Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Ne vedem la targ

Autor: marți, 5 februarie, 2013

Miercuri, 19 octombrie 2011, la nivelul 0 al Pavilionului Central al Romexpo, va fi taiata panglica inaugurala a primei editii a Saloanelor Internationale Fabrica de Carne si Fabrica de Lapte, organizate de agentia infoALIMENT.

Pentru noi, realizarea acestor manifestari a fost o adevarata provocare, fiind pentru prima data cand ne angajam la un astfel de demers. Dar, toate eforturile noastre care, inca de acum, se dovedesc a fi incununate de succes, au fost motivate de dorinta de a fi pe mai departe aproape de producatorii si procesatorii din lumea industriei de carne si a lactatelor, de toti cei care activeaza in aceste domenii sau in domeniile conexe.

Nu am pornit la drum intamplator. Argumentele noastre au fost experienta de aproape 10 ani, legatura permanenta cu fermierii, producatorii si procesatorii de carne sau lapte, cu furnizorii de tehnologii si materii prime, precum si prestigiul de care se bucura infoALIMENT.

Ne bucuram ca, la invitatia de participare pe care am adresat-o, au raspuns zeci de firme de top din Romania. Totodata, ne bucuram sa anuntam o participare internationala deosebit de consistenta, la standuri urmand sa expuna companii din Danemarca, Germania, Italia, Turcia, Slovacia, Ungaria, Bulgaria, Polonia, Finlanda, Suedia etc.

La fel de bucurosi suntem sa va invitam la standul InfoALIMENT, acolo unde, in ziua de 19 octombrie, la ora 13, va fi lansata revista Fabrica de Lapte, singura publicatie profesionista de profil destinata tuturor celor care activeaza in domeniul vizat.

Nu mai putin importante vor fi zilele de 20 si 21 octombrie, date la care infoALIMENT si revistele Fabrica de Carne si Fabrica de Lapte vor organiza un Simpozion dedicat tematicilor de stricta actualitate si interes pentru tot mediul de business al industriei de procesare a carnii si procesarii laptelui, Simpozion la care vor sustine comunicari reprezentanti ai unor firme de prestigiu, precum si specialisti de prima mana ai lumii stiintifice romanesti.

Orgoliosi fiind, nu ascundem faptul ca, prin organizarea Saloanelor Internationale Fabrica de Carne si Fabrica de Lapte, am dorit sa aducem un suflu nou acestei expozitii prin abordarea pe care o propunem, fiind convinsi ca manifestarile, in ansamblul lor, vor fi un moment de referinta in calendarul de profil.

Odata in plus, ne vom bucura si de zecile de mii de vizitatori pe care ii asteptam la standurile organizate la cotele 0 si 4.50 ale Pavilionului Central al Romexpo, acolo unde vor lua contact cu ultimele noutati, unde vor asista la prezentari de produse si servicii, dar si unde vor degusta numeroasele preparate din carne sau produse lactate care vor fi expuse de marii procesatori sau de producatorii traditionali.

Ei, bine, peste putin timp, Saloanele Internationale Fabrica de Carne si Fabrica de Lapte isi vor deschide portile. Din 19, si pana pe 23 octombrie, vom avea cinci zile de sarbatoare, cinci zile in care investitorii si specialistii vor identifica noi oportunitati de afaceri.

In fapt, aceasta este si menirea noastra: aceea de a fi un liant intre interesele care trebuie sa fie, intr-un final, convergente, spre beneficiul tuturor.

Asadar, va invitam sa ne vizitati
Ne vedem la targ

PPA identificat în hrana pentru porcii din fermele Chinei
Autor: Mircea Demeter  /   miercuri, 14 noiembrie 2018

Furnizorul de hrană pentru animale din China, Tangrenshen Group, a raportat că prezența PPA a fost detectată într-una din unitățile sale producătoare de formule nutriționale pentru porci.   Potrivit Reuters, într-o declaratie făcută la Bursa de Valori din Shenzhen, compania a declarat ca boala a fost gasita in probele de...

3R Green: Putem atinge noile obiective de colectare și reciclare?
Autor: meatmilk  /   miercuri, 14 noiembrie 2018

(Comunicat) Ordonanta de urgenta a Guvernului nr. 74/2018 din 17 iulie 2018 aduce  numeroase modificari  legislative in domeniul gestionarii ambalajelor  si  deseurilor  de  ambalaje,  avand  ca  scop  alinierea  legislatiei  Romaniei  la  cea  europeana  prin  impunerea  unor  decizii  economice  precum  ”plateste ...

Ne vedem la targ

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

 

Miercuri, 19 octombrie 2011, la nivelul 0 al Pavilionului Central al Romexpo, va fi taiata panglica inaugurala a primului Salon International Fabrica de Carne, organizat de agentia infoALIMENT si redactia revistei de fata.

Pentru noi, realizarea acestei manifestari a fost o adevarata provocare, fiind pentru prima data cand ne angajam la un astfel de demers. Dar, toate eforturile noastre care, inca de acum, se dovedesc a fi incununate cu succes, au fost motivate de dorinta de a fi pe mai departe aproape de producatorii si procesatorii din lumea industriei de carne, de toti cei care activeaza in acest domeniu sau in domeniile conexe.

Nu am pornit la drum intamplator. Argumentele noastre au fost experienta de aproape 10 ani, legatura permanenta cu fermierii, producatorii si procesatorii de carne, cu furnizorii de tehnologii, precum si prestigiul de care se bucura atat infoALIMENT, cat si revista Fabrica de Carne.

Ne bucuram ca, la invitatia de participare pe care am adresat-o, au raspuns zeci de firme de top din Romania. Totodata, ne bucuram sa anuntam o participare internationala deosebit de consistenta, la standuri urmand sa expuna companii din Danemarca, Germania, Italia, Turcia, Slovacia, Ungaria, Bulgaria, Polonia, Finlanda etc.

Nu mai putin importanta va fi ziua de 20 octombrie, data la care infoALIMENT si revista Fabrica de Carne vor organiza un Simpozion dedicat tematicilor de stricta actualitate si interes pentru tot mediul de business al industriei de procesare a carnii, Simpozion la care vor sustine comunicari reprezentanti ai unor firme de prestigiu, precum si specialisti de prima mana ai industriei alimentare romanesti.

Orgoliosi fiind, nu ascundem faptul ca, prin organizarea Salonului International Fabrica de Carne, am dorit sa aducem un suflu nou acestei expozitii, prin abordarea pe care o propunem, fiind convinsi ca manifestarea, in ansamblul ei, va fi un moment de referinta in calendarul de profil. Odata in plus, ne vom bucura si de zecile de mii de vizitatori pe care ii asteptam la standurile organizate la cotele 0 si 4.50 ale Pavilionului Central al Romexpo, acolo unde vor lua contact cu ultimele noutati, unde vor asista la prezentari de produse si servicii, dar si unde vor degusta numeroasele preparate din carne care vor fi expuse de marii procesatori sau de producatorii traditionali.

Ei, bine, peste putin timp, Salonul International Fabrica de Carne isi va deschide portile, alaturi de Salonul Fabrica de Lapte, organizat tot de agentia noastra. Din 19, si pana pe 23 octombrie, vom avea cinci zile de sarbatoare, cinci zile in care investitorii si specialistii din domeniu vor identifica noi oportunitati de afaceri. In fapt, aceasta este si menirea noastra: aceea de a fi un liant intre interesele care trebuie sa fie, intr-un final, convergente, spre beneficiul tuturor.

Asadar, va invitam sa ne vizitati,
Ne vedem la targ


AFIR: Puține solicitări pentru dezvoltarea fermelor de porci, bovine de carne și păsări
Autor: meatmilk  /   miercuri, 14 noiembrie 2018

(Comunicat) În perioada 2015 – 2018, Agenția pentru Finanțarea Investițiilor Rurale a primit 17.055 solicitări de finanțare pentru dezvoltarea fermelor mici. Valoarea fondurilor europene nerambursabile solicitate prin intermediul submăsurii 6.3 este de aproximativ 256 de milioane de euro.   AFIR a încheiat, până la această...

Vascar anunță o creștere de 18% a cifrei de afaceri
Autor: meatmilk  /   miercuri, 14 noiembrie 2018

(Comunicat) Vascar, unul dintre principalii producători de preparate din carne și conserve,  anunță o creștere de 18% a cifrei de afaceri în primele 9 luni din 2018 față de perioada similară a anului trecut, în contextul diversificării portofoliului și extinderii distribuției în capitală și la nivel național.   În...

Cum va modifica PPA prețurile la porcine, la nivel mondial
Autor: meatmilk  /   miercuri, 14 noiembrie 2018

Cât de multe se pot întâmpla într-un sfert de an? Destul de multe, concluzionează dr. John Strak, specialist în piața porcilor. Iar ca exemplu dă Febra porcină africană din China și Belgia, războaiele comerciale în curs, toate putând perturba prețurile la porcine la nivel mondial. Iată analiza lui, publicată de...

PPA identificat în hrana pentru porcii din fermele Chinei
Autor: Mircea Demeter  /   miercuri, 14 noiembrie 2018

Furnizorul de hrană pentru animale din China, Tangrenshen Group, a raportat că prezența PPA a fost detectată într-una din unitățile sale producătoare de formule nutriționale pentru porci.   Potrivit Reuters, într-o declaratie făcută la Bursa de Valori din Shenzhen, compania a declarat ca boala a fost gasita in probele de...

3R Green: Putem atinge noile obiective de colectare și reciclare?
Autor: meatmilk  /   miercuri, 14 noiembrie 2018

(Comunicat) Ordonanta de urgenta a Guvernului nr. 74/2018 din 17 iulie 2018 aduce  numeroase modificari  legislative in domeniul gestionarii ambalajelor  si  deseurilor  de  ambalaje,  avand  ca  scop  alinierea  legislatiei  Romaniei  la  cea  europeana  prin  impunerea  unor  decizii  economice  precum  ”plateste ...