Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Nicșan Călinești va fi prezentă la Meat & Milk 2016

Autor: Meat MIlkjoi, 3 martie, 2016

Nicșan Călinești, firmă suceveană specializată în abatorizarea porcilor, bovinelor și ovinelor, va fi prezentă la cea de-a V-a ediție a Expo-Conerinței Meat & Milk, evenimentul urmând să se desfășoare în zilele de 12 și 13 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov, sub titlul ”SUBFINANȚARE, SUPRATAXARE, IMPORTURI-Ziduri în calea unui business de succes, într-o economie aflată în dezechilibru”.

 

În cadrul evenimentului, o pondere deosebit de importantă o va avea secțiunea B2B-Expo. Organizată într-un spațiu de maximă vizibilitate, la stadurile secțiunii vor fi expuse cele mai noi produse din domenii tehnologice, ale siguranței alimentare, IT sau ale finanțării afacerilor, reprezentanții firmelor expozante urmăd să detalieze participanților ultimele oferte destinate sectoarelor de carne și lapte ale României.

 

Tot în cadrul secțiunii B2B-Expo, procesatori de prestigiu din cele două zone economice vor invita participanții să deguste ultimele lor propuneri din gama sortimentală premium.

Informații suplimentare despre organizarea evenimentului și înscrieri, pe meat-milk.ro sau la telefon 021.223.25.21.

FIC: România nu mai este competitivă ca mediu de afaceri
Autor: meatmilk  /   joi, 27 septembrie 2018

(Comunicat FIC) Cele mai recente rezultate ale indicelui percepției membrilor Consiliului Investitorilor Străini (FIC) despre mediul de afaceri (realizat în septembrie 2018) aduc câteva noutăți legate de piața muncii și de fiscalitate.   În același timp, în rândul membrilor FIC persistă dihotomia dintre așteptările...

Companiile germane privesc îngrijorate către viitorul României
Autor: meatmilk  /   luni, 24 septembrie 2018

(Comunicat) Pentru a avea succes în străinătate, companiile au nevoie de un mediu de afaceri stabil și de autorități publice deschise la un dialog real cu reprezentanții mediului de afaceri.   Factori precum predictibilitatea politicilor economice, administrația publică, disponibilitatea forței de muncă, infrastructura,...