Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Negocieri între ANSVSA și veterinarii sindicaliști

Autor: Ilie Stoianjoi, 1 octombrie, 2015

La solicitarea reprezentanţilor ANSVSA, a avut loc o întâlnire cu reprezentanţi ai Federaţiei Sindicale a Veterinarilor din România, în vederea dezamorsării situaţiei create, pe fondul nemulţumirilor salariale exprimate şi a protestelor anunţate de federaţia sindicală.

 

Ca urmare a discuţiilor purtate cu acest prilej, reprezentanţii ANSVSA au concluzionat că revendicările salariale exprimate la nivelul sindicatelor membre ale FSVR sunt justificate şi vor fi iniţiate, în cel mai scurt timp, demersurile necesare pentru soluţionarea acestora.

 

La finalul întâlnirii, reprezentanţii Autorităţii Naţionale Sanitare Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor şi cei ai Federaţiei Sindicale a Veterinarilor din România au stabilit, de comun acord, suspendarea acţiunii de pichetare a ANSVSA, programată pentru data de 01.10.2015, şi organizarea, la aceeaşi dată, la sediul FSVR din cadrul Institutului de Diagnostic şi Sănătatea Animală, a unei întâlniri cu o delegaţie a conducerii ANSVSA, condusă de preşedintele instituţiei, dr. Dumitru Băiculescu.

La Tulcea, s-a inaugurat activitatea Casei Române de Comerț Unirea
Autor: meatmilk  /   vineri, 12 aprilie 2019

(Comunicat) Petre Daea, ministrul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, a participat în data de 8 aprilie 2019, împreună cu premierul Viorica Dăncilă la inaugurarea oficială a Bursei de Pește din Tulcea, obiectiv de investiții finanțat din Fondul European pentru Pescuit.   La eveniment au luat parte Carmen Dan, ministrul...

“Ziua Europeană a Consumatorului și Concurenței”, sărbătorită la București
Autor: meatmilk  /   joi, 11 aprilie 2019

(Comunicat) La Palatul Parlamentului, a avut loc Conferința "Ziua Europeană a Consumatorului și Concurenței", la care, alături de reprezentanți ai Statului român, au participat comisarii europeni pentru justiție și protecția consumatorilor și politici de concurență.   Evenimentul, parte a manifestărilor organizate cu...