Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Naturex se aliniaza trendului natural prin lansarea unei noi game de ingredinte

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Naturex, unul dintre principalii jucatori de pe piata franceza a materiilor prime pentru domeniul alimentar, a produs un oxidant pe baza de plante pentru industria carnii precum si o linie de uleiuri esentiale si oleorasini despre care reprezentantii companiei spun ca pot ajuta procesatorii de carne sa satisfaca cerintele consumatorilor pentru alimente cat mai naturale. Produsele, denumite Aquaready si EZ-Caps, au fost lansate la nivel international.

Aquaready promite sa fie potrivit pentru produsele fara grasimi sau pentru cele cu un continut foarte scazut de grasimi deoarece „uleiurile esentiale si oleorasinile sunt solubile in ulei si pot fi folosite pentru a reduce grasimile din produse”, spun specialistii Naturex. De asemenea, produsul este solubil si in apa ceea ce ii sporeste utilitatea in industria alimentara. Ingredientul este sub forma lichida si permite procesatorilor sa-l combine cu ierburi si condimente in aplicatii precum sosuri, marinade, maioneza.

Naturex a lansat, de asemenea, si o tehnologie de incapsulare – EZ-Caps – pentru aceste uleiuri esentiale si oleorasini. Ingredintele sunt spray-dried si incapsulate ceea ce standardizeaza aroma si le protejeaza de degradarea in timp.

Caravana Meseriilor AHK își continuă drumul
Autor: meatmilk  /   vineri, 18 mai 2018

(Comunicat) Caravana Meseriilor din domeniul automotive are ca scop informarea elevilor de clasa a VIII-a și a părinților acestora în legătură cu posibilitatea înscrierii în clasele de învățământ dual și profesional și prezentarea avantajelor parcurgerii acestui traseu profesional. Vor avea loc discuții despre locurile de muncă...

Semifinalele „Arenei Bucătarilor” 2018, în acest weekend, la București
Autor: meatmilk  /   vineri, 18 mai 2018

(Comunicat) Bucureștiul redevine pe 19 și 20 mai capitala gastronomiei românești, odată cu desfășuarea semifinalelor celebrei competiții gastronomice Arena Bucătarilor, ajunsă la a zecea ediție și organizată de Selgros Cash & Carry.   Cele patru semifinale regionale – Est, Centru, Vest și București - se...