Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Nesto-Bulgaria bifează o participare de succes la Indagra

Autor: meatmilkvineri, 27 octombrie, 2017

Prezentă în premieră la Indagra, compania bulgară Nesto poate contabiliza un succes notabil încă din primele zile, datorită numeroaselor întâlniri de afaceri care, cu siguranță, se vor concretiza în noi contracte de furnizare de soluții de procesare și ambalare a produselor din carne și lapte.

 

Referindu-se la activitatea companiei, domnul Martin Sergeev, manager al companiei, a declarat pentru revista Meat.Milk. că Nesto este prezentă pe piața tehnologiilor din România de peste zece ani, furnizând soluții tehnologice, mașini și echipamente pentru companii precum Cosarom, Avastar, Marcel, Agricover, Agro Ardeal, Prodlacta etc, în acest sens colaborând și cu domnul Claudiu Nemeș, reprezentant local al firmei.

 

La rândul său, doamna Janet Mitsova a declarat că toate tehnologiile furnizate de companie beneficiază de garanție și service, specialiștii Nesto fiind capabili să se deplaseze în cel mai scurt timp pentru a soluționa imediat orice problemă apărută.

 

Demn de menționat este faptul că Nesto este reprezentant oficial pentru România și Bulgaria al firmei Fessmann, distribuind cele mai noi și cele mai performante celule de afumare.

 

Utilizarea subproduselor de carne
Autor: Cristina Gavrilut  /   miercuri, 14 martie 2018

Pierderile de pe fluxul de procesare al cărnii sunt caracterizate printr-un raport ridicat de deșeuri specifice produsului, ceea ce înseamnă că generarea acestora este inevitabilă. Cantitatea și tipul de deșeuri care constau în principal din reziduurile organice de materii prime procesate nu pot fi modificate, în cazul în care calitatea...

Evoluția pieței echipamentelor de procesare a laptelui, până în 2025
Autor: Cristina Gavrilut  /   miercuri, 7 februarie 2018

Vorbim aproape de fiecare dată despre evoluția produselor alimentare finite și, specific, despre produsele din carne sau despre lactate. Dar, care este evoluția echipamentelor de procesare, în viitorul apropiat și mediu? O cercetare de piață efectuată de compania americană Grand View Research Inc. conturează viitorul acestei...