Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Noi magazine Profi la Baia Mare, Cluj-Napoca și Huedin

Autor: Ilie Stoianluni, 2 septembrie, 2013

Vineri s-a deschis inca un magazin PROFI la Baia Mare dupa inaugurarea de ieri a unui magazin in format City la Cluj-Napoca; aceste doua inaugurari vor fi urmate de o a treia, duminica, la Huedin, PROFI ajungand astfel sa aiba un total de 173 de magazine in functiune.

Situat pe strada Ion Mester nr. 5, avand o suprafata totala de 283 mp si o sala de vanzari de 164 mp, noul PROFI City este cel de-al 6-lea in acest format din municipiul Cluj-Napoca si al 8-lea din tara.

Celelalte doua magazine deschise la acest sfarsit de saptamana au formatul standard al retailer-ului. Cel din Baia Mare este situat pe strada Iuliu Maniu nr. 5, are o suprafata totala de 452 mp si o sala de vanzari de 330 mp, iar cel din Huedin se intinde pe o suprafata totala de 883 mp si are o sala de vanzari de 415 mp, pe strada Piata Republicii nr. 8, in centrul orasului.

Inaugurarea de la Baia Mare este insotita de un eveniment special cu tematica maramuresana iar la Huedin evenimentul de deschidere va avea o tematica romano-maghiara; clientii PROFI se pot bucura de sutele de plase cu produse Proxi (marca proprie PROFI) si de jucarii Pitigoi ce sunt oferite la Roata norocului celor care vor face cumparaturi de cel putin 50 de lei.

In acest moment, PROFI este prezent in 95 de localitati din 36 de judete si are peste 4500 de angajati, fiind cel de-al doilea mare retailer alimentar modern din Romania.

Carnea de porc, primul loc în Top-ul importurilor
Autor: Maria Demetriad  /   luni, 19 ianuarie 2015

Carnea de porc a ocupat primul loc în Top-ul importurilor de produse agroalimentare, în primele 10 luni ale anului 2014 Carnea de porc a ocupat primul loc în topul importurilor de produse agroalimentare în perioada 1 ianuarie - 31 octombrie 2014 cu o cantitate de 129.000 de tone, în creştere cu 7 procente faţă de aceeaşi perioadă din...

Cris Tim va investi 5 mil. de euro în dezvoltarea producției ready-meal
Autor: Maria Demetriad  /   vineri, 16 ianuarie 2015

Cris Tim va investi 5 milioane de euro în dezvoltarea producției ready-meal, segment care a crescut cu 30% anul trecut, a declarat Radu Timiş, preşedintele grupului. Totodată, activitatea companiei se va extinde și în zona vinificației, investind alte 2,5 milioane de euro în ”Crama Butic”. "În acest an investim aproximativ 3...