Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Noi magazine Profi la Pitești și Cisnădie

Autor: Meat MIlkvineri, 25 iulie, 2014

(Comunicat)PROFI a inaugurat cate un magazin la Cisnadie si Pitesti, iar maine va mai deschide inca unul tot la Pitesti. Primul magazin din Cisnadie se afla situat pe strada Stejarului, se intinde pe o suprafata totala de 609 mp si are o sala de vanzari de 430 mp. Unitatea va functiona  in formatul standard si este cea de-a noua din judetul Sibiu.

Ambele magazine de la Pitesti vor opera sub formatul City, format care ajunge la 31 de unitati in intreaga tara. Cel inaugurat astazi este situat in Piata Razboieni pe strada Complex Alimentar, are o suprafata totala de 410 mp si o sala de vanzari de 250 mp.

Unitatea care se va deschide maine se afla in Complexul Albina de pe strada Paltinului nr.8, Bl.C15, se intinde pe o suprafata totala de 290 mp si are un spatiu destinat vanzarilor de 200 mp. Prin aceste noi inaugurari, Argesul ajunge sa aiba noua magazine, sase din acestea fiind in Pitesti.

Prin cei peste 5500 de angajati ai sai si reteaua de 234 de magazine standard si City prezente in 40 de judete, PROFI ocupa cea de-a doua pozitie in retailul modern din Romania.

În 2015, Profi și Mega Image vor deschide 200 de magazine
Autor: Meat MIlk  /   marți, 6 ianuarie 2015

Profi și Mega Image și-au propus ambiții mari de extindere pentru anul 2015 și vor deschide 200 de magazine. Pentru atingerea acestui obiectiv, lanţurile de supermarketuri şi-au bugetat pentru acest an circa 100 de deschideri fiecare, cele două reţele urmând a se bate pentru titlul de campionul expansiunii, titlu câştigat în fiecare...

Viitor incert pentru Billa România, în 2015
Autor: Maria Demetriad  /   luni, 8 decembrie 2014

Potrivit ultimelor informații care circulă în piață, anul 2015 pare a fi incert pentru Billa România, germanii de la Rewe făcând primii paşi către vânzarea supermarketurilor Billa, rețeaua ajungând a fi cel mai mic jucător din comerţul modern local În prezent, Billa România deține doar puțin peste 80 de magazine, cu un volum de...