Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Noi produse traditionale vasluiene, atestate de madr

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Potrivit Recolta.eu, in anul 2011, zece preparate din carne preparate dupa retete traditionale vasluiene au fost atestate ca fiind traditionale.

Noile produse atestate de Ministerul Agriculturii sunt semipreparate din carne de porc, de pui si de curcan, comercializate sub denumirile ªunca porc traditionala, Piept de porc traditional, Pastrama pulpe curcan traditionala, Carnati porc traditionali, Pastrama aripi curcan traditionala, Pastrama piept de pui traditionala, Pastrama aripi de curcan traditionala, Slanina afumata, Costita afumata traditionala, Muschi tiganesc traditional si Toba de casa traditionala.

In total, in prezent, judetul Vaslui are 26 de produse traditionale.

Soluții digitale pentru productivitate sporită și profit ridicat în fermă
Autor: meatmilk  /   vineri, 3 august 2018

(Comunicat) Evoluția rapidă a domeniului IT și influența existenței Internetului se fac simțite în toate domeniile, inclusiv în agricultură. Fermierii din întreaga lume adoptă cu rapiditate noile tehnologii, astfel încât să își îndeplinească menirea cât mai ușor și să producă tot mai multă hrană pentru o populație...

C.E.: Rolul cheie pe care vânătorii trebuie să îl joace în împiedicarea evoluției PPA
Autor: meatmilk  /   joi, 2 august 2018

(Comunicat) Sectorul cărnii de porc este unul dintre cele mai semnificative sectoare agricole din UE. Acesta reprezintă 8,5% din producția totală a industriei agricole din UE, cea mai mare, în comparație cu alte sectoare de carne. Carnea de porc reprezintă 50% din producția totală de carne din UE. Carnea de porc este cea mai exportată...