Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Nesto-Bulgaria bifează o participare de succes la Indagra

Autor: meatmilkvineri, 27 octombrie, 2017

Prezentă în premieră la Indagra, compania bulgară Nesto poate contabiliza un succes notabil încă din primele zile, datorită numeroaselor întâlniri de afaceri care, cu siguranță, se vor concretiza în noi contracte de furnizare de soluții de procesare și ambalare a produselor din carne și lapte.

 

Referindu-se la activitatea companiei, domnul Martin Sergeev, manager al companiei, a declarat pentru revista Meat.Milk. că Nesto este prezentă pe piața tehnologiilor din România de peste zece ani, furnizând soluții tehnologice, mașini și echipamente pentru companii precum Cosarom, Avastar, Marcel, Agricover, Agro Ardeal, Prodlacta etc, în acest sens colaborând și cu domnul Claudiu Nemeș, reprezentant local al firmei.

 

La rândul său, doamna Janet Mitsova a declarat că toate tehnologiile furnizate de companie beneficiază de garanție și service, specialiștii Nesto fiind capabili să se deplaseze în cel mai scurt timp pentru a soluționa imediat orice problemă apărută.

 

Demn de menționat este faptul că Nesto este reprezentant oficial pentru România și Bulgaria al firmei Fessmann, distribuind cele mai noi și cele mai performante celule de afumare.

 

Prelucrarea cărnii cu ajutorul tehnolgiei HPP
Autor: Cristina Gavrilut  /   joi, 11 ianuarie 2018

Adoptarea la nivel mondial a tehnologiei de procesare a cărnii la presiune înaltă (HPP), se află într-o creștere semnificativă, datorită avantajelor de siguranță alimentară și de creșere a duratei de depozitare, precum și pentru a satisface cererile consumatorilor pentru alimente naturale, fără conservanți.   Siguranța...

Tetra Pak: Nouă formulă de calcul a dispersiei pulberilor în lactate
Autor: Cristina Gavrilut  /   joi, 14 decembrie 2017

Ce proprietăți ar trebui să aibe pulberile alimentare care trebuie dizolvate rapid și eficient într-un lichid și cum poate fi anticipat procesul? Acestea sunt aspecte de importanță majoră pentru mii de producători din întreaga lume, pentru care procesele mai eficiente pot aduce beneficii mari în ceea ce privește calitatea produselor,...