Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Nicșan Călinești va fi prezentă la Meat & Milk 2016

Autor: Meat MIlkjoi, 3 martie, 2016

Nicșan Călinești, firmă suceveană specializată în abatorizarea porcilor, bovinelor și ovinelor, va fi prezentă la cea de-a V-a ediție a Expo-Conerinței Meat & Milk, evenimentul urmând să se desfășoare în zilele de 12 și 13 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov, sub titlul ”SUBFINANȚARE, SUPRATAXARE, IMPORTURI-Ziduri în calea unui business de succes, într-o economie aflată în dezechilibru”.

 

În cadrul evenimentului, o pondere deosebit de importantă o va avea secțiunea B2B-Expo. Organizată într-un spațiu de maximă vizibilitate, la stadurile secțiunii vor fi expuse cele mai noi produse din domenii tehnologice, ale siguranței alimentare, IT sau ale finanțării afacerilor, reprezentanții firmelor expozante urmăd să detalieze participanților ultimele oferte destinate sectoarelor de carne și lapte ale României.

 

Tot în cadrul secțiunii B2B-Expo, procesatori de prestigiu din cele două zone economice vor invita participanții să deguste ultimele lor propuneri din gama sortimentală premium.

Informații suplimentare despre organizarea evenimentului și înscrieri, pe meat-milk.ro sau la telefon 021.223.25.21.

Meat Milk 2019: Workshop-urile Carne și Lapte, momente de interes maxim
Autor: Meat MIlk  /   marți, 5 martie 2019

Ca în fiecare an, Expo-Conferința Internațională Meat Milk, care își va desfășura lucrările acestei ediții în zilele de 30 și 31 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov, va aduce în fața fermierilor și procesatorilor de carne și lapte cele mai noi informații științifice și tehnologice din domeniile vizate.   Și de...

Five Continents Group Răchiți a devenit Partener Silver al conferinței Meat Milk 2019
Autor: meatmilk  /   marți, 5 martie 2019

Unul dintre cei mai importanți și prestigioși procesatori români de lapte, Five Continents Group Răchiți, din Botoșani, a devenit Partener Silver al Expo-Conferinței Internaționale Meat Milk 2019, urmând ca, în zilele de 30 și 31 mai, când va avea loc evenimentul, să își expună ultimele produse lactate la standul pe care îl va...