Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Noi hale pentru animale de la Frisomat

Autor: Meat MIlkmiercuri, 26 februarie, 2014

Compania Frisomat continuă să ofere cele mai bune soluţii când vine vorba de structuri metalice în agricultură. Cea mai nouă provocare a venit din partea unui client care a dorit o hală uriaşă pe care să o transforme într-o fermă de creştere a porcilor, proiect transpus în realitate sub acoperişul unei hale Ceptra.

”Am analizat cerinţele beneficiarului, coroborate cu cerinţele legislative europene şi naţionale şi am avut în vedere utilizarea celor mai moderne soluţii şi materiale”, au explicat pentru Agrointel specialiştii Frisomat primul pas al demarării proiectului.

Rezultatul a constat într-o hala Ceptra cu 15 metri deschidere, având o înălţime la streaşină de 4 metri, cu lungimea de 150 de metri, împărţită în trei compartimente.

În 2015, Frigoexpres va avea o creștere de 10 %
Autor: Maria Demetriad  /   vineri, 16 ianuarie 2015

În anul 2015, compania de transport Frigoexpres va avea o creștere de 10 % a afacerilor, a declarat Florian Mihuţ, Directorul General şi acţionarul majoritar al transportatorului orădean, la acest lucru urmând să contrinuie noile contracte semnate în Germania, Franţa şi Elveţia.   „Anul trecut l-am terminat cu o cifră de...

Afacerile VPK Packaging-Salonta vor trece de 23 de milioane de euro
Autor: Maria Demetriad  /   joi, 15 ianuarie 2015

Afacerile VPK Packaging-Salonta vor trece de 23 de milioane de euro, în 2015. Mai precis, producătorul belgian de ambalaje din carton VPK Packaging, care deţine pe piaţa locală două fabrici la Salonta, judeţul Bihor, şi-a bugetat pentru anul 2015 o cifră de afaceri de 23,6 mil. euro, mai mult cu 13% faţă de anul trecut, în principal pe...