședința Guvernului din 31 iulie 2019 a fost aprobată o Hotărâre pentru stabilirea bugetului de implementare a Programului pentru şcoli al României în perioada 2017-2023 pentru anul şcolar 2019-2020 și pentru modificarea și completarea HG nr. 640/2017 pentru aprobarea Programului pentru şcoli al României în perioada...

Pe Litoral, ANSVSA amendează de zor pe cei care încalcă legislația privind siguranța alimentară
Autor: meatmilk  /   vineri, 2 august 2019

(Comunicat) Seria controalelor în unităţile amplasate în cele 7 zone de interes turistic – Năvodari, Mamaia Nord, Mamaia Centru, Mamaia Sud, Eforie, Costineşti şi Mangalia – a continuat şi în săptămâna 22.07.2019 – 28.07.2019, unde medicii veterinari oficiali, care activează în cadrul Comandamentului Sezon Estival 2019, au...