Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Nesto-Bulgaria bifează o participare de succes la Indagra

Autor: meatmilkvineri, 27 octombrie, 2017

Prezentă în premieră la Indagra, compania bulgară Nesto poate contabiliza un succes notabil încă din primele zile, datorită numeroaselor întâlniri de afaceri care, cu siguranță, se vor concretiza în noi contracte de furnizare de soluții de procesare și ambalare a produselor din carne și lapte.

 

Referindu-se la activitatea companiei, domnul Martin Sergeev, manager al companiei, a declarat pentru revista Meat.Milk. că Nesto este prezentă pe piața tehnologiilor din România de peste zece ani, furnizând soluții tehnologice, mașini și echipamente pentru companii precum Cosarom, Avastar, Marcel, Agricover, Agro Ardeal, Prodlacta etc, în acest sens colaborând și cu domnul Claudiu Nemeș, reprezentant local al firmei.

 

La rândul său, doamna Janet Mitsova a declarat că toate tehnologiile furnizate de companie beneficiază de garanție și service, specialiștii Nesto fiind capabili să se deplaseze în cel mai scurt timp pentru a soluționa imediat orice problemă apărută.

 

Demn de menționat este faptul că Nesto este reprezentant oficial pentru România și Bulgaria al firmei Fessmann, distribuind cele mai noi și cele mai performante celule de afumare.

 

Grăsimile, esențiale pentru procesarea cărnii și sănătatea consumatorilor
Autor: Cristina Gavrilut  /   miercuri, 14 iunie 2017

Contrazicând ultimele tendințe care îndeamnă la o dietă fără grăsimi sau chiar fără carne, FAO Corporate a publicat în cursul lunii mai 2017 un studiu în care se relevă, pe de o parte, caracterul esențial al utilizării grăsimilor în fabricarea produselor din carne, iar, pe de altă parte, avantajele pe care consumatorii le pot...

Tehnologii performante de la MACH Foreign Trade Distribution
Autor: meatmilk  /   marți, 23 mai 2017

MACH Foreign Trade Distribution este furnizor de echipamente industriale și integrator de soluții la cheie, încă din 1995. MACH dispune de experiență în proiectarea și implementarea aplicațiilor complexe, în funcție de specificul activității fiecărui client.   Prin soluțiile de automatizare a fluxului de producție și...