Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Noi investitori pentru compania Bernard Matthews

Autor: Meat MIlkmarți, 10 septembrie, 2013

Compania britanică care produce carne de curcan, Bernard Matthews este pe cale să obțină o investiție mare de la compania Rutland Partners pentru a sprijini creșterea și dezvoltarea afacerii sale cu carne de curcan, informeaza The Meat Site.

Știrile arată că a fost vorba de o campanie de milioane de lire care a inclus introducerea unui nou logo și a unui nou look cu o lună în urmă.

Tranzacția aduce experiența celor de la Rutland Partners în consiliul de administrație și în echipa de conducere a Bernard și oferă o injecție de capital puternică pentru a permite Bernard Matthews să-și finanțeze planurile de creștere și să-și atingă potențialul de afaceri.

David Wingfield, partener la Rutland, a declarat: „Suntem incantati să investim în liderul de pe piața cărnii de curcan din Marea Britanie, care are un astfel de brand recunoscut pe scară largă. Am fost impresionați de energia și pasiunea echipei Bernard și așteptăm cu nerăbdare să lucrăm cu ei sub conducerea lui David pentru a face ca afacerea să ajungă la întregul său potențial. ”

Rutland Partners este una dintre companiile lider din Marea Britanie în domeniu restructurării care investește în companii din Marea Britanie pentru a crea stabilitate, schimbare strategică și performanțe îmbunătățite.
Bernard Matthews, producătorul de carne de curcan nr. 1 în Marea Britanie a anunțat un rebranding interesant, pentru a coincide cu campania din retail ”Înapoi la școală” pe 3 august.

Susținută de o campanie multi-media care acoperă presa națională, outdoor, on-line și in-store, noul look concentrat pe alimente, începând cu carne preparată, a început să fie prezent în toate marile supermarket-uri începând cu 8 august 2013.

Abatoarele franceze sunt în criză accentuată
Autor: Meat MIlk  /   luni, 19 ianuarie 2015

Abatoarele franceze sunt în criză accentuată, potrivit asociației franceze a cărnii SNIV-SNCP. În urma veștii că abatoarele AIM au fost plasate în administrare judiciară săptămâna trecută, SNIV-SNCP a declarat că embargoul rus impus vara trecută a contribuit la o creștere a presiunii competiționale asupra întreprinderilor din...

China interzice importurile de produse avicole din SUA
Autor: Meat MIlk  /   joi, 15 ianuarie 2015

China interzice importurile de produse avicole din Statele Unite, reacționând la recentele apariții ale unor focare de gripă aviară în SUA, prin interzicerea oricăror importuri de păsări, ouă, carne de pasăre și produse de carne de pasăre din această țară, notează Global Meat.   O declarație comună a Ministerului...