Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Noi echipamente de etichetare Ultrasource Matrix

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 iulie, 2014

Etichetarea produselor ambalate reprezintă una dintre operațiunile finale de maximă importanță, atât din perspectivă tehnologică, cât și din punct de vedere legislativ, cu referire la respectarea reglementărilor în vigoare.

Claritatea bună tiparului, dar și viteza sportă de etichetare a produselor ambalate vor însemna o mai pare productivitate, precum și o mai bună interacțiune, fie și indirectă, cu clientul final. Vă prezentăm câteva dintre soluțiile companiei Ultrasource:

Noul echipament portabil Matrix Expres este o mașină liniară de etichetare pretabilă la orice soluție de ambalare utilizată de procesator. Mobilitatea utilajului permite poziționarea optimă a acestuia.

Presiunea de aplicare a etichetelor este supravegheată virtual, iar datele tipărite pe etichetă sunt memorate. Tiparul și corectitudinea aplicării au o calitate de excepție. Aplicarea poate fi ajustată orizontal sau vertical, după necesități. Programul de control are 10 preseturi care pot fi mixate. Designul respectă condițiile sanitare, asigurând diminuarea contaminării microbiene. Încărcarea cu etichete și vopseluri se face foarte ușor, fără a fi necesară oprirea utilajului. Sensul etichetării poate fi schimbat.

În 2015, Frigoexpres va avea o creștere de 10 %
Autor: Maria Demetriad  /   vineri, 16 ianuarie 2015

În anul 2015, compania de transport Frigoexpres va avea o creștere de 10 % a afacerilor, a declarat Florian Mihuţ, Directorul General şi acţionarul majoritar al transportatorului orădean, la acest lucru urmând să contrinuie noile contracte semnate în Germania, Franţa şi Elveţia.   „Anul trecut l-am terminat cu o cifră de...

Afacerile VPK Packaging-Salonta vor trece de 23 de milioane de euro
Autor: Maria Demetriad  /   joi, 15 ianuarie 2015

Afacerile VPK Packaging-Salonta vor trece de 23 de milioane de euro, în 2015. Mai precis, producătorul belgian de ambalaje din carton VPK Packaging, care deţine pe piaţa locală două fabrici la Salonta, judeţul Bihor, şi-a bugetat pentru anul 2015 o cifră de afaceri de 23,6 mil. euro, mai mult cu 13% faţă de anul trecut, în principal pe...