Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Naturex se aliniaza trendului natural prin lansarea unei noi game de ingredinte

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Naturex, unul dintre principalii jucatori de pe piata franceza a materiilor prime pentru domeniul alimentar, a produs un oxidant pe baza de plante pentru industria carnii precum si o linie de uleiuri esentiale si oleorasini despre care reprezentantii companiei spun ca pot ajuta procesatorii de carne sa satisfaca cerintele consumatorilor pentru alimente cat mai naturale. Produsele, denumite Aquaready si EZ-Caps, au fost lansate la nivel international.

Aquaready promite sa fie potrivit pentru produsele fara grasimi sau pentru cele cu un continut foarte scazut de grasimi deoarece „uleiurile esentiale si oleorasinile sunt solubile in ulei si pot fi folosite pentru a reduce grasimile din produse”, spun specialistii Naturex. De asemenea, produsul este solubil si in apa ceea ce ii sporeste utilitatea in industria alimentara. Ingredientul este sub forma lichida si permite procesatorilor sa-l combine cu ierburi si condimente in aplicatii precum sosuri, marinade, maioneza.

Naturex a lansat, de asemenea, si o tehnologie de incapsulare – EZ-Caps – pentru aceste uleiuri esentiale si oleorasini. Ingredintele sunt spray-dried si incapsulate ceea ce standardizeaza aroma si le protejeaza de degradarea in timp.

ANPC a amendat hipermarket-uri din Oltenia
Autor: meatmilk  /   joi, 21 februarie 2019

(Comunicat) Urmare a actiunilor de control efectuate de o echipa a Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor (ANPC), formata din comisari ai corpului de control, ai Directiei Generale de Control si ai Comisariatului Regional pentru Protectia Consumatorilor (CRPC) S-V Oltenia, coordonati de seful Corpului de Control al Presedintelui...

Se reia schimbul comercial agroalimentar cu Republica Iran
Autor: meatmilk  /   joi, 21 februarie 2019

(Comunicat) Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale anunță că, datorită eforturilor diplomatice și ale Guvernului României din ultima perioadă, a fost deschisă piața de export pentru ovine cu Republica Iran.   Astfel, în ianuarie 2019 a fost agreat modelul de certificat de export între Autoritatea Națională...