Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Ne vedem la targ

Autor: marți, 5 februarie, 2013

Miercuri, 19 octombrie 2011, la nivelul 0 al Pavilionului Central al Romexpo, va fi taiata panglica inaugurala a primei editii a Saloanelor Internationale Fabrica de Carne si Fabrica de Lapte, organizate de agentia infoALIMENT.

Pentru noi, realizarea acestor manifestari a fost o adevarata provocare, fiind pentru prima data cand ne angajam la un astfel de demers. Dar, toate eforturile noastre care, inca de acum, se dovedesc a fi incununate de succes, au fost motivate de dorinta de a fi pe mai departe aproape de producatorii si procesatorii din lumea industriei de carne si a lactatelor, de toti cei care activeaza in aceste domenii sau in domeniile conexe.

Nu am pornit la drum intamplator. Argumentele noastre au fost experienta de aproape 10 ani, legatura permanenta cu fermierii, producatorii si procesatorii de carne sau lapte, cu furnizorii de tehnologii si materii prime, precum si prestigiul de care se bucura infoALIMENT.

Ne bucuram ca, la invitatia de participare pe care am adresat-o, au raspuns zeci de firme de top din Romania. Totodata, ne bucuram sa anuntam o participare internationala deosebit de consistenta, la standuri urmand sa expuna companii din Danemarca, Germania, Italia, Turcia, Slovacia, Ungaria, Bulgaria, Polonia, Finlanda, Suedia etc.

La fel de bucurosi suntem sa va invitam la standul InfoALIMENT, acolo unde, in ziua de 19 octombrie, la ora 13, va fi lansata revista Fabrica de Lapte, singura publicatie profesionista de profil destinata tuturor celor care activeaza in domeniul vizat.

Nu mai putin importante vor fi zilele de 20 si 21 octombrie, date la care infoALIMENT si revistele Fabrica de Carne si Fabrica de Lapte vor organiza un Simpozion dedicat tematicilor de stricta actualitate si interes pentru tot mediul de business al industriei de procesare a carnii si procesarii laptelui, Simpozion la care vor sustine comunicari reprezentanti ai unor firme de prestigiu, precum si specialisti de prima mana ai lumii stiintifice romanesti.

Orgoliosi fiind, nu ascundem faptul ca, prin organizarea Saloanelor Internationale Fabrica de Carne si Fabrica de Lapte, am dorit sa aducem un suflu nou acestei expozitii prin abordarea pe care o propunem, fiind convinsi ca manifestarile, in ansamblul lor, vor fi un moment de referinta in calendarul de profil.

Odata in plus, ne vom bucura si de zecile de mii de vizitatori pe care ii asteptam la standurile organizate la cotele 0 si 4.50 ale Pavilionului Central al Romexpo, acolo unde vor lua contact cu ultimele noutati, unde vor asista la prezentari de produse si servicii, dar si unde vor degusta numeroasele preparate din carne sau produse lactate care vor fi expuse de marii procesatori sau de producatorii traditionali.

Ei, bine, peste putin timp, Saloanele Internationale Fabrica de Carne si Fabrica de Lapte isi vor deschide portile. Din 19, si pana pe 23 octombrie, vom avea cinci zile de sarbatoare, cinci zile in care investitorii si specialistii vor identifica noi oportunitati de afaceri.

In fapt, aceasta este si menirea noastra: aceea de a fi un liant intre interesele care trebuie sa fie, intr-un final, convergente, spre beneficiul tuturor.

Asadar, va invitam sa ne vizitati
Ne vedem la targ

INSSE: În mai, comerțul cu ridicata a crescut cu 7,6 %
Autor: meatmilk  /   vineri, 20 iulie 2018

(Comunicat) În luna mai 2018, cifra de afaceri din comerţul cu ridicata (cu excepţia comerţului cu autovehicule şi motociclete), în termeni nominali, faţă de luna precedentă a crescut atât ca serie brută cu 7,6% cât şi ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate cu 1,1%.   Faţă de...

CTP dezvoltă facilitățile din CTPark Bucharest West
Autor: meatmilk  /   vineri, 20 iulie 2018

(Comunicat) CTP, cel mai mare dezvoltator și administrator pe termen lung de parcuri industriale și logistice premium din România și Europa Centrală și de Est, continuă să își consolideze poziția pe piața locală printr-o serie de investiții majore în dezvoltarea CTPark Bucharest West.   În prezent, parcul are cel mai...

Ne vedem la targ

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

 

Miercuri, 19 octombrie 2011, la nivelul 0 al Pavilionului Central al Romexpo, va fi taiata panglica inaugurala a primului Salon International Fabrica de Carne, organizat de agentia infoALIMENT si redactia revistei de fata.

Pentru noi, realizarea acestei manifestari a fost o adevarata provocare, fiind pentru prima data cand ne angajam la un astfel de demers. Dar, toate eforturile noastre care, inca de acum, se dovedesc a fi incununate cu succes, au fost motivate de dorinta de a fi pe mai departe aproape de producatorii si procesatorii din lumea industriei de carne, de toti cei care activeaza in acest domeniu sau in domeniile conexe.

Nu am pornit la drum intamplator. Argumentele noastre au fost experienta de aproape 10 ani, legatura permanenta cu fermierii, producatorii si procesatorii de carne, cu furnizorii de tehnologii, precum si prestigiul de care se bucura atat infoALIMENT, cat si revista Fabrica de Carne.

Ne bucuram ca, la invitatia de participare pe care am adresat-o, au raspuns zeci de firme de top din Romania. Totodata, ne bucuram sa anuntam o participare internationala deosebit de consistenta, la standuri urmand sa expuna companii din Danemarca, Germania, Italia, Turcia, Slovacia, Ungaria, Bulgaria, Polonia, Finlanda etc.

Nu mai putin importanta va fi ziua de 20 octombrie, data la care infoALIMENT si revista Fabrica de Carne vor organiza un Simpozion dedicat tematicilor de stricta actualitate si interes pentru tot mediul de business al industriei de procesare a carnii, Simpozion la care vor sustine comunicari reprezentanti ai unor firme de prestigiu, precum si specialisti de prima mana ai industriei alimentare romanesti.

Orgoliosi fiind, nu ascundem faptul ca, prin organizarea Salonului International Fabrica de Carne, am dorit sa aducem un suflu nou acestei expozitii, prin abordarea pe care o propunem, fiind convinsi ca manifestarea, in ansamblul ei, va fi un moment de referinta in calendarul de profil. Odata in plus, ne vom bucura si de zecile de mii de vizitatori pe care ii asteptam la standurile organizate la cotele 0 si 4.50 ale Pavilionului Central al Romexpo, acolo unde vor lua contact cu ultimele noutati, unde vor asista la prezentari de produse si servicii, dar si unde vor degusta numeroasele preparate din carne care vor fi expuse de marii procesatori sau de producatorii traditionali.

Ei, bine, peste putin timp, Salonul International Fabrica de Carne isi va deschide portile, alaturi de Salonul Fabrica de Lapte, organizat tot de agentia noastra. Din 19, si pana pe 23 octombrie, vom avea cinci zile de sarbatoare, cinci zile in care investitorii si specialistii din domeniu vor identifica noi oportunitati de afaceri. In fapt, aceasta este si menirea noastra: aceea de a fi un liant intre interesele care trebuie sa fie, intr-un final, convergente, spre beneficiul tuturor.

Asadar, va invitam sa ne vizitati,
Ne vedem la targ


Rusia extinde embargoul asupra cărnii din Uniunea Europeană
Autor: Nora Marin  /   vineri, 20 iulie 2018

Global Meat News informează că guvernul moscovit a decis extinderea a embargoului asupra cărnii de porc și a produselor din carne din Uniunea Europeană. Făzând o declarație pe această temă, Vladimir Putin a argumentat că prelungirea va avea un impact pozitiv asupra sectorului rusesc de carne.   Ca urmare, industria cărnii...

ANSVS și Poliţia de Frontieră, acțiuni comune pentru a preveni răspândirea PPA
Autor: meatmilk  /   vineri, 20 iulie 2018

(Comunicat) Una dintre măsurile necesare a fi aplicate, în contextul evoluției Pestei Porcine Africane (PPA) în România și în proximitatea teritoriului național, este aceea de verificare la frontieră, în vederea prevenirii introducerii în România a unor produse de origine animală prin care se poate transmite virusul...

Ce avem în pahar, apă sau otravă?
Autor: Ilie Stoian  /   vineri, 20 iulie 2018

Suntem bine trecuți de prima jumătate a anului, așa că se cuvine să încercăm să facem un scurt bilanț, întrebându-ne pe bună dreptate: Ce are în el paharul, apă care să ne dea putere pentru a ieși la liman sau otravă? Ultimele evenimente ar tinde spre a doua variantă, deși credem că nu e chiar așa. Să începem, așadar, pe...

INSSE: În mai, comerțul cu ridicata a crescut cu 7,6 %
Autor: meatmilk  /   vineri, 20 iulie 2018

(Comunicat) În luna mai 2018, cifra de afaceri din comerţul cu ridicata (cu excepţia comerţului cu autovehicule şi motociclete), în termeni nominali, faţă de luna precedentă a crescut atât ca serie brută cu 7,6% cât şi ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate cu 1,1%.   Faţă de...

CTP dezvoltă facilitățile din CTPark Bucharest West
Autor: meatmilk  /   vineri, 20 iulie 2018

(Comunicat) CTP, cel mai mare dezvoltator și administrator pe termen lung de parcuri industriale și logistice premium din România și Europa Centrală și de Est, continuă să își consolideze poziția pe piața locală printr-o serie de investiții majore în dezvoltarea CTPark Bucharest West.   În prezent, parcul are cel mai...