Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Noi produse in editie limitata de la agricola bacau

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Agricola Bacau lanseaza cu ocazia Sarbatorilor Pascale doua noi produse, in editie limitata: Salamul de Sibiu Editie de Colectie – cu sampanie si salamul Peles, se arata intr-un comunicat al companiei.

Salamul de Sibiu Editie de Colectie – Sampanie, produs de Salbac – companie din Grupul Agricola Bacau, este un produs unic care combina robustetea savuroasa a carnii de porc si rafinamentul sampaniei. Produsul este disponibil in editie limitata, in varianta de 470 grame, ambalat intr-o cutie eleganta. In decembrie 2009, compania a lansat Salamul de Sibiu Editie de Colectie – Coniac, disponibil doar in perioada sarbatorilor.

Salamul Peles este al doilea sortiment de salam crud uscat cu mucegai din portofoliul companiei. Are o savoare distincta si un gust perfect conturat, fiind obtinut dupa o perioada de maturare de 45 de zile. Salamul Peles se comercializeaza calibrat la 300g, pretul recomandat la raft fiind de 13,5 lei/ bucata.

Am lansat pentru cei pretentiosi doua noi produse unice pe piata, pretioase: Salamul de Sibiu Editie de Colectie cu sampanie si Salamul Peles. Aceste produse ofera consumatorilor atat gustul unic al carnii de porc cat si rafinamentul unor ingrediente speciale, precum sampania sau condimentele naturale a declarat Angelica Smil, directorul companiei Salbac SA.

Tot pentru aceasta perioada, Agricola Bacau pune la dispozitie, tot in editie limitata, Jambonelul din piept de pui, in varianta calibrat la 500 grame, in cutie cadou personalizata.

Carmangeria Godac a devenit Partener Mic dejun al Conferinței Meat.Milk 2013
Autor: meatmilk  /   luni, 22 aprilie 2019

Și în acest an, la fel ca la precedentele ediții, Carmangeria Godac, proprietate a domnului Radu Marian, este Partener Mic-Dejun al Expo-Conferinței Meat & Milk 2019, urmând să facă deliciul meselor de dimineață cu unele dintre cele mai bune produse ale sale.   Astfel, Carmangeria Godac va îmbia participanții ca,...

Rabobank: În UE stocurile de intervenție la lapte vor fi absorbite și în T2
Autor: Mircea Demeter  /   vineri, 19 aprilie 2019

Ulterior emiterii raportului de săptămâna trecută, referitor la rezultatele trimestrului 1, în afacerile cu lapte și lactate, Rabobank revine cu previziuni pentru T2, indicând că creșterea aprovizionării cu lapte este puțin probabil să aibă o evoluție favorabilă, până la începutul semestrului doi al anului 2019. Iată acum...