Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Nicșan Călinești va fi prezentă la Meat & Milk 2016

Autor: Meat MIlkjoi, 3 martie, 2016

Nicșan Călinești, firmă suceveană specializată în abatorizarea porcilor, bovinelor și ovinelor, va fi prezentă la cea de-a V-a ediție a Expo-Conerinței Meat & Milk, evenimentul urmând să se desfășoare în zilele de 12 și 13 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov, sub titlul ”SUBFINANȚARE, SUPRATAXARE, IMPORTURI-Ziduri în calea unui business de succes, într-o economie aflată în dezechilibru”.

 

În cadrul evenimentului, o pondere deosebit de importantă o va avea secțiunea B2B-Expo. Organizată într-un spațiu de maximă vizibilitate, la stadurile secțiunii vor fi expuse cele mai noi produse din domenii tehnologice, ale siguranței alimentare, IT sau ale finanțării afacerilor, reprezentanții firmelor expozante urmăd să detalieze participanților ultimele oferte destinate sectoarelor de carne și lapte ale României.

 

Tot în cadrul secțiunii B2B-Expo, procesatori de prestigiu din cele două zone economice vor invita participanții să deguste ultimele lor propuneri din gama sortimentală premium.

Informații suplimentare despre organizarea evenimentului și înscrieri, pe meat-milk.ro sau la telefon 021.223.25.21.

Doamna Vicepremier și Ministru al Mediului, Grațiela Gavrilescu, a confirmat participarea la Meat.Milk 2018
Autor: meatmilk  /   miercuri, 2 mai 2018

Doamna Vicepremier și Ministru al Mediului, Grațiela Gavrilescu, a confirma participarea ca speaker la Expo-Conferința Internațională Meat Milk 2018, care va începe joi, 10 mai, la Hotel Alpin din Poiana Brașov, sub titlul ”Reconfigurarea sectoarelor de carne și lapte ale României față de noile realități ale...

Invitații emisiunii Meat.Milk din 27 aprilie au fost Dorin Cojocaru și Florin Căpățână
Autor: meatmilk  /   luni, 30 aprilie 2018

Emisiunea Meat.Milk din seara de 27 aprilie 2018 i-a avut ca invitați pe domnii Dorin Cojocaru-Președinte APRIL și Florin Căpățână-Vicepreședinte AMRCR și Director de Dezvoltare Durabilă și Relații Instituționalizate Carrefour.     În cadrul emisiunii, domnul Florin Căpățână a descris pe scurt evenimentul derulat în...