Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Noi produse in editie limitata de la agricola bacau

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Agricola Bacau lanseaza cu ocazia Sarbatorilor Pascale doua noi produse, in editie limitata: Salamul de Sibiu Editie de Colectie – cu sampanie si salamul Peles, se arata intr-un comunicat al companiei.

Salamul de Sibiu Editie de Colectie – Sampanie, produs de Salbac – companie din Grupul Agricola Bacau, este un produs unic care combina robustetea savuroasa a carnii de porc si rafinamentul sampaniei. Produsul este disponibil in editie limitata, in varianta de 470 grame, ambalat intr-o cutie eleganta. In decembrie 2009, compania a lansat Salamul de Sibiu Editie de Colectie – Coniac, disponibil doar in perioada sarbatorilor.

Salamul Peles este al doilea sortiment de salam crud uscat cu mucegai din portofoliul companiei. Are o savoare distincta si un gust perfect conturat, fiind obtinut dupa o perioada de maturare de 45 de zile. Salamul Peles se comercializeaza calibrat la 300g, pretul recomandat la raft fiind de 13,5 lei/ bucata.

Am lansat pentru cei pretentiosi doua noi produse unice pe piata, pretioase: Salamul de Sibiu Editie de Colectie cu sampanie si Salamul Peles. Aceste produse ofera consumatorilor atat gustul unic al carnii de porc cat si rafinamentul unor ingrediente speciale, precum sampania sau condimentele naturale a declarat Angelica Smil, directorul companiei Salbac SA.

Tot pentru aceasta perioada, Agricola Bacau pune la dispozitie, tot in editie limitata, Jambonelul din piept de pui, in varianta calibrat la 500 grame, in cutie cadou personalizata.

INSSE: În mai, comerțul cu ridicata a crescut cu 7,6 %
Autor: meatmilk  /   vineri, 20 iulie 2018

(Comunicat) În luna mai 2018, cifra de afaceri din comerţul cu ridicata (cu excepţia comerţului cu autovehicule şi motociclete), în termeni nominali, faţă de luna precedentă a crescut atât ca serie brută cu 7,6% cât şi ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate cu 1,1%.   Faţă de...

CTP dezvoltă facilitățile din CTPark Bucharest West
Autor: meatmilk  /   vineri, 20 iulie 2018

(Comunicat) CTP, cel mai mare dezvoltator și administrator pe termen lung de parcuri industriale și logistice premium din România și Europa Centrală și de Est, continuă să își consolideze poziția pe piața locală printr-o serie de investiții majore în dezvoltarea CTPark Bucharest West.   În prezent, parcul are cel mai...