Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Ne vedem la targ

Autor: marți, 5 februarie, 2013

Miercuri, 19 octombrie 2011, la nivelul 0 al Pavilionului Central al Romexpo, va fi taiata panglica inaugurala a primei editii a Saloanelor Internationale Fabrica de Carne si Fabrica de Lapte, organizate de agentia infoALIMENT.

Pentru noi, realizarea acestor manifestari a fost o adevarata provocare, fiind pentru prima data cand ne angajam la un astfel de demers. Dar, toate eforturile noastre care, inca de acum, se dovedesc a fi incununate de succes, au fost motivate de dorinta de a fi pe mai departe aproape de producatorii si procesatorii din lumea industriei de carne si a lactatelor, de toti cei care activeaza in aceste domenii sau in domeniile conexe.

Nu am pornit la drum intamplator. Argumentele noastre au fost experienta de aproape 10 ani, legatura permanenta cu fermierii, producatorii si procesatorii de carne sau lapte, cu furnizorii de tehnologii si materii prime, precum si prestigiul de care se bucura infoALIMENT.

Ne bucuram ca, la invitatia de participare pe care am adresat-o, au raspuns zeci de firme de top din Romania. Totodata, ne bucuram sa anuntam o participare internationala deosebit de consistenta, la standuri urmand sa expuna companii din Danemarca, Germania, Italia, Turcia, Slovacia, Ungaria, Bulgaria, Polonia, Finlanda, Suedia etc.

La fel de bucurosi suntem sa va invitam la standul InfoALIMENT, acolo unde, in ziua de 19 octombrie, la ora 13, va fi lansata revista Fabrica de Lapte, singura publicatie profesionista de profil destinata tuturor celor care activeaza in domeniul vizat.

Nu mai putin importante vor fi zilele de 20 si 21 octombrie, date la care infoALIMENT si revistele Fabrica de Carne si Fabrica de Lapte vor organiza un Simpozion dedicat tematicilor de stricta actualitate si interes pentru tot mediul de business al industriei de procesare a carnii si procesarii laptelui, Simpozion la care vor sustine comunicari reprezentanti ai unor firme de prestigiu, precum si specialisti de prima mana ai lumii stiintifice romanesti.

Orgoliosi fiind, nu ascundem faptul ca, prin organizarea Saloanelor Internationale Fabrica de Carne si Fabrica de Lapte, am dorit sa aducem un suflu nou acestei expozitii prin abordarea pe care o propunem, fiind convinsi ca manifestarile, in ansamblul lor, vor fi un moment de referinta in calendarul de profil.

Odata in plus, ne vom bucura si de zecile de mii de vizitatori pe care ii asteptam la standurile organizate la cotele 0 si 4.50 ale Pavilionului Central al Romexpo, acolo unde vor lua contact cu ultimele noutati, unde vor asista la prezentari de produse si servicii, dar si unde vor degusta numeroasele preparate din carne sau produse lactate care vor fi expuse de marii procesatori sau de producatorii traditionali.

Ei, bine, peste putin timp, Saloanele Internationale Fabrica de Carne si Fabrica de Lapte isi vor deschide portile. Din 19, si pana pe 23 octombrie, vom avea cinci zile de sarbatoare, cinci zile in care investitorii si specialistii vor identifica noi oportunitati de afaceri.

In fapt, aceasta este si menirea noastra: aceea de a fi un liant intre interesele care trebuie sa fie, intr-un final, convergente, spre beneficiul tuturor.

Asadar, va invitam sa ne vizitati
Ne vedem la targ

Piata irlandeza de carne de vita, sub amenintarea Brexit-ului
Autor: Nora Marin  /   joi, 21 martie 2019

Prezent la Consiliul Miniștrilor Agriculturii de la Bruxelles, și referindu-se la Brexit, Michael Creed, ministrul irlandez al Agriculturii, a spus:   "Reuniunea Consiliului miniștrilor agriculturii a fost o oportunitate importantă pentru a sublinia Consiliului, Comisiei și colegilor mei miniștrii impactul unui Brexit fără...

Tetra Pak a lansat ambalajele aseptice cubice, pentru lactate
Autor: Nora Marin  /   joi, 21 martie 2019

Tetra Pak a lansat pachetul Tetra Classic Aseptic 65ml Cube, pentru produse lactate, sucuri, înghețată și alimente lichide.   Dimensiunile ambalajului au fost proiectate astfel încât să permită ca șase pachete să formeze un cub, pentru a optimiza utilizarea spațiului în distribuție și depozitare.   "Pachetul...

Ne vedem la targ

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

 

Miercuri, 19 octombrie 2011, la nivelul 0 al Pavilionului Central al Romexpo, va fi taiata panglica inaugurala a primului Salon International Fabrica de Carne, organizat de agentia infoALIMENT si redactia revistei de fata.

Pentru noi, realizarea acestei manifestari a fost o adevarata provocare, fiind pentru prima data cand ne angajam la un astfel de demers. Dar, toate eforturile noastre care, inca de acum, se dovedesc a fi incununate cu succes, au fost motivate de dorinta de a fi pe mai departe aproape de producatorii si procesatorii din lumea industriei de carne, de toti cei care activeaza in acest domeniu sau in domeniile conexe.

Nu am pornit la drum intamplator. Argumentele noastre au fost experienta de aproape 10 ani, legatura permanenta cu fermierii, producatorii si procesatorii de carne, cu furnizorii de tehnologii, precum si prestigiul de care se bucura atat infoALIMENT, cat si revista Fabrica de Carne.

Ne bucuram ca, la invitatia de participare pe care am adresat-o, au raspuns zeci de firme de top din Romania. Totodata, ne bucuram sa anuntam o participare internationala deosebit de consistenta, la standuri urmand sa expuna companii din Danemarca, Germania, Italia, Turcia, Slovacia, Ungaria, Bulgaria, Polonia, Finlanda etc.

Nu mai putin importanta va fi ziua de 20 octombrie, data la care infoALIMENT si revista Fabrica de Carne vor organiza un Simpozion dedicat tematicilor de stricta actualitate si interes pentru tot mediul de business al industriei de procesare a carnii, Simpozion la care vor sustine comunicari reprezentanti ai unor firme de prestigiu, precum si specialisti de prima mana ai industriei alimentare romanesti.

Orgoliosi fiind, nu ascundem faptul ca, prin organizarea Salonului International Fabrica de Carne, am dorit sa aducem un suflu nou acestei expozitii, prin abordarea pe care o propunem, fiind convinsi ca manifestarea, in ansamblul ei, va fi un moment de referinta in calendarul de profil. Odata in plus, ne vom bucura si de zecile de mii de vizitatori pe care ii asteptam la standurile organizate la cotele 0 si 4.50 ale Pavilionului Central al Romexpo, acolo unde vor lua contact cu ultimele noutati, unde vor asista la prezentari de produse si servicii, dar si unde vor degusta numeroasele preparate din carne care vor fi expuse de marii procesatori sau de producatorii traditionali.

Ei, bine, peste putin timp, Salonul International Fabrica de Carne isi va deschide portile, alaturi de Salonul Fabrica de Lapte, organizat tot de agentia noastra. Din 19, si pana pe 23 octombrie, vom avea cinci zile de sarbatoare, cinci zile in care investitorii si specialistii din domeniu vor identifica noi oportunitati de afaceri. In fapt, aceasta este si menirea noastra: aceea de a fi un liant intre interesele care trebuie sa fie, intr-un final, convergente, spre beneficiul tuturor.

Asadar, va invitam sa ne vizitati,
Ne vedem la targ


Cârnații afumați și fierți de la „Fomică?”, într-un NOU ambalaj practic
Autor: meatmilk  /   joi, 21 martie 2019

(Comunicat) Cârnații de pui afumați și fierți marca „Fomică?”, brandul de preparate și semipreparate românești care se remarcă prin faptul că sunt fără aditivi, fără coloranți, fără conservanți, pot fi găsiți într-un nou ambalaj practic, care conține patru bucăți de cârnați vidați în atmosferă...

Rata de absorbție a fondurilor europene pentru agricultură: 36,2% față de2016
Autor: meatmilk  /   joi, 21 martie 2019

(Comunicat MADR) România acordă o atenție deosebită stimulării investițiilor și atragerii de fonduri europene pentru agricultură.   Beneficiarii acestor plăți sunt fermierii, procesatorii, antreprenorii și autoritățile publice locale din România, care și-au luat angajamentul de a realiza proiecte ambițioase, cu impact...

C.E.: Centrele urbane și inovația din Industria alimentară
Autor: Nora Marin  /   joi, 21 martie 2019

La finalul anului trecut, Comisia Europeană a finalizat un foarte interesant studiu care a vizat impactul pe care îl au marile centre urbane asupra inovațiilor din industria alimentară (”Food in cities: study on innovation for a sustainable and healthy production, delivery, and consumption of food in cities”, Autori: Anja De Cunto, Cinzia...

Piata irlandeza de carne de vita, sub amenintarea Brexit-ului
Autor: Nora Marin  /   joi, 21 martie 2019

Prezent la Consiliul Miniștrilor Agriculturii de la Bruxelles, și referindu-se la Brexit, Michael Creed, ministrul irlandez al Agriculturii, a spus:   "Reuniunea Consiliului miniștrilor agriculturii a fost o oportunitate importantă pentru a sublinia Consiliului, Comisiei și colegilor mei miniștrii impactul unui Brexit fără...

Tetra Pak a lansat ambalajele aseptice cubice, pentru lactate
Autor: Nora Marin  /   joi, 21 martie 2019

Tetra Pak a lansat pachetul Tetra Classic Aseptic 65ml Cube, pentru produse lactate, sucuri, înghețată și alimente lichide.   Dimensiunile ambalajului au fost proiectate astfel încât să permită ca șase pachete să formeze un cub, pentru a optimiza utilizarea spațiului în distribuție și depozitare.   "Pachetul...