Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Noi descoperiri in ceea ce priveste spalarea automata a carcasei de pui

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Un studiu recent al Agricultural Research Service (A.R.S.) releva ca, folosind o anumita solutie pentru spalarea puilor evicerati, se indeparteaza bacteria care produce bolile foodborne la oameni.

Descoperirile recente, publicate in International Journal of Poultry Science, furnizeaza date ce ar putea fi folosite de producatorii din avicultura, referitoare la o solutie fara cloruri, compusa din acid lauric si hidroxid de potasiu care poate fi folosita pentru spalarea puilor eviscerati. Cercetarile releva ca stropirea carnii cu aceasta solutie, timp de 15-30 de secunde, reduce semnificativ riscul contaminarii cu bacterii care provoaca bolile foodborne la oameni.

Brexit: Industria europeană a laptelui plutește în incertitudine
Autor: Nora Marin  /   miercuri, 21 noiembrie 2018

Săptămâna trecută, premierul britanic Theresa May a anunțat un proiect de document Brexit, care a fost întâmpinat cu reacție mixtă. Ca urmare, în Marea Britanie, președintele Dairy UK, Paul Vernon, a solicitat "răspunsuri urgente la Brexit și la amenințarea stabilității în afaceri în sectorul produselor...

MADR: Metodologia stabilirii normelor pe venit
Autor: meatmilk  /   miercuri, 21 noiembrie 2018

(Comunicat) Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale este unul dintre producătorii de statistici oficiale din România.   Direcțiile pentru agricultură județene, respectiv a municipiului București (DAJ) colectează de la fermierii agricoli persoane juridice și fizice de pe raza teritorială a județului datele privind...