Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Noi magazine în franciză Carrefour-Express

Autor: Ilie Stoianmiercuri, 25 septembrie, 2013

Grupul Carrefour Romania anunta intrarea in reteaua Express a trei noi magazine de proximitate operate in sistem de franciza: prin colaborarea Bucuresti respectiv cu Traditional Ecologic – Express Sf. Vineri in, in orasul Brasov, prin parteneriatul cu RostCom – Express RostCom Crinului si Express RostCom Grivitei.

Reteaua Express a ajuns astfel la 39 de magazine de proximitate, dintre care patru unitati in orasul Brasov si 35 in Bucuresti si in judetul Ilfov.

Conceptul de franciza propus de catre Carrefour Romania permite partenerului care are o afacere de familie (1-3 magazine) sau o retea de magazine sa pastreze, sa administreze si sa isi dezvolte aceasta afacere. Afacerea este in continuare condusa de catre proprietarul acesteia care este asistat in gestionarea magazinului de catre Carrefour Romania, informează Magazin Progresiv.

Adresele noilor magazin e sunt urmatoarele:

Express Sf. Vineri se afla pe strada Sf. Moise Nicoara nr. 38 A, Bucuresti, are o suprafata de 70 m² si insumeaza aproximativ 1.500 de produse.
Express RostCom Crinului se afla pe strada Crinului nr. 75, Brasov, are o suprafata de 157 m² si insumeaza aproximativ 2.500 de produse.
Express RostCom Grivitei se afla pe strada Grivitei nr. 65, Brasov, are o suprafata de 187 m², insumeaza aproximativ 3.000 de produse.(Mai multe, pe www.magazinulprogresiv.ro)

În 2015, Profi și Mega Image vor deschide 200 de magazine
Autor: Meat MIlk  /   marți, 6 ianuarie 2015

Profi și Mega Image și-au propus ambiții mari de extindere pentru anul 2015 și vor deschide 200 de magazine. Pentru atingerea acestui obiectiv, lanţurile de supermarketuri şi-au bugetat pentru acest an circa 100 de deschideri fiecare, cele două reţele urmând a se bate pentru titlul de campionul expansiunii, titlu câştigat în fiecare...

Viitor incert pentru Billa România, în 2015
Autor: Maria Demetriad  /   luni, 8 decembrie 2014

Potrivit ultimelor informații care circulă în piață, anul 2015 pare a fi incert pentru Billa România, germanii de la Rewe făcând primii paşi către vânzarea supermarketurilor Billa, rețeaua ajungând a fi cel mai mic jucător din comerţul modern local În prezent, Billa România deține doar puțin peste 80 de magazine, cu un volum de...